- OLED TV topic
- iPad topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- LG LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Én is vittem anno egyszer a helyi hulladékudvarba egy szatyor használhatatlan elektronikai motyót, ott aztán kíváncsiságból áttúrtam a konténert és találtam egy csomó használható holmit. Két laptopot alkatrésznek, egy komplett működő mini számítógépet aminek csak a kijelzője volt hibás, félgépekből egy tucat merevlemezt ami mind használható volt, memóriákat, procikat, külső merevlemez házat, stb...
Odavittem a holmikat a komához, megmutattam. Mondtam, h vinném. Közölte, h amúgy nem lehet, de most az egyszer vigyem, nem látott semmit.Sajnos rengeteg helyen (cégek, közintézmények főleg) kidobálják az amúgy működő gépeket, mert "elavult". Másnak meg ez inkább érték és úgy hívják retró.
Ennek inkább az értékmentés lenne a lényege, mint "szar visszalapátolás", csak a hülye szabályozás nem engedi. Ami működik és hasznosítható az nem szemét, miért ne lehetne új életet adni neki?
A kutyát se visszük ki a dögkútra ha eltörött a lába vagy elmúlt tíz éves, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest