- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Ez történelem része már .
YT első videója elég laza .
-
huncut123
tag
A videó jó volt
-
akooos
veterán
Tulajdonképpen ennek az egésznek csak a RickRoll a lényege
Így szívatnak meg minket globálisan
-
janos666
nagyúr
Én előre le szoktam tölteni az mp4 (és opcionlisan m4a) file-okat, hogy ilyen problémák nélkül és normális minőségű lejátszó programmal nézzem/hallgassam meg őket. Bár mostanában már ezzel is voltak gondok, hogy a Cyberfox hiba nélkül befejezi a file letöltést, a méret is passzol, lejátszás közben mégis elakad valahol és ffmpeg-el végignyúzva kiderül, hogy hibás a file. Ilyenkor át lehet ugrani pár másodpercet, vagy meg lehet próbálni újra letölteni, de néha konzekvensen ugyan úgy szar akkor is, ha háromszor letöltöm (ugyan annál a képkockánál akad el), aztán véletlenszerűen egyszer mégis jól sikerült (mondjuk még a netszolgáltatóm is cache-elheti a hibás tartalmat ideig-óráig, de szerintem a youtube mirror a ludas és egyszer véletlenül másikhoz kerülök vagy szinkronizál a mirror és "megjavul", passz...).
-
tatabike
őstag
Igen, és a 10. születésnapot azzal kell ünnepelni, hogy még 144p-ben is akadozik a video 30 megás nettel. Gratulálok, remélem még vagy két hónapig szo..odják a saját farkukat a nagy örömben...
-
aAron_
őstag
Darude - Sandstorm ezt hiányoltam
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
3.
Ennyire követem a trendeket.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Something_ #13 üzenetére
Ja, fel se tűnt...
-
Something_
őstag
Hehe, még mi is bekerültünk 1:16-nál :-)
-
janos666
nagyúr
Szoktam nézni pár bevallottan is idióta és elvileg komolyabb dolgot is viszonylag rendszeresen youtube-on pár éve (rendszeres jelleggel "sorozatokat" / csatornákat is, vagy csak rákattintok egy fórum hozzászólásban szereplő random youtube linkre, hogy >95%-ban <3-5s múlva kinyomjam), de ebből a videóból nekem nem igazán sikerült felismerni semmit (néhány egyértelmű dolgon túl még azt sem, hogy mik a korábbról bevágott tartalmak és mi az ami ehhez a videóhoz készült).
De ettől függetlenül sem nyűgözött le ez a videó. Valami tartalmasabbra, magvasabbra számítottam. Olyasmire, hogy miután megnézem, majd 5-6 videót is előkeresek a leírásból vagy a hozzászólásokból, mert kedvem támad majd megnézni az eredetit, amiből belevágtak egy részletet. Egyetlen egyet sincs most kedvem megkeresni.
-
AndrewBR
senior tag
Igen kreativ. Tecccccett.
-
Dexar007
veterán
válasz
inteltunder #3 üzenetére
Basszus ketszer is meg Rick Rolleztetek.
-
deakpeti
tag
Nem sokat ismertem fel de azert volt mit!
-
snecy20
nagyúr
Amik itt vannak zanzásítva, azok közül pont nem néztem egy ilyesmit sem az elmúlt 9 évben.
Szinte hihetetlen, de lehet ám értelmes dolgokra is használni a Youtube-ot, nem csak az idétlenségre...bár ebből az összeállításból mindez pont nem derül ki hogy lehetne értelmes dolgokra is. -
BulletBill27
aktív tag
Jó ég, Charlie the Unicorn
Micsoda masterpiece volt akkoriban.
-
inteltunder
tag
-
törölt tag
Jobb felbontásban is fenn van...
-
hemaka
nagyúr
Alright, time's up! Let's do this... Leeeeeeeroy jenkiiiiins
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged