Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz
tomsics #23730 üzenetére
Nem nem. pont hogy feketét akarok,csak ugye videókon fehér volt minden t-mobile-os,ezért kérdeztem, hogy ne kelljen újabb teszteket olvasnom más telókról.
úgy érzem,nekem teljesen meg fog felelni így. galaxy s II-t vártam egy ideig,de beláttam ,hogy nem kell,és túl nagy is lenne. Ez lesz az első androidos mobilom. Wave-em van most, de marad az is a családban.
-
Vadafene
csendes tag
válasz
tomsics #19776 üzenetére
MTP: Media Transfer Protocol
Média (kép, zene, videó) átvitele hordozható eszközre.
Ha hiányzik a driver, XP alatt (W7 passz) a Windows Media Player 11 újratelepítésével meg lehet oldani.
Ekkor a telefon csatlakoztatása után megjelenít egy új eszközt (MB525) a Sajátgép alatt, amire lehet másolni, elvileg bármilyen fájlt, de csatlakoztatáskor csak a médiafájlokat listázza, illetve csak az azokat tartalmazó könyvtárakat.Szerk: Eh, lassú vagyok.
-
-
premete
veterán
válasz
tomsics #19738 üzenetére
Mindenki így kezdte (én is). [Ezt töltsd le.]
- Ha eddig nem volt, tedd fel a net framework-öt a Microsofttól, a java sdk-t is,
- Csomagold ki egy könyvtárba, legyen mondjuk defy a neve, hogy könnyebben megtaláld.
- Telepítsd fel a drivereket és az RSD lite-ot, indítsd újra a gépet, ha a telefont rádugod, telepít mindenféle drivereket, engedd neki.
- Kapcsold be a setting/applications/ development alatt az usb debuggingot, majd dugd rá (ha eddig nem volt rádugva) usb-n a telefont, az usb mód legyen "none"
- Nyisd meg a superoneclick könyvtárat, kattints duplán a superoneclink.exe-re, majd a menüben a "root" fülre.
- Ha megjelenik egy kis ablakban, hogy "device rooted, akkor kész
- Újraindítás után telepítsd a könyvtárból a sndinit. apk-t
- indítsd újra kétszer, ott lesz a bootmenü, abból ki tudsz mindent választani. -
rum-cajsz
őstag
válasz
tomsics #19133 üzenetére
Üdv!
Kezd az első hsz-al, a kérdéseid nagy részére van válasz.
Annyiban kell pontosítani, hogy magyar nyelv a Cyanogen modban már elérhető a telefonra, igaz az még beta fázisban van. Pénteken várhatóan érkezik a miui rom is, elvileg abban is lesz magyar nyelv.
Rootolás a SOC-el megy itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest