Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #151 üzenetére
Igen, és még lassú is volt, most gyilkoltam le a Clear Os -t
Viszont az Untangle, egész igéretesnek tűnik.Ennek egy hátulütője van, hogy a web cache fizetős alkalmazás benne !
Amit pl az ipcop ingyen ad.Majd még a Pfsenset is felteszem.
De meglepodtem rajta, hogy elszurták a 64 bites telepítőjét, a idétlen képernyőkezeléssel, holott csak bnormál karakteres felület.Milyen router OS eket próbáltál még ? Milyenek vannak ?
Amit eddig én ismerek, Ipcop, IpFire, Pfsense (bár mlg nem tudtam jól beálítani), Untangle, Clear OS /elbukott, mert iszonyatosan lassú vele minden, valszeg rosszul van megírva, mert nem terheli a cpu-t sem, de minden lassu vele. /
Ugyan fizetős, de a microtik progiját is megnéztem, de nem tudtam beállítani, hogy legyen net a Lan on.
Méretre ez a legkisebb az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest