Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
honyike
aktív tag
Nem sikerült rájönnöm, hogy a jelenlegi Core2Duo E7500 -as CPU-m elég-e a Windows 8.1 alá, vagy előbb fejlesszek Core2Quad-ra?
-
Ha türhetően működik a Win 8, ne telepítsétek.
Nekem 2 gépen is gond volt frissítés után.
Az egyikkel még együtt lehet élni, bár a külső HDD-ket a frisssítés óta mindig fell kell mountolni és bosszantó.A phenom II-es AMD-s gépet viszont újra kellett telepíteni W 8-cal. 8.1 frissítés után mindig baromira belessult, használhatatlan volt (Phenom II elviekben támogatott)
-
Set-Comment™
senior tag
Felmegy clover trail táblákra végre!!!
-
moonguru
őstag
Sikerült feltelepítenem! (7-re, 8-ra nem sikerült)
DE:
"A media centerre azt írták, hogy upgrade-nél megmarad, ha előtte telepítve volt."
Telepítve volt a 7-en de persze nincs a 8-ban és most kérincsélhetek kódot!
-
ielektros
senior tag
válasz
quailstorm #113 üzenetére
Frissitettem a legujabb driverre mert hogyhogy nem a windows update feldobta. 326.01 a driver verzioja ebben a pillanatban. Igazabol szerintem minden ugyan ugy mukodik. Kiprobaltam a display portot, DVI-t a dokkolomon. Integralt, dedikalt gpu is azt csinalja amit kell.
-
ielektros
senior tag
Szerintem ez nem BUG. Mivel ha siman nullarol telepited akkor semmilyen hivatalos alapja nincs az egesznek csak egy release preview licenc. Ha pedig upgrade akkor elvileg jogos tulajdonoskent hasznalod teljes ertekuen attol eltekintve, hogy a rendszer nem vegleges verzio. Az upgradelt valtozat ha kijon a vegleges 8.1 akkor frissitheto lesz es dolgozhatsz tovabb a stabil kiadassal. A 8.1 rp isobol telepitett valtozata gondolom idokorlatosan fog a megjelenes utan mukodni. Nem olvastam utana csak gondolom ilyesmi a helyzet.
-
Glenda
addikt
-
pzstm
titán
válasz
ielektros #115 üzenetére
no látod ez lehet. Este mengézem majd a Surface-n, mert én az asztali verziót még csak virtuális masinán futtatom, nem Store-on keresztüli update-el.
Több mint valószínű, hogy ez okozza, mert arra tisztán emlékszem, hogy ISO-ból telepítve VMware alatt jobb alul van watermark
-
ielektros
senior tag
Hallod ezzel most megleptel. De nem nem csinaltam semmit a watermark-al. Nem lehet, hogy azert nincs mert en egy eredeti Win8-at upgradeltem es nem ISO-bol telepitettem?
Amelyik gepre ISO-bol tettem fel ott van watermark. Most neztem meg.
quailstorm: ha nem csinalom ezt a kepet, soha nem jovok ra en sem, hogy oreg a driverem.
Ez volt lementve es csuklobol ezt raktam fel nem toltottem le frisset ahogy szoktam altalaban. Lehet ez volt a szerencsem
-
quailstorm
nagyúr
-
ielektros
senior tag
válasz
quailstorm #111 üzenetére
Csinaltam egy kepet, ebben talan minden benne van.
Az automatikus gpu valasztas azt szerintem soha nem lesz tokeltes. De nem is banom, mert tobbnyire en magam allitom be, hogy melyik alkalmazasomat melyik maggal akarom szamoltatni. Ez igy megbizhatoan mukodik. Nyilvan nem fut regota a 8.1, de eddig nekem az Optimus ugy tunik, hogy teljesen ugyan ugy funkcional mint anno a Win7 vagy 8 alatt. De az is lehet, hogy valahogy ez a lenovo szeria valami miatt szerencses helyzetben van es ezert nincs fejfajasom az optimus-al.
-
ielektros
senior tag
válasz
quailstorm #109 üzenetére
Ez most komoly? Nem eleg, hogy mondom, hogy 8.1 meg bizonygassam is?
Tenyleg 8.1 amugy. -
quailstorm
nagyúr
-
ielektros
senior tag
válasz
quailstorm #106 üzenetére
Ohh.
Bar nekem egyelore mukodik az is egy Lenovo W520-al hibatlanul ketyeg. Errol nem olvastam.
-
-
zdanee
őstag
Ez nyilván azt is jelenti, hogy a két grafikus rendszerrel rendelkező gépek (azaz a legtöbb notebook) csak az egyik grafikus kártyájukat fogják tudni használni egyenlőre.
-
ielektros
senior tag
válasz
turbulencia8 #99 üzenetére
Mi ez a lutri kompatibilitas meg eroforras igeny? Jezus isten. A baromsagok rettenetesen gyorsan terjednek. Nalam nem hasznalt tobb eroforrast mint az alap verzio. Es mellesleg ez egy update lesz. Ha jol ertelmezem ez nem valasztasi lehetoseg hanem inkabb ajanlott frissites. Olyan mint egy Service Pack. Hulye lennek nem telepiteni hiszen magamnak is jot, jobbat akarok. Driver oldalon pedig nem lesz vele semmi gond. Nyilvan mindig minden ujdonsagnak ido kell, hogy maga ala termelje a drivereket. Ehhez maximum ido kell. Ha pedig 5 evnel idosebb vason akarja az ember futtatni es nincs hozza driver akkor az sajnalatos de nem lehet ferroni az oprendszer rovasara. Vagy fejlodik vagy nem....
A start menurol meg kattanjatok mar le vegre. Nincs, nem lesz. Kesz. Minek?
XP korszaknak vege ezt el kell fogadni es piacon levo oprendszerek kozul ki kell valasztani ami a legjobban tetszik.
turbulencia8 : Nem neked akartam irni hanem altalanossagban. Raadasul kozben valaszoltal is.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Plasticbomb #100 üzenetére
Valóban félreolvastam.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
turbulencia8 #99 üzenetére
Erőforrásigényes? Ezt hol olvastad?
-
turbulencia8
őstag
Én várhatóan a végleges 8.1-et sem akarom telepíteni. A 8-ast első napon akciósan megvettem (Vistára), és ott is volt sok gondom kompatibilitással, viszont szerettem a gyorsaságát (a Vista nem kezelte az SSD-t).
A 8.1 ha tényleg durván erőforrásigényes, akkor számomra semmi értelmét nem látom a kiegészítésnek (nincs 4k-s monitorom), a start menü nem tér vissza, csak egy hülye gombot kiraktak, szóval úgyis maradna a Classic Shell.
Zavaró, hogy tök lutri a 8.1 kompatibilitása. -
Geller72
veterán
...ismét kijöttünk valamivel, ami egy rakás szar...hurrá...
-
HoaryFox
őstag
Én asszem megvárom a hivatalos release-t
Remélem támogatja a notim AMD C-50 APU-ját
-
Low Noise
senior tag
Sziasztok!
Mi a helyzet a Start gomb-al visszakapjuk? A metrót ki lehet kapcsolni? Vagy ha nem lehet legalább lehet a desktopra bootolni?
Köszönöm előre is.
-
turbulencia8
őstag
válasz
thisiswhat #90 üzenetére
Azt mindig érdemes, hacsak nem akarod magad bugos oprendszerrel szivatni.
-
törölt tag
válasz
thisiswhat #88 üzenetére
Nem hiszem, mivel van pár olyan funkció ami még nincs lefordítva - ezért is nem ajánlja fel mint Display language.
Lpksetuppal megpróbálhatod ráerőltetni a külön letöltött w8-as lp-t, de legjobb esetben is egy kevert nyelvű rendszert kaphatsz. -
thisiswhat
csendes tag
válasz
#85552128 #38 üzenetére
Miután felment a Win8.1 update ezzel a módszerrel (amihez 1000 hála a tippet) utána van egy hasonló parancssoros trükk arra, hogy visszaállítsam magyarra, vagy inkább ezzel ne próbálkozzak? (Bevallom kiadtam uazt a parancssort hu-HU opcióval, de kidobta, hogy rossz a paraméter). Köszi előre is!
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
RoadRunnerNG #86 üzenetére
Detto.
-
RoadRunnerNG
tag
Fasza, hogy Z2760-as procis a tabletem... Azért remélem ezen még csiszolnak egy sort... Bár nem főzök hozzá nagy reményeket...
-
ielektros
senior tag
válasz
Windows NT #83 üzenetére
Miert nem teszel fel 64bitest?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
turbulencia8 #68 üzenetére
Akkor örülj neki hogy ilyen rugalmas. Semmi szükség váltani. Egyébként nem csak CD írásról van szó, hanem a Wave editorról leginkább. Azt még anno P2-esen kezdte, szóval nem szívesen váltana. Egyébként is minek ha működik? A linux eddig még nem tudott gyorsabb lenni mint az XP, legalábbis azon a gépen. Max hozta a szintjét, vagy a 60-80%-át. A vidkártya meg egy FX5200, friss linuxra nem biztos hogy van még driver. Márpedig csak azért hogy menjen, nem akarok egy régit felrakni. Majd ha úgy érzem hogy nincs más út, fel lesz rakva. Attól függ milyen megoldást eszelek ki az XP támogatás vége című problémára.
-
Windows NT
tag
válasz
ielektros #80 üzenetére
Hát elég jól átalakították, akár lehetne az is. Mindenesetre jól sikerült, jobban mint az elődje. Végül is több mint egy frissítés, én majd a végleges verziót teszem fel natívan, mert amikor volt az akció akkor megvettem online eredeti kulccsal a 8-t.
A 32 bites nem látja a memóriát csak 3 GB-ig, persze régebbi gépekben aligha van több. -
moonguru
őstag
Első kísérlet:
3 óra alatt 38 százalékig jutott és ott csak álldogált, ISO upgrade Windows 8 Pro HUN VL alól...
De legalább a Cancelt gyorsan végrehajtotta!
Esetleg később megpróbálom egy üres partícióra!
-
ielektros
senior tag
válasz
Windows NT #78 üzenetére
Te hallod
ok. Nem tervezek semmit szetrombolni. Es nem kell "vinyot" sem vennem mert akad egy ketto itt helyben. Egyszeruen en csak felraktam a 8.1 update-et mert nativan akarom tesztelni.
Te tenyleg ezt szurted le, hogy ez egy uj OS akar lenni?
-
netpeti98
addikt
válasz
Windows NT #78 üzenetére
Nem kell új vinyó fellehet rakni VHD-ra is.
Üdv netpeti98
-
Windows NT
tag
válasz
ielektros #76 üzenetére
Kell venni egy új vinyót vagy egy régit befogni és nem kell az éles rendszert szétrombolni, persze a játékok nem futnak virtuális gépen ahhoz fizikai gép kell. Driver gond csak akkor lesz, ha nincs hozzá megfelelő driver, de NVidia és AMD már van max. a többi alaplapi illesztő lehet a gond, én mindig Intel-t használtam és most is az van ezért intel chippel biztos nem lesz gond, de más chipszettel előfordulhat probléma, na meg a laptopok ezek lehetnek még problémásak, de attól függ, hogy a Win8-as driverei jók akkor nincs elviekben, próba szerencse.
Ez hardverkörnyezettől is függ valamely laptoppal jobban kell kínlódni valamely könnyedén megy mint a karikacsapás, asztali géppel könnyebb mint laptoppal. (és driver támogatástól is)
Ahogy észrevettem és itt is erről szólt a cikk ez lényegében egy új OS akar lenni, persze ami virtuális gépen tökéletes működik az nem biztos, hogy a valóságban is.
-
ielektros
senior tag
válasz
Windows NT #75 üzenetére
Ez igy szep es jo. Es mivan akkor ha valaki nem vartiualisan akar csak klikkelgetni hanem pl tesztelni szeretne nativan. Szerintem driver gond lesz a legkevesebb vele.
-
Windows NT
tag
Virtuális gépre kell tenni és nincsen gond. Ha kijön a végleges verzió akkor már talán kipróbált jó driverek is érkeznek hozzá, addig várni kell és nem is érdemes fizikailag telepíteni, csak akkor, ha veszel egy új vinyót és arra telepíted, a régi rendszert nincs értelme elcseszni és kínlódni vele.
Én virtuális gépre tettem fel, a legújabb VMWare kezeli rendesen, de kézzel kell megadni a VMWare tools telepítő elinduljon telepítés után, automatikusan nem indul el, a tools telepítése után nincs gond.
-
ielektros
senior tag
válasz
#85552128 #73 üzenetére
mar telepul
A Windows-om mindig is angolra volt lokalizalva csak az Install language-t kellett a registryben javitani 0409-re es mar mukodik is.
Ezt a lokalizacios valtast hiaba leped meg ha az install lang marad a regi a registryben. Ezt kell javitani csak es mukodik. Nem eroszakoltam fel hanem szepen telepitettem
-
törölt tag
válasz
ielektros #72 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, azért írja mert a dismel erőszakoltad fel az update-et.
Ha nem engedi felrakni normál módon akkor később sem fogja a store. Vissza kell lokalizálni angolra a windowst [link], vagy felrakni külön rendszerként.
A másik dolog ami még gond lehet, ha a win partíción nincs legalább 10 GB szabad terület (nálam már 8,5 GB is elég volt), ugyanis nem fogja írni, hogy csinálj helyet, hanem dob egy random hibaüzenetet. -
ielektros
senior tag
válasz
netpeti98 #71 üzenetére
Ezen mar tul vagyok. Kozben mar kiderult, hogy a lokalizacios beallitasokra rettenetesen haklis az update csomag. DISM-vel telepitettem a csomagot aztan kesz. Nem biztos, hogy a legszebb megoldas bar mukodik. Legalabbis latom a store-ban az updatet. De egyelore sir, hogy nem elerheto. Gondolom server terheles blabla.
Szerk: Es nem. Ez a hiba is lokalizacios problemakra vezetheto vissza. [link]
-
ielektros
senior tag
Valaki mondja meg legyszi, hogyan tudom ebbol a kocsog store-bol telepiteni az update-et.
Angol verzioju W8-am van ha ez fontos. En a store-t most nezegetem eloszor de igy meg nem jartam soha. Egyszeruen nem jovok ra.
-
turbulencia8
őstag
válasz
quailstorm #49 üzenetére
Az én apám szinte gond megtanulta a Linux Mint-et 56 évesen, amivel én is jól jártam. Minden jogtiszta, irogatja a DVD-ket. és nem kell újratelepítgetnem semmit.
A 8-ast én megvettem, amire Classic Shell-t azonnal fölraktam, de ez 8.1 szivatásnak tűnik.
-
Steelmanus
addikt
A cikkhez kapcsolodva aki nincs tisztaban azzal hogy milyen utasitaskeszletet tamogat a processzora es emiatt kepes lesz-e futtatni a Windows 8.1-et van egy cikk az Ipon-on ahol leirjak mikent kell kilistazni a tamogatast. Igaz W7 alatt mutattak be a coreinfo mukodeset, de biztosan mukodik W8 alatt is. Fokent a CMPXCHG16b es a LAHF/SAHF utasitaskeszlet a fontos.
-
vanye
senior tag
No igen: az X60-asban lévő GMA 950 valóban nem mai gyerek...
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ha nincs is hozzá nyolcas driver, akkor a hetes felmegy-e Win8 alá, és ha igen, akkor képes lesz-e teljes értékűen működni; illetve ha nem kúszik fel rá, akkor a generic driverrel működni fog-e a képernyő normális scrollozása, hibátlan lesz-e bármely böngésző grafikus megjelenítése usw. Egy alapvetően rendben futó hetest ugyanis nem szívesen szednék le egy hitványul vánszorgó OS-ért.
-
Glenda
addikt
-
qad
senior tag
" Persze voltak olyan minimális igényei, mint a PAE (fizikai címkiterjesztés), az NX processzorbit és az SSE2 utasításkészlet támogatósa," <-----itt 1 helyesírási hiba.
-
törölt tag
válasz
ThePlayer #59 üzenetére
Csak a "nagyobb" nyelvekhez adták ki, frissíteni csak ilyen nyelvű windowsokra lehetséges.
Többféle verzió van a previewből: RT, sima 8.1, és 8.1 Pro ill. 32 és 64bit úgyhogy ez nem lehet akadály (enterprise-ra viszont nincs).A media centerre azt írták, hogy upgrade-nél megmarad, ha előtte telepítve volt.
-
ThePlayer
tag
Rosszúl gyanítom hogy az Upgade egy RT verzió és azért nem megy fel a pro-ra? A nyelvi megkötés nem lehet neki akadály mert ha jól tudom, szabad nyelvi választásos(vagy mi) a W8
-
Knight666
aktív tag
Nekem sajnos eddig is beleszólt az alaplap (MSI 865PE Neo2). Hiába támogatja a CPU (P4 Prescott 3.2GHz) a funkciókat, ha a BIOS-ban nem tudom bekapcsolni
.
-
woros
őstag
AMD Turion 64 x2 + ATi X1200 Vista driverrel simán megy a Windows 8.1 64-bites verziója.
-
agressiv
addikt
válasz
quailstorm #49 üzenetére
ŐŐ várj.. Ja megvan, azt ami rávaló: XP. Nem is olyan nehéz ez.
-
agressiv
addikt
válasz
quailstorm #47 üzenetére
Azt pláne nem értem, hogy ilyen öreg gépeket minek kínozni ezekkel a rendszerekkel.
-
quailstorm
nagyúr
én, mert tapasztalataim szerint gyorsabb, nameg van app ami csak 64biten elérhető már
Most is van rajta egy Win7 64-bit, hát nem vagyok vele elégedett de közeleg az év vége, majd talán a win8 változást hoz. Csak a videodriverrel leszek szarban. AGP-s a gépezet, és FX5200 van benne... -
agressiv
addikt
Ki a fráz telepít 64-bitest egy öreg rocskára?
-
mAtThEw0319
senior tag
A startmenü-t majd ellehet rejteni? Mert én megvagyok nélküle.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
quailstorm #40 üzenetére
Akkor ez elvileg jó.
-
xxSanchez
őstag
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #32 üzenetére
Fel lehet rakni magyar W8-ra is, de előtte át kell lokalizálni angolra:
1, Vezérlőpult -> Nyelvi beállítások -> Felraksz egy angol nyelvi csomagot, a speciális beállításoknál, majd aktiválod, a régió beállításoknál pedig alkalmazod a bejelentkező képernyőre is: [link]
2, Átállítod a bootloader lokalizációját egy admin parancssorral:
bcdedit /set {current} locale en-US
bcdboot %WinDir% /l en-US3, Elindítod a regeditet, majd
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\hu-hu kulcsot törlöd, de csak akkor ha már az en-US kulcs létezik!
4, Reboot után ellenőrzöd átállt e minden: [link]
5, Ha nem en-us ír akkor nem fog felmenni, ha igen rakd fel a store frissítést és újraindítás után jelezni fog.
(Fontos, hogy a frissítés során a "Default System ui language" értéket nézi, ami a nyelvi csomag felrakása után ugyanúgy magyar marad, ezért nem engedi felrakni.)Ui.: a képek már 8.1 alól vannak, de hasonló 8-on is.
Fontos hogy csak az fogjon bele aki tudja is, hogy mit csinál, mert a bcdbootos parancs akár a bootot is elronthatja. -
berVi
senior tag
Az nagyobb vicc, hogy en-GB-re se lehet feltenni, csakis en-US-re. Ugyhogy maradt az ISO + ujrahuzas.
Feltettem a legujabb AMD betat, hibatlanul mukodik. Viszont pl. a gephazban csinaltam uj usert, de nem tudtam beallitani, hogy admin legyen (error occurred), ugyhogy maradt a jo oreg compmgmt.msc.
A start screen-es ujitasok elenyeszoek, bar engem eddig se zavartak. Ugy allitottam be, hogy a hatterkep latszodjon ott is, kellemes. Az ikonok automatikus szinese is jol sikerult. De pl. a Firefox 22-nel hianyzik a felirat az ikonbol, fene se tudja, hogy miert.
Az is jo, hogy immar az appokat tetszoleges mereture lehet huzni, nem csak vekony oldalsavban lehetnek. Illetve a store app is sokat javult, bar tegyuk hozza, hogy nem most lett nagyon profi, hanem eddig volt nagyon fapad.
Osszessegeben jo, teszi a dolgat (ahogy a 8 is tette). Varjuk a veglegest.
-
pzstm
titán
Az új frissítés a Windows 8-hoz képest új minimum igényeket vezet be, így néhány frissebb processzorra nem telepíthető.
most vagy fáradt vagyok már, vagy félre lett írva, de nem néhány régebbi processzor akar lenni?
-
törölt tag
Még nem volt szerencsém kipróbálni, de hamarosan feltelepítem. Nekem egyelőre a 8-as nagyon tetszik, pl.: gyors.
Aki iso-ról tiszta telepítést tervez annak nem kell aggódni hogy elveszik a jelenlegi rendszere, sima dualbootal megoldja és örül (új partíció), ha meg tényleg csak kíváncsiskodik akkor virtualbox.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Barthezz2 #25 üzenetére
Telepítsd ISO-ról, ilyenkor teljesen mindegy, hogy mi a nyelv.
ISO letöltés -
-
stewe780
őstag
válasz
Plasticbomb #9 üzenetére
Wolfdale igen. Köszi, akkor remélem jó lesz neki.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Átfogalmaztam. Köszi.
(#15) quailstorm: Ha G1 a stepping akkor mehet. Ha nem, akkor a 32 bites verzió kell.
(#6) nbg: Meg. Van minden új funkcióra driver is hozzá.
Mindenki: A Core az megfelel. A Netbrust vonalon lehetnek gondok.
(#7) vanye: A te gépednek már nincs teljes értékű támogatása. Ha valami OpenGL-es, arra nincs driver.
-
quailstorm
nagyúr
Celeron D 336-tal hogy állunk? Az minek számít? Prescott-ot ír...
-
vicze
félisten
"Az Intel esetében picit bonyolultabb a helyzet. Mindenképp az LGA775-ös processzorokra korlátozódik a támogatás, de ezen belül is Cedar Mill és Presler kódnevű megoldások kellenek."
Most én vagyok rossz magyarból, vagy ez a mondat tényleg olyan mintha azt mondaná, hogy a LGA775 felettiek nem jók, vagy most mi van? Ez a mondat nagyon bezavar nekem. Akkor csak 2db Intel proci van amire felmegy.
(Tudom nem.
)
-
Nálam a gép megfelel, fel is tenném, de a WU még mindig nem dobja fel..
-
Elrood
őstag
Persze az Atom eddig sem képviselt megfelelő minőséget, így ezt a szintet legalább következetesen hozza.
Ezen mekkorát nevettem, bár az egyik szemem sír, mert ilyenekre kell dolgozni
.
-
stewe780
őstag
Nálam egy c2d e8400 ketyeg, honnan lehet megtudni, hogy az jó-e neki?
Én rákerestem erre a spéci utasításokra, de nem említi egy lapon a processzorommal.
-
vanye
senior tag
Van Win8-as licencem (32 bites), de még nem kíséreltem meg felrakni a meglévő X60-as ThinkPademre. A 8.1-es újításai viszont tetszenek, így lehet, hogy tennék vele egy próbát. Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy hogy is fut egy ilyen vason a nyolcas kiadás?
-
nbg
senior tag
Vajon az Acer W500-ban levo AMD C-50 megfelel a kovetelmenyeknek?
-
Воланд
titán
válasz
->Raizen<- #4 üzenetére
igen, igaz.
-
->Raizen<-
veterán
Korábban olvastam hogy ez a win 8.1/végleges verziója ingyenesen telepíthető lesz meglévő win8 rendszerekre igaz e még ?
-
Mate
nagyúr
válasz
Plasticbomb #2 üzenetére
Itt is q9400 van. Remélem jó lesz hozzá
-
Plasticbomb
addikt
Semmi. Elsőre is, és másodikra is elnéztem...
Core 2 Dou p9400 oksé, ha jól értem.
-
Hgovi
aktív tag
Várjuk a 8-at és a drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új frissítés a Windows 8-hoz képest új minimum igényeket vezet be, így néhány régebbi processzorra nem telepíthető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest