Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
szerintem pont az ilyen esetek miatt indítottak vizsgálatot..és a kutya pont az utolsó mondatodnál van elásva: "én nem értem ezt."..
ezt pontosan tudják a szolgáltatók is..és ezzel élnek vissza..
nagy valószínűséggel az ügyfélnek se jogi képviselője, se pénze ügyvédre, sőt még azt sem tudja mit tehetnek meg vele és mit nem, és végül jól befizeti a kiszámlázott összeget mert nem tehet mást..undorító..
Magyarország 2011..
érdekes lenne látni hogy hány előfizetéses ügyféllel játszották el ezt..Remélem a GVH úgy megbünteti őket hogy belerokkan a cég..
szerintem ne hagyd magad..
-
wwenigma
Jómunkásember
Faca. Google kereses szerint nem te vagy az elso akivel megtörtént és máshol se talaltam megoldast mi ette meg. Irany a legkozelebbi uzlet, ugyanezt elmondod, megmutatod hogy el van "rontva" az APN / ki van törölve / menüből le van tiltva hogy ne csatlakozzon ha értetlenkednek akkor kérd az üzletvezetőt, magyarázza meg ő. Csak higgadtan. WIFI hasznalata eseten semmifelekeppen nem szamlazhat a szolgaltato. Ha ezek ellenere a telonak letiltott/elrontott/törölt beallitasokakl sikerült neteznie, akkkor az a szolgaltató sara (ő adta el neked) hiszen nem lehetne, kerd az eset kivizsgalasat. Ha elutasitoak, akkor vasarlok könyve bejegyzés. De lehet egyebkent is kene beleirni.
Sajnos azt tippelem max valamennyit jóváírnak, de tiltatsd le az alap netet is ha mar ottjarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest