Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Szoktam nézni pár bevallottan is idióta és elvileg komolyabb dolgot is viszonylag rendszeresen youtube-on pár éve (rendszeres jelleggel "sorozatokat" / csatornákat is, vagy csak rákattintok egy fórum hozzászólásban szereplő random youtube linkre, hogy >95%-ban <3-5s múlva kinyomjam), de ebből a videóból nekem nem igazán sikerült felismerni semmit (néhány egyértelmű dolgon túl még azt sem, hogy mik a korábbról bevágott tartalmak és mi az ami ehhez a videóhoz készült).
De ettől függetlenül sem nyűgözött le ez a videó. Valami tartalmasabbra, magvasabbra számítottam. Olyasmire, hogy miután megnézem, majd 5-6 videót is előkeresek a leírásból vagy a hozzászólásokból, mert kedvem támad majd megnézni az eredetit, amiből belevágtak egy részletet. Egyetlen egyet sincs most kedvem megkeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest