Hirdetés
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peter077
aktív tag
válasz
Bernyó84 #47833 üzenetére
Nekem is ugyanez a tokom van, nyár óta használom, a véletlen leeséseknél védi a házat, sajnos későn vettem meg, előtte esett egy hatalmasat a sarkára betonon ( egy pici darab le is pattant belőle), majd csúszott a kijelzőn.
Bicikliztem és a kabátzsebből kicsúszott, a folyamatos tekerés közben a lábam kinyomta a telót a zsebemből.
Az ominózus baleset után lenéztem a bicikliútra, megláttam a mobilt 3 darabban, azt hittem vége.
Na akkor döntöttem úgy, hogy nem halogatom tovább a tok vásárlást. -
kutga
nagyúr
-
buszospeter
tag
válasz
Bernyó84 #45701 üzenetére
Szia!
Két megoldás is létezik:1.
Névjegyek/Menü/Import-export/export SD-re
Egy .vcf kiterjesztésű fájlt fog létrehozni az SD gyökerében ahonnan később gond nélkül visszaállíthatod.
[kb. ezer éve és nyolc hónapja nem használtam ezt]2.
[szvsz ez a tutti]
Google fiók szinkron és a reset után kb. öt perc alatt ismét minden a helyén.Üdv,
buszospeter -
R19
senior tag
válasz
Bernyó84 #45675 üzenetére
Semmire nem akarlak rábeszélni, de nekem a WhiteRabbit 1.6 a favorit!
Minden frankón működik, számomra ez az etalon! Gyors, stabil, az akksi idő is nagyon szimpatikus. A GPS a korábbi 4-5 perc helyett net elérés nélkül kb. 15 másodperc alatt fog 7-8 fixet!A telepítéséhez ajánlom a #41778) kanyazsombor hsz-t, ezzel a módszerrel egyszerűen tökéletes!
-
domerator
veterán
válasz
Bernyó84 #42381 üzenetére
Ha utána körültekintően teszel rá főzött romokat, akkor nem, mivel az eredeti szoftvert mindig vissza tudod rá tenni és úgy nem lesz rootolt.
(aztán, hogy a szerviznek van-e valami csodafegyvere, amivel valami mélységesen mély logot meg tudnak esetleg nézni, az más kérdés, de az itteni tapasztalatok szerint volt, hogy rootolt telót is javítottak gariban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest