Hirdetés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Sima djuice-os előfizum van + egy net előfizetés hozzá. Ha amiket leírtam beírod akkor mennie kell, feltéve, hogy a telenor oldalán megadott adatokkal nem ment. Én mikor Restore to default-ot nyomtam akkor jó két percig szöszölt és utána állította be ezeket az értékeket, illetve az MMS-t is.
Persze alapfeltétel, hogy a többi beállítás is rendben legyen ami a nethez kapcsolódik!
Egy kérdés mindenkihez: Valaki Defy+os akksit tett már Defy-be? Fizikailag lehetséges s ha igen mennyivel megy tovább a teló?
-
törölt tag
Szépen, fokozatosan dolgozd el a területet, és akkor nyilván utána is meg fogja tartani a fóliát, nem lesz olyan veszélyes, persze nem tudom mennyire Mariana-árok-szerűen mély az a karc. Ha a peremnél van a karc, akkor különösen figyelj arra, hogy a készülék többi részét biztonságosan takard le ragasztószalaggal, mert az azok a részek persze nem olyan ellenállóak, mint az üveg, a lakkozott részről a lakkot hamar le tudja szedni a polírozóanyag, ha oda is jutna a simogatásból!
Nem lesz látványos eltérés a kezeletlen és a polírozott rész között, csak akkor, ha a kezeletlen már elhomályosodott volna a többi kis karc miatt. De egy kis polírozást adhatsz a teljes üvegfelületnek, és akkor az egész friss lesz. Egy hajszálkarcot én is kipolíroztam már a Defy-omról, lényeg az óvatos haladás, a polírozó rongy lágysága, a kis amplitúdójú körkörös mozgás közbeni elegendő, de nem túlzott erejű nyomásgyakorlás, és a terület nedvesen tartása. Előzetesen persze tisztítsd meg a portól, mert a por nagyon karcol, mint tudjuk.
"Nem kell félni Erika!" -
törölt tag
-
törölt tag
Nagyon finom-lágy mosogatórongy (de legjobb persze a szarvasbőr) benedvesítve, Amodent (fogat ment) rákenve, ujjbeggyel, apró körkörös mozdulatokkal türelmesen polírozva simára políroz, jobb lesz mint újkorában. Ne száradjon ki a mozgás közben a terület, mert akkor karcol. Kemény az üveg, tehát türelem kell hozzá hajszálkarc esetén is, de kb. ötpercenként már látszik javulás. Drága pénzért persze üvegpolírozó pasztát is lehet venni, az még biztonságosabb (pl. Turtle Wax Glass Polish, fél literes 1300-1400 Ft, természetesen pár cl elég lenne belőle, de ilyen a kiszerelése). A telefon többi részét szeparáld el leragasztva ragasztószalaggal, hogy kényelmesebben és biztonságosabban csinálhasd, ne furakodjon be mindenhova a fogkrém, mert utána macerásabb lenne kitisztítani a kis réseket.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Sajnos nem, de gondolom nem a filléres dolgok közé esik. Az ilyen dolgoknál az anyagdíj a legkevesebb, gondolom a munkaóradíjnál jó magas a mérce
Szerintem a házimachina témában próbálj rákeresni és azzal konzultálni, akik ezt már "sajnos" meg kellett, hogy csinálják
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest