Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
-
Tomi_Sci
őstag
Egy kis angol : Scratch resistant vs scratch proof
Beázás :
A Voda azért tette bele a papírt, hogy ne vigye vissza a vásárlók fele azzal, hogy behalt, miután a motorcsónak után kötötte. Ettől a telefon még vízállónak tekinthető.
A telefon nem felel meg a hivatalos IP67 szabványnak. (nem vizsgálták be)
Továbbá, beázás esetén kötelesek cserélni, hiszen ebben az esetben a rendeltetésszerű használatba beletartozik a vízzel való érintkezés. (MERT MEGÁZTÁL AZ ESŐBEN)
A Vip phone nem fogja cserélni, mert a boltjuk egy vicc. Ott húznak le ahol akarnak. (használt készüléket árulnak ugye...)
Azzal esetleg próbálkozhatsz, hogy megfenyegeted őket a hivatalos csatornákon történő intézéssel, mert nem adták ki a vásárlók könyvét. Ettől persze eltekintesz, ha kicserélik a telefont. Ha nem cserélik, akkor is nyomd fel őket, hadd rágják a kefét. -
Plebi
senior tag
Az új vásárlók örülhetnek a régiek meg ha akarnak szomorkodhatnak. Ma megvettem a vodánál. Éppen Zalaegerszegen voltam, mondom benézek hátha, kedves eladó hölgyecske mondta, hogy van, de én meg nem erre készültem. Nagyon aranyos volt félretette az egyetlen egy darab készüléket, hazajöttem Nagykanizsára. Itt is kérdeztem, de itt csak délután lesz és arra is 3x os a jelentkezés. Vissza Zegre és máris nálam a telefon. Nagyon gyors, én nagyon akadásokat nem veszek észre, hacsak nem fut egyszerre sok minden, jah és live wallpaperrel mindez. A szoftver 2.34.1.MB525.Retil.en.CEE Firmware: 2.1 update 1.
No nem csigázok senkit sem tovább
FÜGGETLEN (ami nekem mindegy hisz vodás vagyok), úgy eszi meg a t-mobile-os kártyát, hogy csak na
További infókat később!
-
bwoay
nagyúr
ja, de az elemcsere nem garanciális probléma (pláne, hogy jó esetben 6-8-10 év után lesz aktuális
). itt meg (szakszervizt feltételezve) furán jönne ki, hogy beviszed egy garanciális javításra, aztán elvégzik, de a telefon beázik, mert te nem szóltál, hogy "itt egy 500-as pluszba', de aztán nyomáspróba is legyen, szakikám!"
-
Kekiah
csendes tag
-
somkuti
csendes tag
Ma felhívtam a Motokert, hogy ha náluk veszem két év garanciával, és bedöglene a hangszóró, akkor kicserélik a telefont vagy javítják? A válasz az volt hogy semmit sem cserélnek, biztos hogy javítják. Erre kérdeztem hogy ha szétszedik-forrasztják-összerakják, az nem fogja hazavágni az IP67-es tulajdonságait? A válasz az volt hogy nem, ez is csak egy telefon csak némivel több gumitömítéssel, tehát ne aggódjak.
Egyébként két hete forgalmazzák, de még senki nem ment hozzájuk vissza ezzel a problémával, és nem is hallottak róla eddig.gondolkodom, gondolkodom...
...és azt hiszem várok még vele
-
hoffman187
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- általános iskolai rendszergazda
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest