Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
AAA sziasztok!
Tegnap óta én is döfi tulajdonos vagyok
nagyon bejön a teló és ez a droid rendszer (2.2).Szegény kis 5800-ámat váltottam le vele
Nem is értem miért vesznek másféle droidos gépet az emberek?
egyedül nekem még a htc hd2 tetszett külsőre..meg a szifon 4 bárugyeaz nem droid
.Samsung, LG tök erőltetett, béna cuccoknak tűnnek..nokia már csak simán bénákat gyárt, a szimbiántól meg végülis megőszültem picit
Na ennyi volt a szubjektív rész
Egy kis segítséget kérnék szépen, így elsőre
hogy tudom rögtön sim-re menteni a neveket?és, mennyit zabiznak a live wallpapperek?
ha nem az original téma van a telón (ADW-os cucc) az nem húzza a procit ugye?
Ha megnyitok egy alkalmazást és csak backel visszamegyek a "desktopra", akkor bezárja?Mert ha a taskmanaggerrel megnyitom, akkor van mikor még ott van..és írja, h x MB memó plusz 1-2% proci...
valami alt tab szerű cucc esetleg van ebben?vagy valami olyan dolog, ha kilépek valamiből akkor azt lőjje is ki teljesen?
Előre is thanks
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest