- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
egy egy nagy +1
Nem tudom konkrétan mennyi időt vesz igénybe egy-egy állomás, de az időkritikus folyamatokat simán át kéne tudni hidalni. A maratás, és a levilágítás rettentő kényes..
Ez a kettő pedig (legalábbis annál a méretnél, amivel én dolgoztam) csak pár percet vesznek igénybe, így a szünetmentesség megoldható volna.Szállításnál meg nem hinném, hogy a robot, vagy a futószalag ledobja magáról a wafert áramszünet esetén.
-
-
GoldhandRent
őstag
hát nem feltétlenül esek le a földre...
ha a kisujjam körmén lógva felejtek el kapaszkodni, akkor van földre esés, de ha nem lógva kapaszkodok... szóval, ha nem lógok, hanem kapaszkodok, akkor tudom korrigálni a hibámat esetleg egy kicsit megijedek, meg megrántom a karom.. de ennyi.. maradok a fánDe hagyjuk ezt.. már megtörtént.
-
-
GoldhandRent
őstag
Ha te tudod, hogy mi a folyamat, írd már le kérlek, nem tudom elképzelni mi okozhat ekkora kárt 13 perc alatt, ami újraindítva nem folytatódhat onnan, ahol megállt.
(mondhatod, hogy nézzek utána a gugliban, de ha tudod, akkor egyszerűbbnek gondolom tőled megkérdezni - másrészt ez mindkettőnknek jó, plusz biztosan mást is érdekel itt)-
-
GoldhandRent
őstag
Negyedéves termelés 16% veszett oda a 13 perces áramkimaradás alatt. Miért van egyben a negyedéves termelés 16%-a ?
Még az aznapit meg a kövinapit megértem.. de a negyedéves 16%-a ? ((~15 napot jelent))-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest