- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
Ahogy olvastam 24 órás trial van. Azt most inkább nem lőném el a "semmire". Majd ha kell valahova navi, leszedem és megnézem milyen működés közben. De ritkán van szükség ilyesmire, csak mégis jó ha van. Ha szükségem lesz rá, és jól teljesít a próbán, simán megveszem, mert ez a huszonpár font nem egy nagy összeg érte.
#21: Az egy dolog, hogy kényelmetlen, de egyáltalán hogy tudod törölni? Van rá lehetőség az appon belül? Ez nem android, hogy file managerrel belenézek, és törlöm belőle ami nem kell.
-
-=Ghost=-
őstag
Úgy tűnik. Nekem még a régebbi volt (van), amihez kellett netkapcsolat. Bp-n kisebb utcákkal eléggé gondban volt. Tulajdonképpen a címbeírás is komoly feladat volt. Lehet hogy én vagyok béna, de az, hogy beírtam hogy "14 xyz utca, budapest, hungary" a legritkább esetben működött. Legtöbbször közölte, hogy kapjam be, és mi lenne ha "25 Main Street, Las Vegas, USA" formátumban próbálnám beírni a címet?! Nem egy igo szintű cucc.
Ha valakinek megvan esetleg próbáljon rá "randomszám nefelejcs utca, budapest, hungary"-ra (én 23al próbáltam nem talál semmit, se utcára, se streetre)
-
-=Ghost=-
őstag
Ez is navteq mapeket használ? Csak mert akkor:
[Ez valamivel olcsóbb]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest