Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
válasz
aprokaroka87 #5 üzenetére
Igen, nagyon Happy vagyok.
Voltam bent egy "T-Mobil szaküzletben", és bevittem a SIM kártyámat adategyeztetésre.
Elkérték a SIM kártyát, a személyi igazolványomat, és felvitték az adataimat a programjukba.
kinyomtattak egy papírt, hogy megtörtént az adategyeztetés.
Ez már több mint egy hónapja volt.
Kérdeztem a csajt, hogy akkor nem fogják kikapcsolni a kártyát,- erre mondta, hogy nem, nyugodt lehetek.
A saját mobilban levő SIM-et, és a feleségem kártyáját is ilyen módon regisztráltattam...Ez a kártya egy GSM riasztóban van, és van rajta 12 000 Ft...
Én itt vagyok kint Németországban 600 Km-re Magyarországtól.
Az utolsó előtti napon rossz érzésem támadt...
Ezért biztos-ami biztos alapon a Telekom oldalán online regisztráltam még egyszer a két kártyát (a mobilomét, és a feleségemét),- a riasztóét nem tudtam, mert ugye az 600 Km-re van innen a riasztóban.A mobilomban simán megy tovább a SIM, minden ok a számommal.
Ma próbáltam hívni a riasztót:
"A hívott fél jelenleg nem fogad hívásokat, kérjük ismételje meg hívását később"Szóval letiltották!
A r...kok!Felhívtam az oldalukon levő számot, de akár ott is mondhatná az automata hang a fenti szöveget, hiszen szerintük a várakozási idő a normálnak többszöröse lehet...
Ez a szöveg jobban passzolna:
"A hívott fél jelenleg nem fogad hívásokat, kérjük ne ismételje meg hívását később sem, hiszen fél óra várakozás után sem vesszük fel azt a rohadt telefont, és különben is nagy ívben szarunk az ügyfeleinkre".Ez lehetne akár a T-Mobil uj reklám szlogenje is:
"Nagy ívben szarunk az ügyfeleinkre"Aztán csak felhívtam a boltot ahol regisztrálták a telefonokat, ahol készségesen elmondták, hogy hibáztak, és tömegével tiltottak le olyan számokat, amiket úgy adat-egyeztettek, mint én a riasztómét.
Jövő héten utazom haza Magyarországra, és akkor bevihetem még egyszer a SIM kártyát, és akkor leolvassák a rajta levő számot, plusz kell a személyim még egyszer, és akkor 72 órán belül visszakapcsolják majd.
Ez az egész jó, nem?
Mi van akkor, ha betörnek, és most a riasztó nem tud felhívni, én meg nem tudom ezért kihíni a rendőrséget?
Az eltulajdonított tárgyak árát a T-Mobilnak kell fizetni elvileg.
Hiszen az ő hibájuk!
Már ha beperelném őket...Ezért az egyért szeretem a németeket, mert itt ha azt mondják, hogy jó, működik, akkor az tényleg jó, és tényleg működik!
Ennek ellenére már nagyon hazaköltöznék
,- bár nem a T-Mobil miatt
További szép estét mindenkinek!
Veriakilis
UI.: akinek hasonló módon kikapcsolták a számát, úgy, hogy adat-egyeztetett előzőleg a boltban, akkor ő is úgy járt mint én: tévedésből kikapcsolták a számát.
Ezt a boltban mondták...
Hja, és nem új szerződésünk lesz, mint azoknak akik szimplán elfelejtették az egyeztetést, hanem szimplán vissza kell hogy kapcsolják.
Csak hogy tudjátok!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mindhárom szolgáltatónak van megoldása a problémára, mindegyik a saját útját járja. Még nincs minden veszve!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest