- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#32839680 #78 üzenetére
Hát akkor nem vagy nagyon tisztában ezzel. a dologgal úgy látszik pedig még kommenteltél is hozzá úgy látom...[link] Aláhúztam a kommentemben a hivatalos szót.
Nem tudom ezt az 5 % ot honnan szedted, jelenleg ezt nem tudja megállapítani senki, még NV sem mekkora piacról beszélünk. Érdekes hozzáállás, hogy már az is elítélendő, ha egy cég a saját érdekeit és termékeit védi, pedig szerintem ez tök reális dolog. Nem tudom dohányzol e, de az Ukrán behozott Camel is jó annak akinek nincs pénze, csak az a gond, hogy sok olyan ember is szívja, akinek lenne pénze bővena hivatalosan itthon árultra is.. remélem érted a hasonlatod, hogy miért harcol ez ellen NV és ezt akkor is megérteném, ha ezt AMD csinálja és hidd el fogja is.
Sokáig azt gondoltam rólad te nem ilyen elvakult NV hater vagy, hanem józan megítélésű kis emberkének gondoltalak itt az oldalon, de kezd megváltoznia véleményem. Ez nem ennek a cikknek szól, mert itt megértem a más nézőpontokat, de úgy általában is már a világ bűneiért is NV a felelős a hozzászólásaid alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA megváltoztatta a GeForce driver licencszerződését, ami érdekes jogi helyzetet teremt.
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest