- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Androidos tablet topic
- VGA hűtő topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #184 üzenetére
Szerintem nem kell annyire félteni az ssd ét.
Ha abbol indulunk ki, hogy a normál gépünkben is az van, és ott is írkák a tempbe meg menti a weblapokat, na az sem több írás mint, ha a proxyban lenne.Torrent esetében passziv emberekhez is engedi neked a kapcsolatot, én azt vettem észre, hogy a seedservereseket és az egyetemi hálón lévőket nem engedi, lehet ki kéne vennem a pipát a private ip blokkolása elol ?
A másik, hol lehet beállítani, hogy mennyi ideig tárolja a tüzfal logot ?
Gondolom, hogy még ezek helyzabálóakEgy jó tipp, a seagate momentus 2,5 es hdd, [link]
Ami hozza egy ssd sebességét a beépített gyorsítótár miatt, lehet ez az ideális választás.
Bár kétségtelen, hogy van valamekora hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest