Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaddam
aktív tag
Végem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezek tényleg elkezdték analizálni a trailert.
-
shaddam
aktív tag
Most kezdtem el vitán a snake eatert, előtte a mgs4-et letoltam, de arra fogadni mernék hogy ez Kodzsima trollsága. Egy zseni az öreg
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Videó cserélve egy normál nem tükrözött verzióra.
Egyébként nem tudom mit titkolóznak, az új képeken a Fox engine logo egyértelműsíti hogy Kojima játékáról van szó.
-
Vinyard#
aktív tag
Hát szó se róla, akármi is ez, nagyon ötletes reklámkampányt rettyintenek köré.
-
.LnB
titán
Eszméletlen találó! Én komolyan elgondolkodtam, hogy az MSG széria miatt, inkább PS4-be fogok beruházni, mint Xbox-ba. (jelenleg 360-am van.) Ha más döntő tényező nem lesz a két konzol között, csak az exkluzív címek akkor lehet megveszem életem első Sony konzolját.
-
Lacix29
őstag
Azért az állókép != mozgókép.
Kojima képes mindenre, de remélem a következő játékában nem lesz 20 óra az átvezető videó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, kezd durvulni a dolog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A videó tükrözve van,ahogy látod, pont amiatt, hogy ne töröljék youtube-ról.
Amúgy NeoGAF-on azt tippelik, hogy a személy nem más mint Ludvig Forsell, egy svéd, aki a Fox Engine-en dolgozik.
-
qad
senior tag
A korai videóban a bal kezén volt protézis, a mostani videóban meg a jobb kezén van. Egész jól összerakták az első videót.
-
Vinyard#
aktív tag
Úgy tűnik maga Hush a cég vezetője, a Batman univerzumból.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most Kojima vagy egy őrült, vagy egy zseni. Vagy mindkettő.
Nem tudom ki lehet az alak, de hogy szép nagy hype-ot tolnak a játék alá, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók