- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
drtihanyi
csendes tag
válasz
Black Phone #27994 üzenetére
Aero control nevű app, amit keresel. Azzal lehet babrálni cm alatt defy-t.
-
drtihanyi
csendes tag
válasz
Black Phone #27991 üzenetére
Defy alapprobléma. Mindegyik rommal újraindulgat.
-
drtihanyi
csendes tag
válasz
Black Phone #27987 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy valami a telepítéseddel nem stimmel. Ugye mielőtt flash-eled RSD lite-tal, csinálsz egy factory resetet gyári recovery-ben?
-
B.i.L
senior tag
válasz
Black Phone #27987 üzenetére
Hijnye,a jó életbe...akkor a másikféle romfajta' a nyerő,vagy azt is próbáltad?
-
B.i.L
senior tag
válasz
Black Phone #27984 üzenetére
Hát először is meg kellene próbálni sorrendben a "romokat",itt értem azt,hogy elsö,második,stb...és akkor hogyan tovább?Valamelyik csak jó lesz,de ez kb 1 óra max 2...aztán konzultálunk.
Megy privát.
Nekem anno (ha visszekeresel) a Miui vonal nagyon bejött -
B.i.L
senior tag
válasz
Black Phone #27982 üzenetére
Marhája
Akkor mond mit segítsünk? Gyári sbf,sea,vagy blur,vagy deblur,root? -
B.i.L
senior tag
válasz
Black Phone #27980 üzenetére
Hoppá - akkor Defy+ ? Gyári,vagy az elötte lévő romok közül kellene tudnia....
Hanem viszont : eljutsz a kék ledig? Próbálj meg a recovery-ben visszaállítani....hátha van mentés rajta.Már ha csináltál,ugyanis sokan elfelejtik - Kék led - hangerő le gomb , recovery,custom recovery,Motorola recovery - Bacup/system,data - blabla,és itt a Retore/system,data
Most is felületes vagyok : autóban szétkaptam a műszerfalat,majd vissza - most festek,és a holnapi horgászversenyre készülök,ahol a feleségem is ellenem lesz -
B.i.L
senior tag
válasz
Black Phone #27976 üzenetére
Elnézést- felületesen elnéztem
drtihanyi:köszönöm a kiigazítást -
B.i.L
senior tag
válasz
Black Phone #27976 üzenetére
Itt megtalálod.
-
105kacsa
őstag
válasz
Black Phone #25579 üzenetére
MIUI Music
-
karcsika98
tag
válasz
Black Phone #22222 üzenetére
amúgy nincs is ott olyan hogy ext4 to ext3
-
karcsika98
tag
válasz
Black Phone #22224 üzenetére
Nem ez az első rom felrakásom, csak ezt a romot nemtudom hogy kell feltenni, eddig csak cm9 et meg wiui-t tettem fel, de azért átolvasom. köszi
de nem írja hogy hogy lépek be a boot menu be vagy hogy mi az
a recovery be van? -
karcsika98
tag
válasz
Black Phone #22222 üzenetére
Boot menu be hogy lépek be?
Vagy hogy érted? -
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #22166 üzenetére
Újra lett telepítve csak az oldotta meg sajna
-
bepken
veterán
válasz
Black Phone #22163 üzenetére
indítsd újra a telefont vagy kapcsold ki/be a repülő módot
-
tibibi
őstag
válasz
Black Phone #22163 üzenetére
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #21437 üzenetére
Filefeltolto oldal nem tetszik neki mashonan mindent letudok szedni
-
105kacsa
őstag
válasz
Black Phone #21435 üzenetére
-
105kacsa
őstag
válasz
Black Phone #21433 üzenetére
http://filefeltolto.hu/letoltes/92ddebfa5ae8b00b/msb-miui-v4.0.4.zip nekem simán és gyorsan lejön.
-
105kacsa
őstag
válasz
Black Phone #21430 üzenetére
Melyik rom-nál van ez?
-
Deeday
senior tag
válasz
Black Phone #21422 üzenetére
Nekem az előző 2.27 es volt fent majd 6-hónapig hiba csak a fülemtől elemeléskor fel nem kapcsolódó képernyő volt de megszoktam és elhúztam mindig az ujjam a szenzor előtt. Szóval memória kezelésben sebességben aksiban szerintem verhetetlen.
-
Deeday
senior tag
válasz
Black Phone #21420 üzenetére
miuiba nem fogsz csalódni csak szokatlan lesz kicsit elsőre,de 1 hétig ha ki bírod és használod belefogsz szeretni
Viszont ezt a kacsa féle linkelt romot is kipróbálom holnap.
-
105kacsa
őstag
válasz
Black Phone #21417 üzenetére
Utólag telepített app lesz a hibás.
-
105kacsa
őstag
válasz
Black Phone #21411 üzenetére
-
105kacsa
őstag
válasz
Black Phone #21409 üzenetére
Képek és a többi itt:http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=14&t=720
-
Frenky89
addikt
válasz
Black Phone #21368 üzenetére
T-Mobile-t talál, de továbbra sem fogyaszt a telefon egy árva mW-ot se. Amit lehet bekapcsoltam rajta és így már vagy 2 órája 100%-ot ír, pedig CM csak akkor szokott 100% lenni amíg töltőn van (természetesen most nincs), ahogy lehúzom egyből 99%-ra ugrik, szóval fura.
Szerk.: 100% gond megoldás: USB debugging be/ki kapcsolás.
-
fil
őstag
válasz
Black Phone #21368 üzenetére
A hálózattal semmi problémám, viszont most indult újra. Ilyen hónapok óta nem volt...
-
killzone1987
senior tag
válasz
Black Phone #19245 üzenetére
Köszi inferno!
Kipróbálom meló után. -
killzone1987
senior tag
válasz
Black Phone #19224 üzenetére
Köszi inferno!a tiédben minden müxik?ha majd Quarxnak jön ki új frissìtése,ugyan úgy rátolhatom,mint eddig?
-
mentoloskolb
csendes tag
válasz
Black Phone #19231 üzenetére
Akkor asszem eljött az ideje, hogy kipróbáljam
-
mentoloskolb
csendes tag
válasz
Black Phone #19224 üzenetére
Szeva!
Ha a Quarx félére felteszem a te általad javítottat, akkor nem kell data wipe ugye? És a gapps-t sem kell újra rakni?
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
Black Phone #19165 üzenetére
Rendben. Köszi
-
dh66e
veterán
válasz
Black Phone #19161 üzenetére
Szerintem az is elismerésre méltó hogy ilyen hamar neki ugrottál.
Gondolom Quarx is javítja majd egy pár update erejéig a fellépő hibákat.Nem semmi amit művel ezzel a CM10-el-meg gondolom a régebbi romokat is szépen kidekorálta okosságokkal,de azokat én nem használtam. -
jeni
félisten
válasz
Black Phone #19147 üzenetére
amit felraktál ennek a CM10-20121102-NIGHTLY-mb526.zip 02-Nov-2012 16:03 (143MB) általad javított változat?
-
sec0nd
tag
válasz
Black Phone #19158 üzenetére
Ok, csak az a furcsa hogy Defy+-ban régebbi Quarx rommal felismerte a zenéket.
Nekem sima piros Defy-om van. -
sec0nd
tag
válasz
Black Phone #19156 üzenetére
Sajnos így sem jó
-
sec0nd
tag
válasz
Black Phone #19136 üzenetére
FR után feltoltam újra, még most is rossz :/
-
dh66e
veterán
válasz
Black Phone #19149 üzenetére
Köszi!
-
fil
őstag
válasz
Valami changelog? Mik vannak benne javítva?
-
dh66e
veterán
válasz
Innen hogy lehet letölteni,regelni kell vagy .....?
-
sec0nd
tag
válasz
Black Phone #19142 üzenetére
Astrot használok.
-
sec0nd
tag
válasz
Black Phone #19136 üzenetére
Miért kell ES Explorer?
-
tibibi
őstag
válasz
Black Phone #19130 üzenetére
file manager müködik nálad?
-
tibibi
őstag
válasz
Black Phone #19124 üzenetére
csatlakozom éppen akartam kérdezni másnál se müködik
az elözönél jó volt.
-
sec0nd
tag
válasz
Black Phone #19124 üzenetére
Hát az sajnos hátrány, az én általam írt hibákat nem tapasztaltad a korábbival?
-
sec0nd
tag
válasz
Black Phone #19122 üzenetére
Wow, tényleg, köszi
, majd megírom hogy mi történt ha feltöltött!
Ehhez már elég a cache és dalvik cache wipe remélem. -
kymco
veterán
válasz
Black Phone #19032 üzenetére
Szóval nandroidos visszaállítás után megy az rsd?
-
pete_21
addikt
válasz
Black Phone #19037 üzenetére
Köszi.
(#19039) Dudi08: Sajnos nem tudom. Tapasztalatom még nincs vele, hogyan lehet gyári SBF-et visszatenni custom kernel után. Én abban a hitben voltam, hogy a custom kerneles Quarx CM10 után elég visszaállítani egy korábbi nandbackupot, és azzal eltűnik minden nyoma a custom kernelnek. Tehát nem kéne gondot okozni egy gyári sbf flashelésnek.
De -inferno- kollégának nem jött össze, hibát írt ki az RSD Lite. WIUI 2.10.27-et feltette a custom kerneles CM10 után, és a WIUI-ra már felment a gyári SBF.
Nem tudom, miért csak így ment, valami custom kernel nyom mégis maradt a telefonon?
Viszont a lényeg az, hogy vissza lehet tenni a gyári sbf-et. Ha egy korábbi nandbackup után nem is, de a WIUI 2.10.27 után biztos. -
pete_21
addikt
válasz
Black Phone #19037 üzenetére
De azt írtad, hogy Defy+-nál úgy sikerült, hogy egy aromás romot tettél fel. Utána felment a gyári sbf.
Erre lennék kíváncsi, melyik aromás után ment fel a gyári. -
pete_21
addikt
válasz
Black Phone #19032 üzenetére
Kérlek írd le, melyik rom után ment fel a gyári sbf. Ne kelljen kísérletezgetni, ha valaki belefut ebbe.
(#19001) peter077: Nem tudja valaki, hogy a lockscreenen lévő időjárásért melyik program a felelős? Mármint tudom, hogy alapból benne van a CMX-ben, de az csak fehéren mutatja. Ez viszont sokkal látványosabb. Nem tudom, melyik programot kell feltenni, hogy így nézzen ki.
(#19034) spinkler: Melyik WIUI-t próbáltad? A 2.3-as Droidra épülő WIUI az egyik legtakarékosabb rom, ami létezik. Hogyhogy nem lehetett kikapcsolni a mobilnetet? A kapcsolót megtaláltad, csak nem működött a funkció?
-
bepken
veterán
válasz
Black Phone #19029 üzenetére
én csak azt mondom, hogy szerintem onnantól, hogy visszapakolod a mentést, semmi közöd nincs a CMX-hez vagy a custom kernel-hez.
-
szabof1
őstag
válasz
Black Phone #19027 üzenetére
Nekem úgy jött le, hogy már nem tudsz belépni a custom recoverybe.
-
bepken
veterán
válasz
Black Phone #19019 üzenetére
ez érdekes, mert nekem itt figyel az SD kártyán egy nandroid mentés a maniac103 féle romról. ha pedig azt visszaraknám (korábban már megtettem), onnantól semmi közöm nem lenne a CMX-hez....
szerintem Te néztél be valamit.
-
szabof1
őstag
válasz
Black Phone #19025 üzenetére
Keresni kellene más BL7-es (2.3.6-os) gyári Defy+ romokat és azokkal kísérletezni. (A Defynél is így hoztuk össze, próba-szerencse alapon.) -
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #19024 üzenetére
Na ezt a spanyolt el indította....
defy+ nál akkor még nem tudom,mivel az már bl7-es -
szabof1
őstag
válasz
Black Phone #19022 üzenetére
Sima Defyre a bootloopos leírásomban levő gyári romokat kellene végigpróbálni. (Milyen kamerás? - Bayer -> Akkor legvégső esetben egy BL6-os Defy+ rom is helyrehozhatja.)
Defy+-ra nincs tippem - sajnos a tiéd már BL7-es. BL6-os esetén a BL7-es gyári telepítését ajánlottam volna. -
szabof1
őstag
válasz
Black Phone #19019 üzenetére
Ez most Defy vagy Defy+? Milyen gyári romokkal próbálkoztál?
-
dh66e
veterán
válasz
Black Phone #19017 üzenetére
Sorry, de én ebből egy kukkot sem értettem.
Mit nem lehet feltenni,miért és mire?Kicsit bővebben ha lehet.
szerk:
látom már írod az esetedet. -
szabof1
őstag
válasz
Black Phone #19017 üzenetére
Ez komoly? Tudsz adni linket, hogy hol olvastad? Vagy személyes tapasztalat?
És aki mégsem rakott fel stabil főzött romot a gyári előtt, az hogyan tudta visszahozni?Ez fontos infó, be kellene írnom a leírásomba is, ezért biztosra akarok menni.
-
szucsinka
őstag
válasz
Black Phone #18845 üzenetére
már a 3dik rom van rajta azota..
-
Pityi77
tag
válasz
Black Phone #18607 üzenetére
Köszi
-
pete_21
addikt
válasz
Black Phone #18181 üzenetére
Nincs mit.
(#18183) belavagyokbp és (#18182) -inferno-: Köszi, ezt nem is tudtam, hogy van/volt rá Froyo kernel. Azt tudtam, hogy BL6-os telefont nem érdemes BL7-re frissíteni, mert BL6-ra fel lehet tenni sima Defy-re írt romokat, amik nincsenek meg Defy+-ra. Akkor úgy látszik pont így lehet, hogy Froyo kernelt kell flashelni hozzá. És a Pikachu pont ilyen, mert sajnos nincs GB kerneles változata. De szerencsére nem sok ilyen rom van.
-
pete_21
addikt
válasz
Black Phone #18177 üzenetére
Fontos! Defy+ használók Gingerbread kernellel és Defy+ használók Froyo kernellel (ez elég fura, lehet, hogy elírás...) figyeljenek a romok közti különbségekre. Vagyis Defy és Defy+ használók Froyo kernellel, nyugodtan feltehetik a normál verziót.
Akiknek Defy+ van Gingerbread kernellel, próbálják meg feltenni a Froyo kernelt. Sajnos nincsen GB kerneles verzió, és nem is lesz később sem. A MIUI V4-eket GB-s kernelhez fejlesztik, XDA-n be lehet nézni a topikjába. A kerneleket itt találjátok a telepítéshez. -
fil
őstag
válasz
Black Phone #18177 üzenetére
Kb. (csak a lényeg)
FONTOS! Defy+ felhasználók GB kernellel és Defy+ (???) felhasználók Froyo kernellel ügyeljenek a két rom közötti különbségre. Ez azt jelenti, hogy Froyo kerneles a Defy és Defy+ felhasználóknak a normál verziót kell választaniuk. A GB kerneles Defy+ usereknek a Froyo kernelt kell megpróbálniuk flashelni. sajnos nincs GB-s verzió és nem is lesz. A MIUI V4 lesz a GB kernelhez kifejlesztve... -
105kacsa
őstag
válasz
Black Phone #18045 üzenetére
Wajk-nál a boosted-ba be van építve DroidXGovernorsV2.2 külső programra nincs szükség.Egyébként más is írta, hogy fc-zet a rom.
-
105kacsa
őstag
válasz
Black Phone #18041 üzenetére
Beállításoknál menüben volt pár meg a cpu-t nem lehet a bootmenuben
állítani csak egy külön app-al ami felesleges lenne a defy-nél. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Black Phone #17400 üzenetére
Biztos, hogy ez nekem jött?
-
lordyka
aktív tag
válasz
Black Phone #17151 üzenetére
érdekes, mert quarx épp ma oldotta meg, wr készítője ma tudta meg..
de ha már próbáltad és tényleg működik akkor nem szóltam -
bepken
veterán
válasz
Black Phone #15952 üzenetére
az, hogy valaki véleményt nyílvánít, még nem jelenti kapásból azt, hogy igaza is van...és ha azt vesszük alapul, amit írt, neki nincs igaza...ezt remélem Te se gondoltad komolyan...
ha mégis, akkor mielőtt válaszolsz, gondold át!
quarx ezidáig minden nightly romot milestone-ról portolt, saját szabadidejében, saját tempójában, tök ingyen, a saját szórakoztatására. SENKINEK nincs joga azért számonkérni, amiért 1 hónap után itt tart a CMX-el!és mint mondtam, tökéletes CM nincs és jó eséllyel nem is lesz DefyPlus-ra. ehhez előbb nyitott bootloader kéne, majd a CM csapat támogatása.
szerk: közben látom, hogy nem annak a hsz-nek adtál igazat, bocsi.
a véleményem viszont marad ugyanaz. -
fil
őstag
válasz
Black Phone #15941 üzenetére
Valami nálad nem jött össze. Nekem felment minden gond nélkül.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
Black Phone #15941 üzenetére
Kár.
Kb egy hónapja tettem fel cm9-et. Úgy gondoltam, kb 1 hónap elég, egy stabil cm10-hez, jólenne most már tényleg egy faszentos. De hát, ha már a telepítésnél meg akad a dolog ...
Vajon, mikor lesz / mikor lehet, egy valóban, nem csak pár user szerint jó, cm10 ? -
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #15938 üzenetére
na én letettem egyenlőre a tesztelésről ez a mostani cm10 fel sem akar menni m logónál megáll akármit csinálok.
Másra bízom a mostanit :-) -
qwertly
addikt
válasz
Black Phone #15933 üzenetére
Köszi!
-
bepken
veterán
válasz
Black Phone #15883 üzenetére
#1 hsz-ben mostmár ott vannak a linkek, többek közt a V6-tal kapcsolatosak is
-
bepken
veterán
válasz
Black Phone #14548 üzenetére
eddigi tapasztalataim a háttérfolyamat korlátozással kapcsoltban nem túl pozitívak...nyilván nem kell teljesen kizárni a háttérfolyamatokat, de én nem tudtam olyan értéket beállítani, ami mellett ne jelentkezett volna FC...ez még CM7 alatt volt, de azóta se nagyon erőltettem ezt a dolgot. a többit majd lehet megpróbálom
megtörtént egyébként, amitől féltem...reggelre újra meghalt a CMX :/ konkrétan fél percig (vagy tovább) egyszerűen képtelen voltam kikapcsolni az ébresztőt! próbáltam, hogy kinyomom a kijelzőt, majd újra bekapcsolom, de nem kapcsolt vissza...rezegni rezgett, mintha nyomkodnám a lockscreen ikont vagy nem tudom...de a kijelző még nem is éledt fel...aztán nagy akadozások közepette feljött a lockscreen, elhúzás után nagy akadozások közepette feloldotta a kijelzőt...és igazából az "Elvet" gombot is legalább 3 alkalommal kellett megböknöm, mire felfogta, hogy mit is szeretnék. mondjuk igaz ami igaz, felébredtem!
egy ilyen manőver után biztos nem alszik vissza az ember!
mint azok a bizonyos ébresztő app-ok a marketen...ha megoldasz egy egyenletet, elhallgat az ébresztő! vagy ha kirakod a képet, elhallgat az ébresztő
próbáltam 1-2 ilyet, na de ezeket önszántából próbálja ki az ember...ez a verzió most valahogy nem esett jól.
szóval munkába menet előtt még gyorsan visszadobtam a nand-ot, maradt a CM9 sajnos...most várok 1-2 release-t, aztán azzal újrapróbálkozok...
-
fil
őstag
válasz
Black Phone #14564 üzenetére
Én úgy éreztem, de ez nem valami exact mért dolog, csak szubjektív érzés, ami lehet érzékcsalódás is. Másrész okozhatja az eltérő használat. Teszek majd még egy próbát a beállítással... Amúgy meg engem különösebben nem zavar, hogy a szabad memória értéke mit mutat, mindaddig amíg a használatban semmi érezhető következménye nincs.
-
fil
őstag
válasz
"...1. Settings/Developer options/Don't keep activities: ezt bepipálva kigyilkolja azon programokat amikből kilépsz (rövid időn belül)..."
Ez jó tipp, valóban megnöveli a szabad memória méretét.... ,de valamit , valamiért... a működés lelassul ,mivel újra és újra be kell töltenie
-
konigjanos
senior tag
válasz
köszönöm, ez ígéretes!
-
leeka
tag
válasz
Black Phone #14516 üzenetére
Köszönöm!!!
Az indikátorok nem színeződtek el,remélem nem fog látszódni :p -
hk9mxz
tag
válasz
Black Phone #13843 üzenetére
mert epsy defyre fejleszt es amiatt kell nekunk a fix
-
bepken
veterán
válasz
Black Phone #13848 üzenetére
a DroidX (becsületes nevén: DroidX CPU Governors and SIO Kernel Scheduler V2.2) nem más, mint a cpu hatékonyságát elősegítő governor beállításokat tartalmazó "csomag", melyet a CWM-ből lehet telepíteni. ezután a Performance/Teljesítmény résznél 2 db további governor beállítással fog bővülni a paletta. (nevezetesen: Boostedass v2 és Smartass v2)
(#8991) itt nagyjából le van írva, mi a governor lényege. már ha érdekel -
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #13843 üzenetére
ja és ez a droidX micsoda?
-
cicavizio
csendes tag
válasz
Black Phone #13835 üzenetére
Én nem raktam fel hozzá majd holnap leírom az eredményeket,az első töltés után.Ha jol tudom már rég óta nem kell a CM7hez.
-
maaniac
aktív tag
válasz
Black Phone #13396 üzenetére
bizony...playen is írják: "We are hard at work to support Jelly Bean (Android 4.1)" ...tehát egy frissítésre várni kell
-
csampei
senior tag
válasz
Black Phone #12839 üzenetére
Root explorer>>>a scriptet(overclock.sh) bemásolod a system/bootmenu/script mappába és a permissiont beállítod így
pipa pipa pipa
pipa üres pipa
pipa üres pipaA tulajdonságokban ezt kell kapnod: rwxr-xr-x (hosszútapi a overclock.sh,ra és prosper... és akkor kell ennek a sornak megjelennie)
Majd reboot természetesen!
-
csampei
senior tag
válasz
Black Phone #12810 üzenetére
enable 1
load_all 0
scaling 2
clk1 300
clk2 600
clk3 800
clk4 1000
vsel1 20
vsel2 30
vsel3 42
vsel4 54
con_up_threshold 80
con_down_threshold 20
con_freq_step 5
con_sampling_rate 160000
int_min_sample_rate 50000
ond_up_threshold 86
ond_sampling_rate 50000
smt_min_cpu_load 20
smt_max_cpu_load 80
smt_awake_min_freq 300000
smt_sleep_max_freq 300000
smt_up_min_freq 1000000
smt_wakeup_freq 1000000
smt_ramp_up_step 250000
bst_awake_ideal_freq 500000
bst_debug_mask 0
bst_down_rate_us 97000
bst_max_cpu_load 70
bst_min_cpu_load 40
bst_ramp_down_step 160000
bst_ramp_up_step 160000
bst_sample_rate_jiffies 2
bst_sleep_ideal_freq 200000
bst_sleep_wakeup_freq 300000
bst_up_rate_us 52000
iosched_sio 0+a script hozzá amit fritzék csináltak!
jelenleg közel 48 óra elteltével vagyok 58%-on bár tegnap nem nagy intenzitással használtam,de a szinkronizálások azok mentek!Ilyen fogyasztást a gyári rendszerrel nem tudtam elérni,nem hogy CM9-el.Én csak azt tudom mondani hogy a defy+++ romnak párja nincs!És még annyi hogy a script alkalmazása előtt valóban éhes kis jószág volt!Olvastam Trane kolléga hozzászólását,lehet nem jól adta meg a jogokat a scriptnek,és ezért nem működik neki,ez okozza a túl nagy fogyasztást!Nekem hála istennke rendbe jött nem is kicsit!
-
mate0314
aktív tag
válasz
Black Phone #12826 üzenetére
megvan
köszönöm szépen a gyors SOS-t
-
mate0314
aktív tag
válasz
Black Phone #12818 üzenetére
a kérdésem az hogy 2.3.5 volt rajta eredetileg (2.3.6-ot ésbl7-et nem látott), fel tudom rakni rá azt megint (2.3.5) vagy csak 2.3.6?
-
trane08
tag
válasz
Black Phone #12806 üzenetére
hát 100mhz-n pörgetem, és eléggé merül az akku így is. amúgy elég smooth a rendszer, teszi amit tennie kell! mig-nél sokkal jobb!
-
trane08
tag
válasz
Black Phone #12803 üzenetére
háát egész jó a feb, de egy kis újításra vágyom
nagyon várom már a cm10-t, ha működne a viber meg a hívás rendesen, akkor napi romként használnám!
-
laleeee
őstag
válasz
Black Phone #12729 üzenetére
fú ezt nem értem
-
Deeday
senior tag
válasz
Black Phone #12729 üzenetére
Ez gond ? Úgyértem hogy amit nekem ajánlottál pl Mig romot az BL7 es ? CM romok Bl7 esek ? Jobbak vagy rosszabak a BL7 esek mint a másik ? Bocsi a hülye kérdésért
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Black Phone #12725 üzenetére
igen. most vettem meg a defy-t, beraktam a régi kártyámat és a régi sms-eimet akarnám felrakni rá. ezt szeretném
van egy olyan, h Manage SIM card messages, de ott sincs semmi, csak behozza az üzeneteket, a négyzetre pedig csak egy törlési opciót ajánl fel
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Black Phone #12723 üzenetére
1. igen, ez idáig nekem is oké
de hogyan, hol kell?.. a contact-okat sima ügy, az üzenetek export/importját nem találom sehol
2. copy to sim card már rajta vannak a kártyán, rámásoltam mindent, most az új telefonban van bennt a kártya, ide kellene felrakni a kártyáról -
duda1978
tag
válasz
Black Phone #12718 üzenetére
6 os a rendszerem.
-
duda1978
tag
válasz
Black Phone #12715 üzenetére
Igen csináltam mindent.
Még a memóriakártyát is formáztam full formázást
-
duda1978
tag
válasz
Black Phone #12713 üzenetére
Hát most csinálom harmadszor....
-
duda1978
tag
válasz
Black Phone #12708 üzenetére
Hát ne is Most úgyis jó idegbe vagyok...
-
lordyka
aktív tag
válasz
Black Phone #12675 üzenetére
quarxban is van hwa.. és a cput is tudod állítani... ezek akik ezeket a tákolt romokat csinálják nem kódolnak csak összepakolnak mindent amit találnak xdan azt vagy nagyot szól vagy csak pukkan. nem oldanak meg egy bugot sem, mint látszik inkább újakat kreálnak
-
pete_21
addikt
válasz
Black Phone #12619 üzenetére
Hát igen.
Ez a Quarx-rom nem vált be nálam. Majd másik rom reméljük jól megy.
Köszi a tippet!
Egyelőre megvárom a FEB 1.3-at, elsőként azt szeretném kipróbálni.
Ha az nem válik be, akkor megnézem majd a MIG-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged