- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
Nekem is nagyon bejött a Mirror's Edge. Hosszú idő után ez a játék volt az, ami igazán tetszett. Remélem a második rész is olyan hangulatos lesz, mint az első.
-
mad1
veterán
Remelem a szinvilaga valtozik valamelyest.
-
pete_21
addikt
Nem tudom, Prototype-ban szerintem jól el van pedig találva.
Illetve Mirror's Edge-ben is, ha jóval nagyobb játéktér lenne (pl free-roam miatt), akkor a zsarukat is könnyebben le lehetne rázni, nem pedig akkor ráznánk le őket, "ahogy meg van írva" a játékban... Így szerintem jóval változatosabb lenne. -
pete_21
addikt
Nekem tetszett az első rész, többször is végigvittem. Mondjuk az igazán nyerő lépés lett volna, ha olyan a játékmenet, hogy free-roaming-ban vagy, és onnan kell küldetéseket vállalni, stb. Hasonlóan a Prototype-hoz.
-
Ahogy látom, nincs nagy rajongó tábora.
Nem baj, nekem akkor is kedvenc. -
Black Dragon
addikt
Rohadtul eltalálták ezt a gamet, várom a második részét is.
-
Nekem is nagyon bejött az 1, itt csücsül a polcon.
-
szilva01
őstag
Nekem nagy kedvencem lett az első része is, így már nagyon várom a kettőt!
-
Nunder
őstag
Ez is azok a játékok közé tartozik számomra, amivel nem lehet sokat játszani egyszerre. Leülsz ha van pár perced, futkosol, ugrálsz egy kicsit és abbahagyod, mert ha nem akkor elmegy a kedved az egésztől. Remélem a 2. részt valamivel kibővítik, hogy ne legyen annyira egysíkú mint az elődje.
-
Misi 007
őstag
Jó kis játék volt ez csak ha egyhuzamba toltad mondjuk 20 percnél tovább akkor hamar monotonná vált!
-
zsolt1129
addikt
Már készül is a második rész
Nem lazsálnak
.
-
twollah
nagyúr
Imadok a jatekban a darukon ugralni.
Ezzel gyogyitom a teriszonyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest