Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz fmustang #22582 üzenetére
természetesen! arról van szó, hogy a recovery nem látja az SD kártyádat. így tehát a következőt kell tenned:
custom recovery > mount and storage > mount sd card
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz fmustang #22584 üzenetére
lennie kell "sd card" sornak is...
más: Gyerekek! köszönöm mindenkinek a segítséget, a tényleges segítő szándékot, a türelmet, és nem utolsó sorban a jó légkört. jól éreztem magam ebben a topicban ez alatt az 1 év alatt
az "újaknak" pedig jó olvasgatást, élményekben gazdag romolgatást kívánok!
az történt, hogy fél órája megtalált a Defy+ új gazdája, pedig nagyon igyekeztem eltéríteni (ez persze nem igaz) tehát a mai naptól már csak vendég vagyok itt.aztán ki tudja...lehet, hogy még összefutunk a PH! topicok tengerén
szép napot!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz fmustang #22642 üzenetére
Nem állt le a sima CM10 fejlesztése, csak már ritkábban jönnek (most egy ideje nem adott már ki új build-et Quarx, nem tudom az okát).
A CM10.1 pedig még NAGYON gyerek cipőben jár: a legfrissebb verzió már 3.x-es kernelt használ, de még GSM jel-et sem kap, a gombok nem mennek, stb... -
bepken
veterán
válasz fmustang #22649 üzenetére
a 3.x kernellel nagyobb esély lesz rá, hogy a jelenleg használaton kívüli fícsörök is működjenek. ez pedig azt eredményezheti, hogy a rendszernek sikerül jobban/hatékonyabban kihasználnia a hardvert. de ez valóban egy hatalmas dolog lenne, természetesen megcsinálni is az...
nagyon bízom benne, hogy az Xperia Sola mögött is akad majd egy ilyen XDA-s csapat, mert ahogy olvasom, a hivatalos ICS frissítés - Sony/Sony-Ericsson "jószokásához" hívén ugye - kissé el lett baltázva...na de ez már legyen az én problémám
-
törölt tag
-
killzone1987
senior tag
válasz fmustang #22976 üzenetére
Ezért használok jóval régebbit,a "legújabb" nem biztos,h mindig a legjobb választás....
Ezzel az akkuidő jó 1,5-2 nap 1,2GHz-en,nincsenek restartok,csengőhang probléma,minden működik rendesen,és 3-5 naponta egy reboot meg is oldja,ha elfogy a ram.
Majd rátérek az újabbra,ha "stabil" lesz legalább annyira,mint amit most használok.... -
fil
őstag
válasz fmustang #23601 üzenetére
Szerintem nem egyről beszéltek. (elnézést, ha tévedek) Ő a CM 10.1-ről (ami még kísérleti és egy csomó dolog nem működik benne) ,te meg a CM10-ről (gondolom a tegnapiról). Az sajnos erősen bugos. A wifi-ben módosított Quarx és ez úgy néz ki, hogy sokaknál nem jön be. (Nálam is gond volt vele, hol connectált, hol nem) Ráadásul eszeveszettül szívja az akkut (lehet, hogy összefügg a kettő) Én is kipróbáltam, de visszatértem a 03.18.-ihoz.
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #24501 üzenetére
Szia!
A legújabb Quarx-féle CM10 elég sok kernelszintű módosítást kapott. Amikor áttértél rá, akkor data wipe nélkül frissítetted?
Data wipe-os telepítéssel lehet hogy nem omlana össze. Ettől függetlenül még várj vele, Quarx is kiemelte, hogy még nagyon kísérleti stádiumú. Én a Sevenrock-féle 01.17-es CMX-et ajánlom, vagy a legújabb Slimbean-t. (Sevenrock-é talán kicsit pörgősebb, és a memóriával jobban bánik, úgy vettem észre. A Slimbean viszont sokkal testreszabhatóbb, ami a felhasználói felületet érinti.) -
pete_21
addikt
válasz fmustang #24508 üzenetére
Nincs mit.
Lehet, hogy data wipe-pal jó lenne, de még mindenképp ki kell forrnia ennek az új kernelnek. Quarx nagyon dolgozik rajta. Jó lesz majd ez, nagyon dicsérik XDA-n, hogy milyen gyors. CM10.1-ből is van új build, főleg azt olvasgattam, hogy gyors. Úgy tűnik lassan abból is érik egy jól használható verzió. -
pete_21
addikt
válasz fmustang #24638 üzenetére
Szerintem ott van, ahol zojjektum kolléga írja, bár én még nem használok CM10.1-et. Egyébként milyen a CM10-hez képest?
(#24642) jr1994: Beállítások, Biztonság, Ismeretlen források.
Milyen romról tértél át rá? Milyen hozzá képest? Én most a 3.1.0-t használom, de ha időm engedi, frissítem majd. Ebben ugye már működik a lockscreenen az időjárás?[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #24933 üzenetére
Data wipe is volt telepítés előtt?
Ha igen, akkor tegyél eggyel régebbit. Legutóbb megint frissítette Quarx a wifi drivert, lehet nálad valamiért nem működik.(#24921) zolion01: Várjuk a véleményt!
Fura, hogy nem volt jó a minimal. CM10.1-eshez valót tettél?
Az a baj a full Gapps-al, hogy nem mindig fér fel a telefonra, mert túl kicsi a system partíció, és ennek az az eredménye, hogy hibásan működik a rendszer, mert nem tudott mindent feltenni.
Ha valami érdekes anomáliába futsz, akkor ez is lehet az oka... De reméljük Neked felfért.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #24968 üzenetére
Régebbi verzió sem megy?
Azt tudnám még javasolni, hogy mentsd le recoveryben a /data partíciót, majd azt állítsd vissza a következő romon (ha váltani akarsz).
Még nem próbáltam, hogy ez így tuti, hogy lement-e mindent, de szerintem igen. Azért valaki erősítsen meg!(#24969) Bálnaborjú: Próbáld meg a sima Defy, és a Defy mélyvíz topikban, ott hátha belefutott valaki ilyenbe. Garis még a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #24971 üzenetére
Próbáld ki, hogy mentsd le a teljes romot, mindennel együtt. És ha mégsem állítódna vissza csak a /data-ból, akkor a komplett rom úgyis meglesz.
Ráadásul ha a komplett romot mented le, akkor nem kell a /data-t külön lementeni, mert a komplett backup-ban úgyis benne van. Valami advanced restoret válassz majd, és csak a /data-t tedd vissza.MOD: Vagy kérdezz rá itt, hogy a Titanium backup-nak milyen alternatívái vannak. Valami biztos, hogy van, ami megbízható.
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #25476 üzenetére
Nekem is nemrég a vissza gombom ledje halványult el. De nem sokkal halványabb, mint a többi, de én látom a különbséget. Visszavittem a szervizbe, nekem nem 3 munkanap volt, hanem 8!
Elmentem érte, visszaadták, hogy nem tapasztalták a hibát. Szétszedték, és világít mind a 4 led, nem cseréltek semmit. Az ügyfeles srácnak mutattam, hogy pedig ez halványabb, tudom, mert nem ilyen volt korábban. Ő azt mondta, hogy nem látja a különbséget, mutatta másik ügyfelesnek is, neki se tűnt fel. Mondta, hogy ezzel nem tudnak mit csinálni, mert világít, és nem látják hogy rossz lenne. Ezért elhoztam, mert így is 8 napot vártam a semmire.
Szerintem ne most nyáron vidd vissza, mert úgy látszik most nagyon el vannak havazva a munkával.Srácok, ilyenkor mi van? Szerintem tényleg halványabb, de nem sokkal. Várjak, amíg teljesen kiég, és utána vigyem vissza?
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #25484 üzenetére
Értem. Majd kérlek írd meg, hogy mit mondtak a szervizben! Akár privátot is írhatsz.
(#25485) dh66e: Nem tudom, lehet, hogy tényleg a feszelés miatt van. SBF-et flashelj, Szervizelés előtti teendők néven van, Szabof1 leírása. Te is mostanában viszed vissza? Neked teljesen kiégett, vagy csak halványabban világítanak a ledek?
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #25489 üzenetére
Reméljük. És hogy Neked hamar kész lesz. Írj majd.
(#25490) dh66e: Igen, akkor Neked biztos elszállt teljesen. Majd írj azért Te is, hogy cserélték-e és hogy hány nap alatt. Egyébként mást nem kell csinálni, ha fent van az sbf, újraindul a teló, a varázslót átugrottam, hogy semmi adatom (pl. email cím) ne legyen benne.
(#25491) rokafiu77: Ez szerintem sem igaz. A vásárlástól indul a 2 év gari. Azt tudom elképzelni, hogy a cserélt alkatrészre adnak pár hónap garit, ha mondjuk garin kívül csinálják meg, de a telefon többi részére nem adnak. De a teljes körű garancia nem hosszabbodik meg egy alkatrész cseréje miatt.
MOD: Amúgy mennyire megbízható ez az eladó a visszajelzések alapján?[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #25539 üzenetére
Recoveryben nem tudtad lementeni a romot? Majd az újrahúzott rendszernél csak a data-t visszarakni.
Amúgy igen, igazad van, én is több ilyen olvastam, hogy egyik napról a másikra megadta magát a rom. Sajnos ez előfordul az újabb rendszereknél. Azért mondom, hogy akinek stabil JB kell, az próbálja a Sevenrock 01.17-et. Akinek az sem tetszik, max. 1 próbát megér a 4.2.2-es Slimbean, de utána csak a CM7 következik.
Illetve Quarx újabb romjai már TWRP recoveryvel jönnek, és nem CWM-mel. A TWRP szép, designos, csak érintgetni kell a képernyőt, és tök menő, viszont sokaknak random rebootok jönnek elő rom flashelése közben is. Márpedig ha rom telepítés közben jön a reboot, akkor újra kell húzni a telefont sbf-től indulva. És többek még ezek után is többször kaptak rebootot, szinte letetetlenség volt feltenni egy romot TWRP-vel.
Ezért készítik többen a romokat dualrecoveryvel, ebben benne van a TWRP mellett a CWM is. A MokeeOS is dualos, és Kayant is így készíti a romjait, illetve a 4.2.2 Slimbean is ilyen, amit most használok. Én is inkább a CWM-et használom, nem akarok flash közben rebootot. -
dh66e
veterán
válasz fmustang #25946 üzenetére
Nem mennék találgatásokba mert nem vagyok szakember,de egy led csere ha pár óránál több ideig tart kutya legyek.Kínából(legszélsőségesebb esetben) egy hét alatt itt a cucc ha sos a dolog szóval nekem az egy hónap is rendkívül soknak tűnik -másfél meg irreális-beleszámítva hogy a szerviz nem csak az én telefonommal foglalkozik.
Az meg hogy esetleg készlethiányuk van az ne a mi gondunk legyen és mivel európai központja minden multinak van nehéz elképzelni azt is hogy anyaghiányra hivatkoznak .Jelenleg filléres dolgokról beszélünk ezért is elszomorító ez az ügymenet. -
laleeee
őstag
válasz fmustang #25951 üzenetére
pénteken visszakaptam,de nem javították meg a ledeket,mert mint mondtam a kijelző is meg van repedve egy kis helyen és azt mondták,hogy az mechanikai behatás,tehát nincs garancia. lehettek volna annyira nagyvonalúak,hogy kicserélik,mert a ledek egybe vannak a kijelzővel. szerinted érdemes a fogyasztóvédelemhez fordulni,a 6 hét az akkor is 6 hét. kötelesek adni az eredeti árában egy új készüléket.habár ők ezt tagadták,hogy kötné őket a 30 nap.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest