Hirdetés
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
Ez meg most mán hogy lehet ??

Mindenhun azt olvasni, hogy a Samu a minta facca-gyerök.Az edge 50 Fusion mégis előbb kapta meg az Andi 15-öt, mint a méregdrága S25 Ultra ...
(valaki írta is, itt valahol a fórumon, akinek mindkettő van)
Nem kicsit volt kiakadva.Szerintem feleslegesen - a főverziós szédítésben egyetértünk -
ezt az éves baromságot a Guuugli találta ki, hogy több szemetet elsózhasson.
És milliárdok életét terelték rossz irányba, a sok ezer tonna tech-szemétről nem is beszélve. wtf -
Ricardo
titán
Az is benne van a videóban.
Ez így akkor is kevés.
Ha már úgyis frissül öt évig, mi akadálya lenne főverziót is frissíteni?
Innen látszik, hogy nem érdekli őket , csak azért frissítik a biztonságot is 5 évig, mert kötelező."A 2021 őszén megvásárolt Redmi másfél éves koráig, 2023 tavaszig frissült. Azért egy egy kicsit khmm..."
Az, hogy van rosszabb is, nem mentesíti őket a gyenge hozzáállásuk alól.
-
Loik
aktív tag
Tényleg muszáj offolni ebben a témában?
A Wi-Fi 6 egyik legnagyobb előnye, hogy hatékonyabban kezeli a zsúfolt hálózatokat, például otthon, munkahelyen, akár nyilvános helyeken.
Az OFDMA technológia révén egyszerre több eszköz kiszolgálása is gyorsabb és stabilabb.
A Target Wake Time nevű funkció lehetővé teszi, hogy az eszközök csak akkor kapcsolódjanak a hálózatra, amikor valóban szükséges. Ez növeli az akkumulátor üzemidejét.
A Wi-Fi 6 csökkenti a hálózati késleltetést, ami különösen fontos például streamingnél.
Támogatja a WPA3 titkosítást, amely erősebb biztonságot nyújt, mint a korábbi szabványok.
Remélem kielégítő volt a válasz és át tudjuk ugrani a Wi-Fi 6 modul előnyeinek boncolását.
-
Loik
aktív tag
Vivo V50 Lite-od van, megértem, hogy nem értesz egyet a nyafogással. Én pedig ezt a nyamvadt 6500 mAh-s Si/C akkumulátor ajnározást nem értem, úgy csinálsz, mintha 3 naponta kerülnél csak konnektor közelébe. Nem mellesleg az én telefonom 5110 mAh-s Li-Po akksija is lazán hozza a 1,5 napot.
És ezt most kérlek szépen ne vedd támadásnak, te az akkut liheged túl, én pedig 100 ezer forint felett 2025-ben elvárom, hogy legyen Wi-Fi 6, aminek nem a sebessége a legfőbb erénye. Javaslom, hogy ásd el magad kicsit a témában, ne offoljuk szét ezzel a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest