- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Gépészjanek #48784 üzenetére
Ezt nem igazán ide kéne. Bünti járhat érte. Erre való a Hardverapró
-
Sziasztok!
Lenne nekem egy Defy-hoz való előlapi hangszóróm(legalábbis nekem azt mondták hogy az) ,még a készülékhez kaptam csak nem cseréltem ki. Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá és ott lessz a Veletech-en szivesen odaadom neki! -
válasz
Zsírkrétamen #47770 üzenetére
Azt hiszem megoldottam, legalábbis más kamera szoftverrel nem csinálja ezt. Bár vannak érdekes újraindulgatások, illetve az aksit nagyon zabálja, de a lényeg hogy jó. Viszont akkor a kérdés, miért van ilyen bug a kamerában ?!
-
Sziasztok!
Lenne egy pici problémám. A hátlapom nem illeszkedik rendesen(van egy kis hézag) ezért vízbe nem teszem bele, viszont hóba már raktam és csap alá is. Ilyenkor az következik be hogy a gyári videókamera app egy ideig működik, majd megáll a kép csak a hangot veszi továbbra is illetve a "perc számláló" sem fagy be. Ebben az esetben a telefon egy TMP fájt hoz létre. A kamerából való kilépés után következő megnyitásra vagy azt írja hogy: a kamera nem található/érzékelhető, vagy elindítja de kék-zöld csíkos a kép. Próbáltam rájönni mitől van ez hogy pl.: hány csepp víztől lesz ilyen de nem jöttem rá ugyanis olyan is volt mikor nem tapasztaltam ezt a problémát. A hátlap hézagának nincs köze hozzá mert úgyis befagy ha csak a kijelzőt éri a víz. Amúgy a telefont úgy kaptam hogy CM10 volt rajta. Esetleg rom hiba?
Bocsi ha már volt ilyen kérdés/válasz de nem találtam rá. -
Sziasztok!
OTG képes ez a készülék?(bocs ha már írtátok valahol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged