Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Na akoor mondanam!
Kartya kivesz - kompletten lemasolod a gepedre!Semmit nem raksz vissza! Hanem leformazod az uj kartyat es meztelenul berakod a teloba, majd bekapcsolod!
Ekkor a keszulek megcsinalja a szukseges mappakat magatol.
Ezutan a kepeidet, videoidat visszapakolod a kartyara de ugy hogy teljesen uj Music, Video, Pictures mappakat csinalsz!Semmit ne tegyel vissza elesbe es ami a legfontosabb, hogy a DCIM mappat veletlen se!
Maximum a tartalmat szetszorod a kep vagy video mappakba! Miert?
Mert az uj kartyanal amikor elkeszited az elso fotot/videot akkor akar majd krealni egy DCIM mappat amit ha elozoleg odateszel akkor utkozes lesz es osszecsinalja magat a rendszer!Ha minden okes, akkor torolheted.is a szamitogepre mentett cuccokat!
Jah es 16GB-t javasolnam, mert ha 32 meg van pakolva akkor lassulas is elofordulhat!

-
axioma
veterán
En a kartyat se nevezgettem at emlekeim szerint... tartalom masol, azt jonapot. Sot, ezt Blade-ben is megcsinaltam, ott a progik egy resze is a kartyan volt. Az viszont, hogy a Droid2Global-ban attolom az app-okat arra a kartyara, amit beteszek az MM2-be, nem mukodott, felteszem a telefon valami egyedi azonositojat is taroljak. Par jatekeredmenyt es beallitast vesztettem csak, mert TB a root hianya miatt nem volt lehetoseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest