- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Igen, indulás előtt feltöltöttem üzemanyaggal, amit ellenőriztem is (benne van) és el is neveztem a szerkezetet (nem szokott ez kelleni, de nem is árt) ékezetmentesen.
Igen. Az utasításomra annyit reagál, hogy a szokásos szöveget írja ki, hogy megkezdte a munkát, majd azonnal kiírja azt, hogy végzett és visszatér a kiindulási pontra! Kívülről ebből csak annyi látszik, hogy néhány pixelt megmozdul előre, majd megfordul és visszatér a startpontra! Még az egy kockával alatta lévő cuccot sem szedi ki induláskor, amit meg szokott csinálni minden induláskor.
Megnéztem néhány videót (ezt is) és azt láttam, hogy nálam a Mining Turte másik oldalán van a csákány! ...és nem is egészen úgy néz ki! Ünnepekkor meg szokott változni néhány dolog (ez meg is történt) de azóta visszaváltott minden, de ez mégis egy kicsit más...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest