Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
amit kihagytam belőle, de talán értelemszerű:
simán feltöltöttem Picasa albumba, nekem ezzel nem volt semmi gondom. Igaz, wifin keresztül, de felmászott.
Emailba próbáltam előtte, no azzal még hadakozok picit, de legyűröm az ellenállását, tuti.
Gmail-lal is küldtem magamnak, elvileg elment, de még nem érkezett meg, egyéb email még nem szuperál, mivel nincs belőve... egyelőre nem is találom, hol kellene, meg mit megadni neki... no, de keresgélek! Vagy ha esetleg valaki már tudja ezeket, megoszthatná a T. Fórumitákkal! -
Aureal
őstag
Bőven jó makrokép mit akartok! Ezzel még nyákot is simán jó minőségben lehet fotózni, nem keni el a részleteket és a fényviszonyoknak megfelelően is jól teljesít, mint már itt is bizonyított!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest