Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Gondolom PC-re megint b*sznak kihozni
Nem értem én... ezt a grafikát egy 5 éves VGA is vinné.
-
DonMedve
addikt
Huhúúú,Én is otthagytam annakidején párezret a játéktermekbe ez miatt.Áá már alig várom.Live-on kire lehet számolni?Én leszek.Remélem vívunk nagyokat.
-
woros
őstag
Remélem, hogy relatív könnyű lesz majd platinára kijátszani... nem úgy mint a MK VS DC-t... megcsinálhatatlan kombo challengek.., de lehet csak én lettem nagyon béna.
Én is az MK2-t imádtam a legjobban, SEGA meg Super Nintendos évek... hm de jó volt.
-
Ateszzero
őstag
Elég érdekes, szerintem azon kevés emberek közé tartozik barátnőd , aki 3-3-szor képes volt kijátszani. Gratulálok hozzá. Nekem elég volt 1-1szer is .Volt valami különbség valahányszor újrajátszotta barátnőd?
El nem tudom képzelni miért kellett megszabni hogy hányszor játszhassuk végig. -
jacis
nagyúr
Sziasztok DC univerz-ben a story módot barátnőm kijátszotta 3-3-szor és most nem lehet vele mâr játszani csak arcadban. Valaki tudja, hogy miért kehet ez?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Egyre inkább erősödik bennem a MK2 2011.
Ez így egy az egyben az. -
Boxi88
őstag
Nagyon ígéretesnek tűnik, csak kár, hogy PC-re nem adják ki... lenne belőle bevétel tutira!
-
james001
veterán
én félig-meddig csak Kratos miatt várom nagyon
-
Gude
senior tag
Sub Zero wins
-
HardRic
addikt
Ha le is húzzák, amire nem nagy az esély, akkor is kell, már csak a fatalityk miatt is.
-
wikings2
őstag
SubZero Reincarnation
<3
-
Sicilian
addikt
Várom a Pc verzió megjelenését
-
Ateszzero
őstag
Gyerünk-gyerünk, alig várom hogy április közepe legyen.
-
Arena87
aktív tag
Remélem uncensored version lesz
-
Tituka
senior tag
már nagyon várom
-
vittuka
aktív tag
Végre vissza a gyökerekhez, ez még akár jó is lehet..
-
nofi
addikt
Az imént írtam be a naptáramba a DNF megjelenést, erre itt az újabb csemege
-
shaft72
tag
Nagyot fognak ütni ezek a mai színvonalra felhozott klasszikus küzdési helyszínek, plusz a karakterek. Alig várom
-
v!ct0y
veterán
De messze van még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest