Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
2 Fw történet:, x1 az esélytelenek nyugalmával be sem kapcsolt a TV, jó nevű techika TV garancia papír elhagyva, szétszedtem rá volt írva Vestel vmi szám, nem mostanában volt 2 nap török forum olvasás Google fordítóval, pendrivera rá a legujabb hw-re való fw. és működött, sőt!
A TV feléledt a szerviz látatlanba 40E körül beszélt a szülőknek úgyhogy spórolás megvolt.
A TV színei szebbek lettek, és a menüje elképesztő gyors lett, előtte csatorna váltás kb majd 2 mp...
Másik eset mikor ismerős Horizon TV vacakol, hang probléma mondtam gariba mehet vissza, visszaküldték h tökéletes a TV, a papír alján oda volt írva fw updatelve..
kicsi izgulás megvolt, mert Romániába kirándult, de probléma eltűnt és a "HDR" képe veri az ugyan olyan méretű LG társáét... Bocs a kulcsszavas leírásért, mind3 kölyök beteg felváltva altatom őket kézbe.... -
GIJoe
addikt
Ugyan ez StarLight vagy Horizon néven még olcsóbban fellelhető, általában
doboz hangjuk van, de egy jó PCs hangszóró csodákra képes...
Ha valaki veszi a bátorságot és belekukkant milyen Vestel hardver van benne
keres hozzá új fw.-t kellemes meglepetés éri!
A következő TVm 55" vmilyen Vestel lesz, kinőttem már a gyerek vágyakból HDR,100 hz...stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B42LA) 165CM 4K 120HZ OLED ! UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest