Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
bikkamokka #47790 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem megy a plusz-os akku a sima Defy-ban...
-
rum-cajsz
őstag
válasz
bikkamokka #17738 üzenetére
Nem tudom, én mindig a Dialer One-t használom, abban meg alapból van ilyen opció.
Szerk:
megnéztem neked, választható, mi alapján akarsz rendezni, és ebben is benne van, hogy csak a telefonszámos kapcsolatokat mutassa. -
Des1gnR
őstag
válasz
bikkamokka #17599 üzenetére
Köszönöm
Nem tudtam, hogy motorola cuccNekem ZTE Bladem van és arra kellene valami nagyon hasonló, esetleg olyat tudtok?
-
Edge
veterán
válasz
bikkamokka #3261 üzenetére
szerk: ABE megelőzött
-
ABE
őstag
válasz
bikkamokka #3261 üzenetére
Igen, a CEE közép-európai, a homescreen felület ugyanúgy Blur, csak nincs motoblur accounthoz hozzárendelve a telefon, van némi eltérés az előre telepített programokban, és a kezelőfelület sebessége jobb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
bikkamokka #2222 üzenetére
ja, de root nélkül segyik sem tud rendszerappot, még az általam fentebb linkelt lépések sem (ráadásul 2.2-re van leírva, ezt benéztem).
-
Prien
addikt
válasz
bikkamokka #2219 üzenetére
De ahhoz nem is kell külön uninstaller alkalmazás,simán lehet uninstallálni...szóval nem is értem ezeknek az alkalmazásoknak a létjogosultságát.
-
Ethar
csendes tag
válasz
bikkamokka #1747 üzenetére
Ugyanez a gondom, nekem sincs Motoblur account. Tud erről valaki valamit?
-
Devilske
tag
válasz
bikkamokka #1625 üzenetére
Én kipróbáltam legyen azért tapasztalatunk mit bír a defy 1gh stabil aksi merülés eddig nem gyorsult fel -
Conqueror08
csendes tag
válasz
bikkamokka #1572 üzenetére
Köszi, sikerült a szinkronizálás, bár az E72 névjegyzék menüben nincsen szinkronizálási lehetőség. A google egy általános S60 leírást ad, de az E72-re nem igaz. A szemem is kiguvadt úgy kerestem.
Köszi még egyszer!
-
Conqueror08
csendes tag
válasz
bikkamokka #1557 üzenetére
Hibás a link eltudod küldeni még egyszer?
-
Maxtreme
addikt
válasz
bikkamokka #1543 üzenetére
aham, értem köszi (közben úgy oldottam meg hogy csináltam 1 fake profilt, és így nyilván nem tud mászkálni sehova
)
-
luw2win
őstag
válasz
bikkamokka #1137 üzenetére
Nagyon jó, köszi szépen. Ez nekem nagy pozitívum, mostmár 100% hogy ez a teló a befutó.
Lovi24: Ahogy az előttem szóló igazolta, lehet Skype-al hívni, viszont a videótelefonálást az el kell felejteni szerintem. Ez androidon nem fog összejönni, én még nem láttam elsőkamerás androidos telefont.
iPhone4 jöhet szóba amin zökkenőmentesen megy még a Skype.
Még anno azt mondták hogy iOS meg Android tudja a legjobban kezelni a Skype-ot.
Még Nokia N900 jöhet szóba ott is szépen fut azt viszont láttam élőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest