Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Gépészjanek #48784 üzenetére
Ezt nem igazán ide kéne. Bünti járhat érte. Erre való a Hardverapró
-
Sziasztok!
Lenne nekem egy Defy-hoz való előlapi hangszóróm(legalábbis nekem azt mondták hogy az) ,még a készülékhez kaptam csak nem cseréltem ki. Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá és ott lessz a Veletech-en szivesen odaadom neki! -
válasz
Zsírkrétamen #47770 üzenetére
Azt hiszem megoldottam, legalábbis más kamera szoftverrel nem csinálja ezt. Bár vannak érdekes újraindulgatások, illetve az aksit nagyon zabálja, de a lényeg hogy jó. Viszont akkor a kérdés, miért van ilyen bug a kamerában ?!
-
Sziasztok!
Lenne egy pici problémám. A hátlapom nem illeszkedik rendesen(van egy kis hézag) ezért vízbe nem teszem bele, viszont hóba már raktam és csap alá is. Ilyenkor az következik be hogy a gyári videókamera app egy ideig működik, majd megáll a kép csak a hangot veszi továbbra is illetve a "perc számláló" sem fagy be. Ebben az esetben a telefon egy TMP fájt hoz létre. A kamerából való kilépés után következő megnyitásra vagy azt írja hogy: a kamera nem található/érzékelhető, vagy elindítja de kék-zöld csíkos a kép. Próbáltam rájönni mitől van ez hogy pl.: hány csepp víztől lesz ilyen de nem jöttem rá ugyanis olyan is volt mikor nem tapasztaltam ezt a problémát. A hátlap hézagának nincs köze hozzá mert úgyis befagy ha csak a kijelzőt éri a víz. Amúgy a telefont úgy kaptam hogy CM10 volt rajta. Esetleg rom hiba?
Bocsi ha már volt ilyen kérdés/válasz de nem találtam rá. -
Sziasztok!
OTG képes ez a készülék?(bocs ha már írtátok valahol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest