- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
egy egy nagy +1
Nem tudom konkrétan mennyi időt vesz igénybe egy-egy állomás, de az időkritikus folyamatokat simán át kéne tudni hidalni. A maratás, és a levilágítás rettentő kényes..
Ez a kettő pedig (legalábbis annál a méretnél, amivel én dolgoztam) csak pár percet vesznek igénybe, így a szünetmentesség megoldható volna.Szállításnál meg nem hinném, hogy a robot, vagy a futószalag ledobja magáról a wafert áramszünet esetén.
-
GoldhandRent
őstag
hát nem feltétlenül esek le a földre...
ha a kisujjam körmén lógva felejtek el kapaszkodni, akkor van földre esés, de ha nem lógva kapaszkodok... szóval, ha nem lógok, hanem kapaszkodok, akkor tudom korrigálni a hibámatesetleg egy kicsit megijedek, meg megrántom a karom.. de ennyi.. maradok a fán
De hagyjuk ezt.. már megtörtént.
-
GoldhandRent
őstag
Ha te tudod, hogy mi a folyamat, írd már le kérlek, nem tudom elképzelni mi okozhat ekkora kárt 13 perc alatt, ami újraindítva nem folytatódhat onnan, ahol megállt.
(mondhatod, hogy nézzek utána a gugliban, de ha tudod, akkor egyszerűbbnek gondolom tőled megkérdezni - másrészt ez mindkettőnknek jó, plusz biztosan mást is érdekel itt) -
GoldhandRent
őstag
Negyedéves termelés 16% veszett oda a 13 perces áramkimaradás alatt. Miért van egyben a negyedéves termelés 16%-a ?
Még az aznapit meg a kövinapit megértem.. de a negyedéves 16%-a ? ((~15 napot jelent))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Váratlan áramkimaradás miatt leálltak a Yokkaichi-i gyárak, fél hónap múlva állhat helyre a termelés.
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest