- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Cathfaern #45 üzenetére
Ezt én értem, teljesen életszerű. De mivel ez kis ország, amikor úgy alakul a helyzet, hogy a második melóhelyén a beépített kiskapukat használnia kell, annak híre megy. Harmadik munkahelye nem lesz. Az elsőről nem szakmailag rúgták ki, a másodikról igen (mert feltételezzük, hogy használta a kiskaput, amit csak akkor tesz meg, ha nem barátilag válnak el), tehát az első két melóhelye volt az első esélye. Amit a másodiknál eljátszik. Második esély nincs.
Ha én felveszek rendszergazdát, azt leinformálom és ha az derül ki róla, hogy kiskapuzott, akkor már be sem hívom elbeszélgetésre.
Tehát lehet, hogy kvázi tanult valamit az első esetből, de hogy nem jót és nem stratégiait, az tutti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest