- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
Igen, közben már én is megtaláltam, hogy a 90%os, azaz a többségi tulajdonos és a közös brand lett volna a cél.
Ennek fényében elég okos húzás a mobilnet, hiszen ha valaki ezzel nincs tisztában (és az átlagember nincs) és tegyük fel, hogy mobilnetet akar, de a nagy T-t valamiért alapból kihúzza a listáról, mert mondjuk nem tetszik neki a magenta, akkor lehet, hogy még mindig el tudja adni ugyanaz, ugyanazt, más néven
Okos, lehet ma már annyira nem bánják ama ominózus GVH döntést.
-
aXXon
őstag
A Magyar Telekom nemrég dolgozta ki nagykereskedelmi mobilinternetes ajánlatait, a Vidanet – melynek egyébként az egykori monopolszolgáltató az egyik tulajdonosa – a hazai piacon elsőként kötött szerződést ezek értékesítésére.
Ezt a mondatot jól értelmezem, hogy a Vidanet egyik tulajdonosa a Magyar Telekom, egykori nevén Matáv?
-
Jó dolog végre valami okos ötlet a vidanettől.
-
Nem lenne rossz ötlet egy ilyen távközlési céget alapítani, és internetet szolgáltatni...
-
Igazán örömteli a hír. A vezetékes internetszolgáltatók között kb. olyan közepes a sebesség/ár arányt tekintve. Nálunk mondjuk sok választási lehetőség az nincs, max. még T-s net, de az is a Vidaneten keresztül. Illetve szerintem azt már nem is nagyon értékesítik mióta saját szolgáltatásuk van. De árban azért kicsit jobbak náluk, úgyhogy nem is baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- BestBuy ruhás topik
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest