- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
üzenetére
Én ezt egyáltalán nem tapasztaltam. Microsoft Update bekapcsolása mellett leszedi az eredeti nVidia drivert (ami általában a legfrissebb) és semmi probléma nincs az OpenGL támogatással. Régebbi gépekre már nem is telepítek semmi drivert, csak bekapcsolom a updatet és megoldja. A beépített Windowsos driverek, amiből a driver control panelje is hiányzik, az tényleg nem tartalmazza az OpenGL támogatást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Nem csak nV esetén van így. Vettem egy dupla vga-s ThinkPadet, azon volt egy frissen rárakott Win7, mondom nézzük meg ezzel megy-e a Minecraft 25fps felett. Nem ment, mert a driverben nem volt egyáltalán opengl támogatás, így el sem indult. A gépet gyalultam (nehezen érthető 32 bites oprendszer egy 64 bites gépen), az új rendszer kapott rendes drivert, azonnal ment az MC. Meg kapott egy Linuxot is, ott pár fps-el több van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest