- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Végül is beruháztam egy ilyen ház kombóra, jelenleg még vizes alkatrészekre várok de ha lesz fejlemény akkor dobok pár képet.
-
Joshi
titán
Nekem meg pont a vinyókeretre nincs szükségem, én ki is fogom venni ha odajut a dolog. A méret az már így is brutálisan nagy meg aztán én fölöslegesnek tartom az ekkora tartályt szerintem ennél kisebb is bőven elég. Egyenlőre még nem terveztem meg hogy mit hova rakok mert azt csak akkor tudom meglépni ha már meg van a ház. egyenlőre csak egy 915-ös házam van ami a polc tetején csücsül várva a nagy tesót.
-
Joshi
titán
Ez a ház egyértelműen vízhűtésre van kitalálva. Ha lesz pénzem veszek egyet.
-
Piftuka
veterán
Annak, aki "LEGO-zni" szeretne az általa használt számítógépházzal, tényleg ideális választásnak tűnik.
A kiépítése (valamint az egyes melegedő alkatrészek tökéletes elszeparálása) miatt biztosan rendkívül jó szellőzésű léghűtéses konfigurációt lehet rá építeni. Még kevés ventilátor használatával is.
A "lopásbiztos kábelezés" felemlegetésén viszont jót mosolyogtam.
Tényleg él olyan ember, aki hisz az ilyen parasztvakításban?
-
Dr_Syrex
senior tag
Van benne lehetőseg bőven. Biztos van akik jól ki tudják használni. Mondjuk a méretei miatt nem kell nyagyon nyújtózni a bekapcsolásához (feltéve, hogy a földön van a gép)
-
kpal
nagyúr
Ha lenen 40k akkor kellene , mert imádom az ilyen tágas kuckókat
-
blaca83
őstag
válasz
Razermazer #66 üzenetére
(#67) nuke7 :
Ehhez nem volt szerencsém. -
Razermazer
őstag
Na akkor hogy miért is szerettem a stackert és még meg is modoltam szerintem csinos lett csak kicsit piros
persze nem tetszhet mindenkinek de akkor nekem nagyon bejött. [link]
Aztán volt ilyen agymenésem is haf-x[link] cadhoz kellett a sok kártyát elbíró lap, sikerült is beszerezni. Ez már csak a végkifejlet, mert már nem volt benne a 4 darab gafikus kártya.
Jó volt szép volt csak mindig az volt a baj, hogy a szörnyeteget nem akartam használni apró cseprő dolgokra, kellett volna egy kis gép, hát ezzel a stackerrel megoldható lesz majd. -
törölt tag
Nagyon bejövős, nálam elnyerte a tetszését, az ára se annyira vészes szvsz
-
vellerd
tag
60k hm... nem is tudom. Adtam már 45k házért annó. De nálam valahol ott is a lélektani határ, még ha nagyon szép is, és minden tekintetben megfelelő az igényeimnek. Persze ez relatív. Amúgy tetszetős a kicsike, ezt nehéz elvitatni tőle.
-
Razermazer
őstag
Nekem tökéletesen megfelelne 60k ért nem is sok. Ennyit adtam annak idején a második szériás stackerre is.
Alulra munkagép grafikára, tervezésre, felülre htpc mini itx-ben, vagy m-atx-ben minden másra. Kész is, azt hiszem beújítok egy ilyet hamarosan. Vezérlőim vannak, ventik vannak, később még vízhűtést is kaphat.
Mission accomplished. -
dgabor80
tag
Lyukas. Szellős. Praktikus.
olcsó is
Maradok a Fractal-nál...
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
antikomcsi #58 üzenetére
750 jó kuckó, tapasztalom nap mint nap mi mindent be tud nyelni hihetetlen!
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
#Morcosmedve #56 üzenetére
Az kicsit drágább kategória szerintem, bár minosegileg e fölött áll magasan!
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
#Morcosmedve #52 üzenetére
850D?
-
Lomha 8V
addikt
Egy ekkora lóba**ó házban elég vicces a 18mm a kábeleknek. Az a plusz 0.5-1 centi nem hiszem, hogy számított volna ennek a szörnynek.
(#53) ShellKretor: Főleg.
-
törölt tag
kb. 13 mm csak a wiring space:
http://www.overclockersclub.com/reviews/cooler_master_half_stacker_case_review/images/935-30.htm -
#Morcosmedve
veterán
Nekem tetszik, de sose használnám ki, nem rég álltam házvétel előtt, ezt is nézegettem, azért pict túl van árazva...pláne a sok műanyag és a kábelmenedzsment miatt, szvsz Haf X, ha már... vagy akkor 850D
-
törölt tag
60 eFt elég sok ahhoz, hogy csak 1 db 14-es ventit adjanak hozzá gyárilag.
(#32) blaca83 : Aerocool-ból van Xpredator...
-
antikomcsi
veterán
-
Nem rossz ház, de nem méltó a Stacker névre...
-
trufa12
addikt
Úristen ez már kinek minek??
ebbe 3 gépet össze lehet építeni
1 gémer középen...
1 netes pl fent...1 a nasanak lent -.--
Uram atyám borogass.... -
_Atesz
addikt
Errefelé ennyiért vesznek komplett gépet..
-
imibogyo
veterán
Minden tetszik (bár egyik sem kellene én épp most miniatürizálok), de önálló ITX házként ritka ormótlan és hatalmas az a doboz. Mondom ezt úgy, hogy a Prodigy tetszik pedig az is nagy, de az valahogy olyan arányos, ez meg egy 75-ös cipődoboz.
-
Chrys_
addikt
Ez az első ház, amire lecserélném adott esetben a Lian-Li PC201a dobozom. Jelenleg 1db. 360-s és 2db. 240-s radiátor van a házon belül. Viszont nincs még benne kábelmanagement, már elég régi típus.
-
antikomcsi
veterán
Arra lettem volna még kíváncsi, ha mondjuk alul van a nagy, felül a kicsi rész, akkor mennyire kényelmes szerelni a házat egy dupla radiátoros kompakt hűtővel.
Alul játékos gép, felül letöltős gép, akkor a radiátort a ventikkel a felső ház oldalára kell tenni a pumpát pedig a kivágáson leengedni? Elfér akkor rendesen minden, ha a radiátor 4 ventivel van szerelve?
Illetve ha jól olvastam ez gyakorlatilag 2 ház egyben, de ennek ellenére egy előlapi részt csomagolnak mellé?
Ez kicsit megnehezíti a 2 külön masina bekapcsolását, és usb kivezetését az előlapra.Ha már veszek ilyen házat, és az most mindegy, hogy mennyiért, akkor legyen már benne annyi kapcsoló, és panel, ahány konfigot lehet építeni a házba. Csak ezért ne kelljen egy előlapi panelt vennünk. Illetve legyen már rajta egy 100 Forintos reset gomb is.
Amúgy tetszik a ház, szívesen vennék is ilyet, ha úgy alakulna, de ilyen piti apróságokon elcsúszni...
-
baloghbalint
tag
Nekem egy Corsair Obsidian 850D v. 900D jobban kéne de ez is atom király
-
Dhampir
félisten
A nagy, szellős házakat kedvelem, amelyeket kényelmesen lehet szerelni.
-
bambano
titán
utáltam a stacker1-et emelgetni...
-
KAMELOT
titán
Ezek a házak mindegyike luxuscikk. Reális áruk max 30K.
pl. vegyük az én 932 házamat. 30K vettem.
3x 23cm venti....3x 5000ft------15 000ft
előlapi USB 3.0 panel......5000ft
előlapi USB2.0 + eSata + audio panel.....5000ft
Hátsó 14cm venti.......3000ft
Akkor kijön, hogy a háza ára.....2000ft.
Ugye milyen egyszerű! -
nuke7
veterán
nekem ez már hangos, én már ebből kinőttem
-
proci985
MODERÁTOR
akkor nem ennyibe került volna. plusz ott az ennél is feljebb pozicionált Cosmos 2.
60 ezer a tudásáért kb reális szerintem: van hasonló tudással ennél minőségibb ház, de a Temjin11 a full alu vázával és a kb 150ezres árával az egyik legdrágább a piacon.
kieg: az ára reális, mert hatalmas a belső területe, remek funkciókra, plusz akinek a víz miatt kell, annak egy egy körös EK L240 is 60 körül mozog, egy D5ös XSPC pedig olyan 80-100 körül raditól függően (igen, apróból olcsóbban össze lehet vadászni, de ettől függetlenül nem lesz olcsó). a 8 gpuslot ill a táp felülre pakolása (hogy a GPUknak legyen több helye szellőzni) 3 GPUtól válik érdekessé, az megint nem a filléres kategória. ha két gépház kell ATX+ITX méretben, 20+40ezerrel számolva megintcsak reális. ha home servernek lesz, úgy általában megint nem filléres alkatrészekről beszélünk.
-
-
törölt tag
Miért azért adnál ki bármennyit is, hogy másnak is jó legyen? Azért ad ki mindenki pénzt, mert neki megfelelő. Az meg miért fáj pl. neked, hogy másnak is jó? Az meg pláne miért, hogy a gyártónak is, s így olcsóbban tudja adni? Te szeretsz házat építeni, én másra fordítom a drága és kevés szabadidőm. Inkább olcsóbban megveszem.
-
dredbiro
senior tag
szép házikó,tetszik.
-
gti16v
őstag
-
tatabike
őstag
válasz
#06658560 #26 üzenetére
Ha nem akarom variálni, akkor minek vegyem meg? Akkor veszek olyat, amit nem lehet variálni, de nekem jó az elrendezése, fele ennyibe kerül, és kész...
Mondjuk én építem a házaimat, a mostani szellőzésben legalább ennyit tud. Az előző is jó volt, 5 évet kiszolgált, csak meguntam. Nem szeretem az előre ügyesen kitalált, mégis korlátok közé szorított dolgokat. Egy ilyen háznál, ami ennyire sokoldalú akar lenni, kompromisszum-hegyek vannak, azt sem szeretem.
Azért meg nem fogok 60k-t kiadni, hogy nekem is jó legyen, meg a jóskapistának is...Mit érdekel engem, ki milyen házat használ...? Ez csak a gyártónak jó, többféle igényt elégít ki egyetlen termékkel, csak az a kár, hogy ennek az árát a vevők fizetik meg. Ügyes húzás.
-
tntmax
aktív tag
Remélem lehet kapni bubi mentes változatban is, vagy adnak mellé bubis kanalat.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Ez impozáns valami, de én még mindig megelégszem a 932-vel
By.: Johnny
-
-
KAMELOT
titán
válasz
Th1sN04ll #20 üzenetére
Hát már csak itt!
Többi ház az drága és kevesebb a hely mint ebbe. -
Xaels
félisten
Ettől a háztól kicsit prémiumabb megoldásokat vártam volna...
-
blaca83
őstag
Nagyon brutális!
A Haf-X 942-es házam teljesen eltörpül mellette.
-
Garada
őstag
ez aztán a méret
-
tatabike
őstag
Szép, meg minden, de nekem mondjuk nem sok értelme lenne. Én nem variálom a házamat, hanem olyat építek, vagy veszek, amilyet kell. Ezért nem szívesen adnék ki plusz pénzt azért, mert moduláris a ház. Úgyis összeraknám ahogy nekem jó, aztán úgy is maradna...
-
joe979
aktív tag
Lehet átszaladt a figyelmemen, de ha a kisebbik házba nem kerül táp , vagy bármi egyéb, akkor a seggén szépen tátong a nagy üresség ... Hamar begyűjtenéa port meg lehet a macskát, mert kényelmes kis bunkert talált magának éppen arra
Akkor ezt a részét simán le kell ragasztószalagozni ... ?
Amúgy pofás a rendszer, lehet benne matekolni ,meg bütykölném -
Geller72
veterán
Szerintem ahhoz képest nem drága.
-
vigyori78
őstag
Jóféle elég tágas, szólok is asszonynak vegyünk egy alul fagyasztósat
Alulra egy 915F egy Mini-ITX -el. -
Th1sN04ll
senior tag
Tetszik kéne, nem is rossz ez a moduláris rendszer
Bár 60 ezresért iskább Cosmos SE
-
puffadt
csendes tag
Ha most Cooler Master házat kéne vennem inkább vennék egy HAF X-et. Valamiért az jobbnak tűnik. Bár ebből meg lehetne összeépíteni egy jó kis tornyot. Mondjuk 5 méter a belmagassága a szobának és kis ügyeskedéssel összerakhatod úgy hogy elérje a plafont.
-
Geller72
veterán
Ki van szakadva a doboz.. De útálom az ilyet. Már nem is kell..
-
vittorio7
őstag
Van még néhány variáció. Lehet kirakósat játszani.
-
vittorio7
őstag
Szép darab(ok)!
-
ChRiS_RS
aktív tag
Kombinált hűtő fekete színben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával