Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
foglalt?
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek ötlete arra, hogy miért válik működésképtelenné véletlenszerű időnként a defy alsó gombsora?
Kb 3 napja csinálja... egyszer működik, utána semmit nem tudok vele csinálni, de a kijelző aktív marad, csak a gombok nem... aztán fél perc múlva minden jó.. és így továbbwajkiui 2.10.27 van rajta
volt factory reset, újraraktam a froyot, utána újra a wajkiui-t de a helyzet változatlan... hardveres probléma lesz?Köszi előre is.
-
foglalt?
csendes tag
válasz
baal-amiga #43967 üzenetére
köszi a tippeket, úgy látom lesz még vele melóm rendesen!
-
foglalt?
csendes tag
Sziasztok!
WajkIUI 2.3.30-at használok, és néhány bosszantó apróságot vettem észre, tudnátok segíteni abban, hogy ezeket lehet-e valahogy javítani?- az akku beállításoknál a Battery indicator style nem lehet Top-bar (nem látszik a csík)
- ha nem fogadott hívásom volt, az nem tűnik el az értesítő sávról ha megnyitom, csak ha Clear-rel törlöm azt)
- összesítve számolja a nem fogadott hívásokat (most pl azt írja ki, hogy 7 nem fogadott hívásom van, pedig csak 1)
- quick profiles-t használok, de a csengetési módok közötti váltáskor pont a lényeget, a csengetési hangerőt nem változtatja hangosabb csengésről halkra, vagy fordítva (de ha némára állítom, akkor azt csinálja) ugyanez a helyzet smart profilesnál is, tehát szerintem nem az appal van a gond
- hiába állítom a csengőhangerőt viszonylag alacsonyra (irodában dolgozom), néhány kicsengés után fokozatosan felemelkedik a csengőhang
- töltés közben folyamatosan világít a led, ami sztem tök fölösleges, és éjszaka picit zavaró is
kb ennnyi... előre is köszönöm a segítséget!
üdv, Tomi -
foglalt?
csendes tag
segítsetek, mert megőrülök!
az eddig teljesen jól működő defy-om egész este 38mA-es fogyasztáson pörgött, ami most 68-as értéken "állandósult"
eddig nyugalmi állapotban 7-8mA-t használt. a battery usage adatai alapján az Android System a bűnös, 43%-os akku használatot produkál, pedig nem csinálok semmit
(az adatforgalom le van tiltva, gps, wifi leállítva)... többször újraindítottam, volt wipe cache, wipe dalvic cache... és ugyanaz a helyzet
ha ez így megy, egy napot sem fog kibírni, használat nélkül!!!!!!!!
WIUI rom -
foglalt?
csendes tag
Sziasztok! egy nagyon láma kérdésem lenne..
be lehet valahogy állítani a telefonon, hogy a gmail accounthoz tartozó e-maileket csak jelszó beírása után lehessen elérni? (nem szeretném,ha illetéktelenek ilyen könnyen hozzáférjenek a leveleimhez)
köszi, és bocsi ha már volt szó róla -
foglalt?
csendes tag
nem akarok újra a vízállóságon lovagolni, mert már nagyon sokszor kiveséztük itt! azonban tény,hogy nem egy olyan hozzászólás érkezett, ami arról szólt, hogy beázott a defy... sőt, többen írták is, hogy a teló dobozában volt egy papír, hogy NEM VÍZÁLLÓ!
na mindegy, sztem ez a reklám abszolút megtévesztő, és félrevezeti a vásárlót! -
foglalt?
csendes tag
az új defy promóció a vodafone facebook oldaláról:
Vodafone Hungary
Válaszd a Motorola Defy-t és a K3806 mobilnetet előfizetéses csomagban, együtt csak 14.991 Ft-ért az Online Shopban: http://bit.ly/pH3i10! Itt a nyár, a hőség, a vízpart, de ezentúl a víz szerelmeseinek sem kell aggódniuk telefonjuk épségéért, hiszen a Motorola Defy víz- és ütésálló.És hogy ne érjen hidegzuhany, ha ezt a csomagot rendeled meg, az első három hónapban a két havidíj összesen csak 4.500 Ft lesz!
Vízálló telefon mobilinternettel
www.vodafone.hu
parasztvakítás ezerrel!
nekem is defy van, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy szívesen megúsztatnám a balcsiban... de azért nagyon pöpec cucc! -
foglalt?
csendes tag
hali! valamiért nem tudok a mobilomról bejelentkezni olyan weboldalra, ami eddig simán ment. nem fogadja el a név+jelszó kombót!! találkozott már valaki ilyesmivel? (2.2-es android, opera mini böngésző, anysoftkeyboard) próbáltam más böngészővel, más billentyűzettel, opera és bill. frissítés is volt, de csak nem akarja... és igen, biztos,h az a jelszó!
köszi
-
foglalt?
csendes tag
hali! pár napja kaptam vissza a szervizből az áprilisi gyártású defy-t, aminek meghalt a hangszórója. mondtam azt is, hogy kihangosításkor se nagyon hall a hívó fél, most ez is jobb lett! a rendszert frissítették 2.2-re, amivel azóta nem volt semmi gond!
a garilapra ráírták, hogy akku. csere, de ez biztos csak vicc, mivel leadás előtt felírtam a gyári számát, és ugyanazt kaptam vissza!nincs igazából jelentősége, mert nem volt gondom vele, de azért fura
-
foglalt?
csendes tag
a 2011. áprilisi gyártású defy hangszórója tegnap este pikk-pakk elhallgatott, és azóta is néma...
pedig egyébként teljesen rendben van vele minden, nagyon meg voltam elégedve, eddig
remélem gyorsan visszakerül -
foglalt?
csendes tag
használ valaki ROM Manager-t?
hasznosnak tűnik, esetleg valakinek van személyes tapasztalata? -
foglalt?
csendes tag
nekem általában 170-210 szabad RAM-om van, a go launcher beépített task-killer widgetjét benyomom mindig, ha huzamosabb ideig nem használom a telót!
és 1-2 naponta egy reboot még ezen is sokat javít! -
foglalt?
csendes tag
válasz
Gotroa #18032 üzenetére
a Double tap to silence funkció nálam sem működik, a lefordítós viszont igen, de azt meg nem akarom,hogy pl az asztalon csörgés helyett őrült módon rezegjen...
2011. áprilisi gyártású a teló, de a már említett hangszóró recsegés nálam is előfordul olyankor, ha a vállammal tartom hívás közben --> nem szabad nyomorgatni!
-
foglalt?
csendes tag
-
foglalt?
csendes tag
sziasztok! ez az elsöm a defyröl!
csinàltam tegnap egy nagy hülyeséget. root után nekiestem titanium backup-pal gyomlàlni (Abe kollega írása alapján) és azóta ha kikapcsolom a defyt, elfelejti a contact-okat...valakinek valami hasznàlható ötlet? THX
-
foglalt?
csendes tag
akiknek eddig nem sikerült a root-olás:
ezt próbáljátok meg!! a leírás alján lévő superoneclick-et kell letölteni hozzá
kb fél perc alatt megvolt! -
foglalt?
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #17358 üzenetére
+1
nekem is innen van, meg a csajom x8-asára is innen vettem, és kifogástalan! -
foglalt?
csendes tag
válasz
wappali #17353 üzenetére
én is tegnap próbáltam rootolni, volt hasonló problémám, de végül tovább tudtam lépni ezen azzal, hogy legelőször "normális" usb-s csatlakozással engedtem, hogy az xp feltelepítse a defy szoftvereit
+ legyen elindítva a gépen az android sdk progi
ha ez megvan, vedd ki az sd kártyát, válts vissza gyári launcherre, és próbáld úgy, talán...
vagy nézd át ezt: http://www.makeuseof.com/tag/root-android-phone-superoneclick-2/ -
foglalt?
csendes tag
SuperOneClick v1.9.1.0
Checking drivers...Killing ADB Server...
OK
Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *OK
Waiting for device...
OK
Getting OS Version...
OK
Pushing psneuter...
732 KB/s (585731 bytes in 0.781s)OK
chmod psneuter...
OK
Running psneuter...
ROOTEDPushing busybox...
790 KB/s (1062992 bytes in 1.312s)OK
chmod busybox...
OK
Getting mount path...
rootfs / rootfs ro 0 0
FAILEDroot közben alakadtam srácok... tudtok segíteni, ötlet? mi lehet a gond?
2.1-es androidom van -
foglalt?
csendes tag
Sziasztok!
eddig én is csendes olvasója voltam a fórumnak, DE MA HÍVTAK A VODÁSOK, HOGY DÉLUTÁNRA ITT A DEFYM!!!!!
már nagyon régóta nézegettem, hogy merre kéne továbblépni, de vagy nem találtam olyat ami tetszett volna, vagy nagyon drága volt. Erre itt ez a csoda, egyből megtetszett, a tesztet olvasva pedig biztos voltam abban, hogy Ő lesz a következő! És hipp-hopp eltelt 3 hónapés már itt is van!
Majd küldöm az észrevételeket, és persze a kérdéseimet! -
foglalt?
csendes tag
Sziasztok! nézegettem a 2200-as akksit, elvileg 10$-ért rendelhető, ami gyanúsan olcsónak tűnik, de a tesztekből is nagyon vegyesek a visszajelzések
http://androidforums.com/sprint-hero-accessories/41766-2000mah-andida-battery.htmlitt meg van néhány okosság (sztem korrekt áron) Defy-hez:
http://www.obostore.com/-Discount-for-motorola-defy_c114.html -
foglalt?
csendes tag
Sziasztok! Én is hasonló választ kaptam a vodásoktól tegnap:
Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!
Elektronikus levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy Motorola Defy készülék üzleteinkben jelenleg nem elérhető. A jövőbeni elérhetőséggel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik pontos infromációval.
Aktuális készüléklistánk az alábbi oldalon tekinthető meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoIP telefonálás
- EarFun Wave Life - egy fejhallgató a mindennapokra
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64 GB (Yettel függő, csak E-sim, 93% gyári akku)
- Samsung Galaxy Z Fold 3 5g - 256Gb - Dual sim - Csomagküldés az árban
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5g - 128Gb - Dual Sim - Csomagküldés az árban.
- Samsung Galaxy S25 új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárilag Független / Eladó ! ! !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest