Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ok, rendben, győztetek.
, de a cégek komplett rendszereket, gépeket vesznek több százezres / db költséggel vagy tévedek ?
vagy vannak " barkácsoló kedvű " informatikus kollégák az ipari ágazatban ?
és minek a ddr3 vagy a hd támogatás ?
Szólni kellene a kiegészítő gyártóknak is, hogy vegyenek soros port aljzatot, mert az usb-s egér, billentyűzet, (etikett címke) nyomtató, vonalkód olvasó, modem, infra nem passzol a géphez valamiért. Bár biztosan van olyan gyártó aki kimondottan ezen iparágak résztvevőit látja el csak én nem olvastam róluk, mert nem érint a téma.
Mindegy, nem vagyok ipar ellenes vegyék-vigyék, használják egészséggel!(#14) vASalo
Sajnálom!
(#16) Ste
Hidd el, hogy nem zavarnak.. Azok jelenlétét még el tudom fogadni, de ez a soros port már a 90-es évek elején is bántotta a szememet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest