Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika112
aktív tag
nem tudom mi a bajod ezzel?
veszel egy kész konfigot amin van egy besorolási jelző, lehet én értettem akkor rosszul a cikket de én úgy értelmeztem hogy a phenom2-fx széria annyira gyatra volt amihez nem adta NV a nevét
Ryzen meg árban mindenképp, teljesítményben meg pariban van az i7 ekkel is így már játékra alkalmasnak ítéli meg az NV amit egy matrica formájában tudat a vásárlókkal-kereskedőkkeligazad is van sokkal jobb amikor a kész konfigot (amit valljunk be ált. az vesz akinek ha azt mondod északi híd felmegy pöstre) hazavisz a juzer és nem érti mért nem fut rajta bf1
így ez egyfajta garancia ha jól értem arra hogy a jelenlegi játékok xy teljesítményre BIZTOSAN képesek
javítsatok ki ha félreértetem
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő