Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
"A tápellátást választhatóan 24 voltos vagy ATX rendszerű tápegységgel lehet biztosítani." - na de hogyan.
Mert én nem látok tápcsatit.
Egyébként nagyon jól jönne egy ilyen pontosabban 3 db.Vajon milyen ára van?
-
Hümmm... köfi, megsasolom.
Rájöttem, hogy nekem egy 1GHz-es P3 sebessége bőven elég... Nem használok olyan progit, aminek ennél több kellene. Majd később, ha HD videjókat fogok nézegetni, akkor lehet, hogy kell majd erősebb gép, de jelenleg a 2.8-as CeleronD is túlzás nekem, de tényleg. Jelenleg pl. semmire nem használom a videokártyám 3D képességét. Ha veszek ilyen halk gépet, akkor tuti, hogy a létező legkisebb, és legtakarékosabb procit fogom belerakni passzív hűtővel. Remélem hamar eljön az az idő, amikor 100% passzív gépem lesz: táp, proci, videokari, flash tárolós winyó, stb...
-
beencee
őstag
Szívesen, sőt itt az utód az Intel D201GLY2, külföldi webshopokban csak 5EUR-val drágább, de amivel több: 2db SATA port, DDR2-667 memória support, passzív hűtés, opcionális S-video csati.
Jim Tonic
Persze, biztosan van ilyen is. Számomra csak az a furcsa, hogy minden funkciót egy lappal szeretnének néhányan megoldani, holott különböző problémákra vannak különböző megfelelő megoldások. Van, amire a kis Intel is bőven sok (pl. nagyon népszerű a carPC-sek között, az ára pedig remek), van, amire már jó lesz az utódja (lásd előbb) és persze van olyan funkció, amelyre jelen topik főszereplője is kevés. Csak valószínűleg azt a funkciót meg nem egy miniITX lappal kell megoldani. Ennyi. -
lenox
veterán
Szerintem HD filmhez minden olyan megoldas keves, ami share-eli a memoriat az alaplapi memoriaval. Amugy nem is ertem, hogy miert nem csinal mindenki legalabb egy olyan alaplapot, ami ugyan integralt VGA, de kulon memorival. Ez egyetlen amirol tudok az az AppleTV, azon kulon van GFX memory. Sajnos nem megy rajta meg windows. De MacOS mar megy...
-
joergie
őstag
nekem is kell egy ilyen!ez tuti be fog férni az xbox360 házába
-
Ste
addikt
tyűűű
nem hiszem hogy olcsó lesz, de jobban megfelel az elképzeléseimnek mint a jelenlegi barebone gépek
azt hiszem kivárok egy kicsit -
04ahgy
nagyúr
válasz
Jim Tonic #10 üzenetére
Sokkal többet is tud! Fogyaszt kb. negyedannyit, processzorral együtt nézve talán arányaiban még kevesebbet. A mérete az 1/4-e kb, mint egy teljes méretű ATX lapnak. Viszont, ahogy mondták előttem is, a - mondjuk egy négyzethüvelykre
vonatkoztatott - relatív alkalmazásbeli teljesítménye igen jelentős. Az ára is...
HGyu
-
.mf
veterán
-
klambi
addikt
hát szerintem nagyon komoly elég kompakt.. nem nagyon kell smián itthonra több...
-
kovy79
őstag
Mér' ne, egy HD2600Pro-val nagyon ütős lenne.
Vagy az AMD/ATi csinálhatná meg a fent említett kártyát Pci-e x1-be. -
beencee
őstag
Ezekre a funkciókra egy Intel D201GLYL is tökéletes és amint látod, az csak 13k most a linkelt webáruházban.
Ez tényleg ígéretes kis lap lehet, várjuk az itteni árát...
-
csongi
veterán
Mennyi lehet azára? Erre, ha jó ára van, egy korrekt htpc-t lehet építeni. Picike pici házba elfér. Egy hang karival kész is a házimozi alap.
-
azbest
félisten
Hol láttok d-sub -ot rajta? Az biz' soros port
http://vilpart.fujitsu-siemens.com/vil/dmsp/16/ad/ds_d2703-s.pdf
Nagyon faja. -
boba6
senior tag
wow, ezt nevezem, gratula
régóta vágyom egy ilyenre, ha úgy lövik be az árát mint az Intel és nem mint a VIA szokta akkor minden OK -
ngabor2
nagyúr
válasz
Jim Tonic #11 üzenetére
feltéve, ha nem szúrják el, mint viáék az epia mII-t... azon a cf nem volt bootolható, mivel a pcmcia-hoz csatlakozott, ami alapból nem boot-eszköz. vannak mindenféle bios-próbálkozások... de elég macerás.
remélem itt már rendesen van megoldva, úgyhogy valóban lehet teljesen passzív gépet építeni. -
Ha lenne rajta PCIex16 foglalat, tényleg extra lenne. Így viszont annyit sem tud, mint sok 1-2 éves lap.
-
SeezJear
csendes tag
Nemrossz otlet, marcsak egy passziv huteses proci kellene hozza.
Amugy CF kartya hely miert van benne? miert lett ilyen fontos pont a CF nekik? -
masterful87
senior tag
Aranyos kis "erőgép".
Jó irányba haladunk -
Thomas1
addikt
Nagyon jó ki gép lehet ez, csak sajnos az S1-es foglalatnak és a méretének köszönhetően szerintem nem egy olcsó darab.
-
vottokar
senior tag
az adatlapja szerint van rajt SPDIF out, meg valamilyen Azalia komatibilis audio frontpanel kimenete.
Jó benne, hogy megy szimpla 24V tápról is. Mondjuk ipari alkalmazásnál igen hasznos.
Jó lenne tudni mibe fáj egy ilyesmi, meg mennyi hozzá egy S1-es Turion. -
Ez elég laza...
Én pont valami ilyesmit keresek. Folyamatos üzemre (DC++, torrent), és egyéb apró dolgokra (email, MSN, internet, skype, stb.), valamint zenehallgatásra filmnézésre sztem tökéletes. Vagyis mindenre, amihez nem kell erőgép.
Sokszor eszembe jut, hogy mi a fenének pörgetem a villanyórát az mp3 miatt, vagy épp PHP programozás közben... -
04ahgy
nagyúr
Nem csodálkoznék, ha az alaplapra forrasztott hangkodek-chip tudná az 5.1-et. Sőt, ha tippelnem kéne, tüskesor formájában még lehet, hogy el is érhető a kimenet. Ha már multimédiás a cuccocska.
Igaz, hogy sok tüske kell. De azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy S/PDIF interfész érhető el, azt meg szépen dekódolhatod, és voilá, 5.1...HGyu
MOD.: A cikk írja is: "A belső interfészek sem érdektelenek, ugyanis van itt IDE-csatorna, négy SATA-300 port, további FireWire és audiocsatlakozók és CF kártya számára kialakított aljzat is."
-
tlac
nagyúr
5.1-el lett volna az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph AMD-alapokra építkezik a Fujitsu Siemens által készített D2703-S.
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest