- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
- iPad topik
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Tehát licencelik számukra a streamelés jogát
Ezt továbbra is csak te állítod, úgy, hogy amikor rákérdezek, hogy mégis, az USA szerzői törvénye által a szerzőnek biztosított expliciten felsorolt hét jog közül mégis melyikről van szó, akkor csak a néma csend a válasz.
Aztán jönnek a nagyokos kommentelők, hogy én okosabbnak gondolom magam, mint az NVidia meg a kiadók jogászai, csak amikor rákérdezek, hogy ugyanmár, ezek a jogászok mikor mondtak bármi olyat, ami ellentmondott volna nekem, akkor szintén a néma csend a válasz.
Márpedig azért vetették le a kiadók a játékaikat, mert az NV nem kötött velük streamelésre vonatkozó licencet
Egyetlen egy kiadó sem mondott erről soha semmit.
A végén még nekem kell bocsánatot kérnem azért, mert láttam már szerzői jogi törvényt, láttam mindenféle szoftverekkel kapcsolatos jogátruházási meg egyéb szerződéseket és van pofám megkérdezni, hogy ugyanmár, mégis, ezt így hogy, ha egyszer nem látom mögötte a jogi megalapozottságot és olyanok oktatnak ki, akik életükben bele sem olvastak a vonatkozó törvényekbe vagy azoknak a magyarázataiba.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA szerint 200-nál is több kiadó kötelezte el magát a felhős játékszolgáltatásuk mellett.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest