Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
Sziasztok!
A két keresztfiam (ha a szüleik hagynák
) éjjel nappal nyomnák a játékot. Nekem kimaradt az életemből így nem nagyon tudom követni őket amikor mesélnek mikor, mit építettek...
(Kicsit az én lego-s és Civilization 2-es időszakomra emlékeztetnek!
)
Arra gondoltam, hogy mivel nem sokára itt a karácsony arra gondoltam, hogy "összeengedem" a két köjköt egy szerveren amit beüzemelek nekik.
A szerver beüzemelésre ott a leírás az összefoglalóban és azzal nem is lenne gond (felpattintom egy virtuális gépre és voala). Jó eséllyel még az sem lenne gond, hogy távolról neten keresztül játszanak. Hosszabb távon akár a haverjaik is jöhetnének.
A gondom az, hogy nem találtam semmi leírást (lehet én nem kerestem eléggé) saját szerverren megoldható-e a crossplay? A szervert tudnám Windows-on vagy Linux-on futtatni vagy ha úgyadódik egy Pi-n is. A kölykök pedig PC-ről (Win10) és tablet (android) játszanának.
Igazából az sem teljesen világos, hogy mik azok a kiadások amik kompatibilisek egymással..
Szeretném kiagyni a 12 és 8 éves srácokat a megvalósításból, hogy tényleg meglepetés legyen nekik, de gyanítom, hogy nem fog menni és nem az IT rész miatt!
Minden infót és esetleges segítséget szivesen fogadok és előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- GLS
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) éjjel nappal nyomnák a játékot. Nekem kimaradt az életemből így nem nagyon tudom követni őket amikor mesélnek mikor, mit építettek...
)