Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
M_AND_Ms
veterán
Google Play: Beállítások: Alkalmazások auto. frissítése kikapcs. De ez csak annyit szabályoz, hogy amikor telepítesz egy alkalmazást, akkor ott mi legyen beállítva auto frissítésként.
Google Play: Saját alkalmazások. Itt az egyes alkalmazásoknál beállíthatod, hogy Automatikusan frissíthető-e.
Ezek után csak egy értesítést küld, ha van frissítés.
-
-
fordmaster
tag
Kifejezetten Ajánlom neked a Philips SHE fülescsaládot.
Nekem pl egy SHE3581 van, ami olyan rohadt jól szól a Defyvel, hogy az már Döfy. Múltkor láttam nálunk a Tacskóba olyan 2000 Ft-ért, ami egyáltalán nem drága érte. Én még 5000-ér vettem Szombathelyi MediaMarkt-ban...
-
Lacopapi
addikt
Ha USB mass storage módban van akkor látja a kártyádat a gép és használni is tudja,nekem nincs bajom a másolási sebességgel,de ha nagy fájlokat rakok fel,akkor néha jobb,ha kártyaolvasóban töltöm át,az azért gyorsabb.Mondjuk azt sejtettem,hogy a mozgó háttér vesz fel energiát
ajca....szerintem ez marhaság.Nem tudok róla,hogy FR lelőtte volna a gépet.
-
Lacopapi
addikt
Ahogyan azt már páran írták,nem kell "kilőni" az appokat,az néha többet árt,mint használ,az Android elég okos ahhoz,hogy ami nem kell,egy idő után bezárja-ha nagyon kell neki memo,akkor hamarabb
Sok sikert a géphez,nekem nagyon bevált,remélem,Nálad is jó lesz
Én még nem tapasztaltam,hogy az egyéb témák növelték volna a fogyasztást, a live-al kapcsolatban nem vagyok biztos,gondolom,valamit azért tol a dolgon...
Sim-re másolni tudsz,de hogy rögtön oda menteni...én nem találtam opciót,de ez nem jelenti,hogy nincs
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest