Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ettől nem tartok.
Az intel szerintem ekkora pénzügyi előnnyel és sokéves bejáratott üzleti kapcsolatokkal sosem fog lemaradni.
Illetve szerintem máris elkezdtek valamit főzni, ami valszeg valami komolyabb cucc lesz, és valami olyan, amit az AMD nehezen tud majd hirtelen lekövetni (tök más irányzat CPU-k terén, GPU+CPU hibrid, vagy valami hasonló).
És addig meg lazán kihúzza hírnévvel, és kapcsolatokkal.Az AMD-nek több generáción keresztül stabilan minden szempontból jobbat kell csinálnia az intelnél, hogy az emberek és OEM-ek elkezdjenek bennük bízni.
A felzárkózás még csak most kezdődött el a végfelhasználóknál, és max a 7nm-es procikkal lesz szélesebb körű (szerver, laptop), és jó esetben a Zen3 lehet az, ami tényleg jobb mindenben (IPC, órajel).
Tehát az igazi felemelkedést én leghamarabb a innentől számolnám. -
Megfelelően agresszív fejlesztési stratégiával hamar (sztem néhány év) kijöhetnek a "gödörből"*, amennyi pénzük van.
* azért ez a gödör nem olyan vészes, legfeljebb magukhoz képest. Így is szarják a pénzt.
Ha az AMD ennél sokkal mélyebbről visszajönni látszik, akkor az intelt sem kell félteni, hamar visszakapcsolhatják a rakétákat.
Egy dolog kérdéses: az AMD tudja-e tartani majd a tempót a visszaerősödő intellel szemben. Ha igen, akkor végre jó világ lehet. Szerintem ehhez nagyon komolyan kell küzdeniük, különben a mostani javuló pozíciójuk könnyen tiszavirág életű lehet. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Már az első lépése aggasztó volt CEO-ként. Gyakorlatilag kirúgta a másik CEO-jelöltet, akit ugye nem választottak meg. Én komolyabb részvényesként akkor ordibáltam volna, hogy ennek nem lesz jó vége. Nagyon sok magas rangú mérnök és vezető tiltakozásképpen fel is mondott. Aztán Krzanich elkezdte tisztogatni azokat, akik a kilépőkhöz közel álltak. Gyakorlatilag egy mini-Trump volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi