-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
M_AND_Ms
veterán
Google Play: Beállítások: Alkalmazások auto. frissítése kikapcs. De ez csak annyit szabályoz, hogy amikor telepítesz egy alkalmazást, akkor ott mi legyen beállítva auto frissítésként.
Google Play: Saját alkalmazások. Itt az egyes alkalmazásoknál beállíthatod, hogy Automatikusan frissíthető-e.
Ezek után csak egy értesítést küld, ha van frissítés.
-
-
fordmaster
tag
Kifejezetten Ajánlom neked a Philips SHE fülescsaládot.
Nekem pl egy SHE3581 van, ami olyan rohadt jól szól a Defyvel, hogy az már Döfy. Múltkor láttam nálunk a Tacskóba olyan 2000 Ft-ért, ami egyáltalán nem drága érte. Én még 5000-ér vettem Szombathelyi MediaMarkt-ban...
-
Lacopapi
addikt
Ha USB mass storage módban van akkor látja a kártyádat a gép és használni is tudja,nekem nincs bajom a másolási sebességgel,de ha nagy fájlokat rakok fel,akkor néha jobb,ha kártyaolvasóban töltöm át,az azért gyorsabb.Mondjuk azt sejtettem,hogy a mozgó háttér vesz fel energiát
ajca....szerintem ez marhaság.Nem tudok róla,hogy FR lelőtte volna a gépet.
-
Lacopapi
addikt
Ahogyan azt már páran írták,nem kell "kilőni" az appokat,az néha többet árt,mint használ,az Android elég okos ahhoz,hogy ami nem kell,egy idő után bezárja-ha nagyon kell neki memo,akkor hamarabb
Sok sikert a géphez,nekem nagyon bevált,remélem,Nálad is jó lesz
Én még nem tapasztaltam,hogy az egyéb témák növelték volna a fogyasztást, a live-al kapcsolatban nem vagyok biztos,gondolom,valamit azért tol a dolgon...
Sim-re másolni tudsz,de hogy rögtön oda menteni...én nem találtam opciót,de ez nem jelenti,hogy nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 06.10. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest