Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #142 üzenetére
Hát igen, de nekem gyengébb a netem. és a 25/5 azért nem olyan nagyon erős.
Tehát van létjogosultsága a szabályzásnak.
Csak kérdés, hogy mivel lehet nornálisan megoldani.És ha megy fel egyszerre 3-4 torrent eléggé lehal a böngészés.
Az Ipcop nál port szinten tudok variálni.
Az ipfire ismeri a layer 7 dolgot, bár a torrent forgalmat, van hogy voip nek jelzi, van hogy deafult nak, ez a jobbik, mert ez lejebb van minősítve mint a webes forgalom.Összeraktam az itx gépet, szépen megy.
Még van némi furcsaság, pl, nem mindig áll le a gép, ha shut down t adok neki.
Valamint nem megy az első 2 usb port közül csak 1 .
Pedig jol van bekötve, most vagy a lapon nem jön ki a delej, vagy a házon hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest