Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby Dou
aktív tag
sziasztok. frissitettem a bukkitet 1.2.4 recommendedre es igy is ugyan ugy jelentkezik, hogy a szerverre csatlakozokat 5-15perc utan random ledobja lost connectionnal es utanna egybol visszaengedi oket.az lehet problema hogy wifirol fogom a netet,amit router oszt szet ? /hamachi offline szerverrol van szo/ ja es ne toltok le kozbe meg semmi oylan nem fut ..
szerk:engem nem nem dob le, csak oket
-
Scooby Dou
aktív tag
sziasztok.csinaltam egy szervert (helyi halozat) a bukkit segitsegevel hogy a haverokkal el tudjunk hulyulni.namost feljonnek, jatszunk, es ilyen 5-15 perc elteltevel ledobja oket a szerver,de viszont engem nem.utanna csak 10 sec.mulva tudnak ujra feljonni.nemhinnem hogy a netem szakadna meg,mert mas jatekoknal nem tapasztaltam.valami otlet ,velemeny?ami meg fontos lehet,hogy 1.2.4 a szerver patch.
-
Scooby Dou
aktív tag
Sziasztok!Az lenne a problémám hogy csinálta megy szervert (így haverokkal ökörködünk) megy rendesen,de hiába állitom át a difficultot easyre vagy normalra peacefullnak érzékeli és nemjönnek a zombik.a szerverfájlba is átvan irva a monster spawn true-ra ezért nemértem... valaki ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
amugy rakerestem es mar van 1.2.4 es bukkit..