Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ettől nem tartok.
Az intel szerintem ekkora pénzügyi előnnyel és sokéves bejáratott üzleti kapcsolatokkal sosem fog lemaradni.
Illetve szerintem máris elkezdtek valamit főzni, ami valszeg valami komolyabb cucc lesz, és valami olyan, amit az AMD nehezen tud majd hirtelen lekövetni (tök más irányzat CPU-k terén, GPU+CPU hibrid, vagy valami hasonló).
És addig meg lazán kihúzza hírnévvel, és kapcsolatokkal.Az AMD-nek több generáción keresztül stabilan minden szempontból jobbat kell csinálnia az intelnél, hogy az emberek és OEM-ek elkezdjenek bennük bízni.
A felzárkózás még csak most kezdődött el a végfelhasználóknál, és max a 7nm-es procikkal lesz szélesebb körű (szerver, laptop), és jó esetben a Zen3 lehet az, ami tényleg jobb mindenben (IPC, órajel).
Tehát az igazi felemelkedést én leghamarabb a innentől számolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Eladó egy pixel 7
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest