-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Vanilla szerón is ki lett kapcsolva a tűz terjedés, túl veszélyes ennyi szép építmény mellett, haszna meg nem sok.
-
föccer
nagyúr
Az nem gáz, ha az ender quarrynek kijelölt terület nincs legenerálva, mert még nem minden részén jártam?
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
föccer #18183 üzenetére
Addig nem enged be oda, amíg el nem jutsz odáig. Twilightban van jó pár főboss, azokon sorrendben végig kell menni és úgy rámolható ki a birtokuk. Ami neked kell az meg a mod cselekményének közepe fele van. Akkor inkább addolj be egy asztalt aztán nézd meg egyáltalán a csillét visszacsinálja-e.
-
Geryson
addikt
Mennyi a hagyományos FTB quarry maximális területe? 64 x 64 blokk?
-
föccer
nagyúr
válasz
#90933760 #18176 üzenetére
Nem tudok róla. Mindegy, egyébként sem a vas a szűk keresztmetszet, abból az ender quarry is hoz eleget, bár még nem számoltam utána pontosan, hogy 1 elég-e a 10,14 ingot/sec termeléshez, max állítok be még 1-et. Van még hová, big reactort meg lehet még építeni. Mondjuk a speed3 upgradet azért macerás összerakni...
Apropó, copper és glowstone farmra van valakinek jó ötlete?
üdv, föccer
-
törölt tag
Nagytoll és egyik ismerőse most fent van modos szerón és a két hetes suliszünetben fent is lesznek elvileg, úgyhogy hajrá-hajrá többiek, ti is menjetek vissza. Még nem lesz csere mostanában.
Nem látom hogy az a kreatív energy cell készülődne.Kígyó. Nincs visszakraftoló asztal vagy gép? Amivel kinyerheted az 5 vasat?
-
föccer
nagyúr
válasz
föccer #18168 üzenetére
Hinnye, de erős homlokráncolás kerített hatalmába. Azt ne mondjátok, hogy DW20 1.10.-ben (MC 1.7.10) nem lehet kiolvasztani a minecartokat 5 iron ingotta? Itt lövöm magamat tököm, hetek óta ezzel szórakozom és már csak a visszaolvasztást kell megcsinálni... Erre meg ...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Lassan idegbajt kapok, hogy nem tudok IC2 overclocker upgradet csinálni. Megesz a penész.
A canning machine tankját nem tudom megtölteni vízzel. Jobban mondva nem a jó tankját töltöm meg vízzel...
Régen voltak waterproofed pipe-ok. Ezek hová tüntek?üdv, föccer
-
törölt tag
Apaty, a quarryd megállt, csurig van a láda. Már kiért a felszínre, a hegytől kb 200 blokkot. Kidobáltam a falevelet, virágot meg az ilyen szarokat, most megy amíg van üres slot és tud bele pakolni, de meg fog állni hamar mert újra megszedi magát szeméttel a felszínről és ha csak olyan item van benne amit nem szed ki a pipe drawerbe akkor telinek érzékeli és leáll.
-
törölt tag
-
Mottie
őstag
TPPI 2 ellen mi szól?
-
törölt tag
válasz
apatyas #18150 üzenetére
a pump upgrade semmit nem ér csak szólok.
nem szedi ki csak kb minden második folyadékblokkot, így szép tüskék maradnak ígyis úgyis. max ki tudsz nyerni egy kis lávát meg olajat ha nagyon kell, de a felét fix hogy otthagyja...
olyan szép tiszta munkát mint a quarryplus vagy a bc quarry jelenleg se tud.
-
apatyas
Korrektor
-
Lanash
senior tag
Sziasztok,
PH! Vanilla v1.9 szerverre hogy tudok csatlakozni? Néha van egy kis szabad időm és gondoltam felnéznék.
-
törölt tag
válasz
apatyas #18142 üzenetére
egyébként is érdekes lenne hogy a védelmi mechanizmust hogy kerüli ki, gondolom egyébként gond nélkül, volt kb egy éve egy külföldi szerver ahol egy teszt falu volt levédve és a raidelésért kaptál pár extra cuccot ha sikeres volt, mindenki szüttyögött a pearlekkel, én meg felástam az egészet az enderquarry-val.
az L alakú kijelölés középső markere mindkét irányba eregeti a particle cuccait? ha nem akkor kapcsold be a video settingsben, ha igen akkor ahogy írták adj neki tápot, adj neki invertory-t, vagy szedd ki a pump upgrade-et
-
apatyas
Korrektor
válasz
Geryson #18141 üzenetére
Hát ez az, a pisztácia elfogyott.
Komolyra fordítva: a próbakör lement kb egy chunkkal. De amikor áthelyeztem a harmadik markert irdatlanul messze, onnantól a quarry megmakacsolta magát, 1400 blokknál többet nem scannel be, leáll. Ötletek? Főtengelye y 83 z 703, a harmadik valahol Tibiéknél egy szigeten.. Elvileg senki területébe nem fog rombolni. -
Geryson
addikt
Vanília!!!
Jab@szki, engem senki nem kérdezett...
-
törölt tag
-
Mottie
őstag
Ha reset lesz tessenek szóni mert most lenne kedvem játszani
-
törölt tag
TERRAFIRMA!
Ja nem.
Amúgy Direwolf.
-
törölt tag
válasz
Mottie #18127 üzenetére
ígyígy.
most nagyon úgy tűnik hogy épp nincs már nagy pörgés rajta, sőt... viszont új pack se, az a fájdalmam, körbenézek még hátha találok valami finomat. ftb tuti felejtős jelenleg, 1.8.9-re már van pack, de hiányos és folymat toldozzák, unstable a neve is
készül pár érdekes is pl mechanical titan rebuild néven, de az is sokat alakul valszeg a bekerülő modok miatt gyakori reset menne rá... az meg nem móka. az 1.8-as cuccokkal még várjunk szerintem.
atlauncherben is nézegettem épp, de úgy alapvetően semmi nem volt szerintem ami nagyon nagyon érdekes lett volna. karmát toltuk onnan, azt újra feltenni nem lenne túl izgi, de pl lehetne egyet nosztalgiázni azon újra, azzal se volt sok gond szerver alapon, a mekanism továbbra is szívem csücske, de lehet tőlem szavazni ki mit merre szeretne.
-
törölt tag
Ilyenkor mikor a modos szeró áll mi lesz a sorsa? Marad amíg ki nincs pörgetve vagy félbe lesz hagyva?
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem az új frissítés nagyon jót tett a játéknak. Nekem már túl könnyű volt a túlélő (és a hardcore is).
-
Poldi
tag
válasz
#56573440 #18117 üzenetére
Mostanában nem igazán játszom katonásdit. Elég nekem a pluginokkal csatázni.
FTB Trident? Nem próbáltam, de rákerestem...
Minek nekünk combat update, amikor ilyen modok vannak.Baltoafarkas
Teljesen egyetértek. Jól jönnének már újabb mobok, persze erre is vannak modok.Mellesleg megkérdezhetem, hogy a parancsblokk tényleg nem képes (vanillán kívüli), külső plugin parancsokat futtatni??
-
Poldi
tag
válasz
Inkv1zítoR #18116 üzenetére
Csodálkoznék, ha kevés lenne neki a konfigod.
Gondolom a video driver is ok.
A java környezet rendben van? illetve milyen resource pack-al próbáltad? Talán azon kellene változtatni.
Én korábban nézegettem a Sildurs Vibrant-ot, igaz még egy béta verziót, amitől folyamatosan vibrált a kép, így elment tőle a kedvem. Másik shader, pl. "SEUS"? -
Geryson
addikt
válasz
#90933760 #18115 üzenetére
Este tessék aludni!
Szerintem 1.8 is rohadt nehéz volt már este, rommá robbantottak a creeperek engem anno mindig. Volt olyan, hogy csináltam a tereprendezést a szobor alatti szigeten és mint a rugby-labda úgy repültem a creeperektől ide-oda. Én építeni csak nappal szoktam az első, hogy lerakom az ágyat.
A földblokkot ásóval valóban path-way-é tudod átalakítani, azaz egy ilyen járdaszerűségé. Ha lett volna ilyen 1.8-ban, akkor ez lenne a búzafarmon!
Ez olyan kis vidékies...
-
törölt tag
"Lövöldözni inkább Battlefield."
mert még nem játszottál pl ftb trident-et
már most mondom hogy sokkal jobb mint bármilyen bf,cs, cod
.50 barret-től lefele amit akarsz, helikopterek, repülők, légelhárítás, rakétarendszerek, automata turretek...
akkora jóság hogy azt leírni is nehéz
-
Inkv1zítoR
tag
Sziasztok srácok!
Lenne egy olyan problémám, hogy feltettem a Sildurs Vibrant Shaders v1.13-at, és hiába használom a Lite verziót, hiába az Extreme-t, nincs teljesítménybeli különbség, és kb 25-40 fps között fut a játék tőle. Konfigom az aláírásban van. Optifine fent van, ezenkívül 12 giga ram van adva neki, úgyhogy nem értem mi a szűk keresztmetszet. Shaders mod nélkül 90fps (limitáltam) mindenhol.
Valakinek van valami ötlete, mi lehet a gond? -
törölt tag
Én értem, hogy eddig túl könnyű volt mert már egy vascuccban is röhögve dolgozott éjjel az ember. Most meg enchantolt gyémántban is leszednek, a gyémánt ruha elkopik pár éjjel alatt, 3 skeletonnal már alig bírni el. Sok lett. Cserébe adtak egy önjavító enchantot ami olyan amilyen, meg egy használhatatlan pajzsot. És akkor még ráadásul a karddal csapkodni se tudsz, hanem várni kell amíg újra sújtani tudsz vele. Erőltetett lett az egész, nem is tudom minek vitték el ebbe az irányba. Akkor inkább új mobokat adtak volna. Hal még mindig nincs a vízben pl. Se víz alatti növényzet. És akkor most csak alap dolgokat mondtam.
Bár aztán engem annyira nem izgat, modos szerókon nyomulok ott meg még bőven 1.7 van, most kezdik csak az 1.8-at. Meg egyébként is modos szerón senkit nem érdekel milyen a vanilla, úgyse azt használja.
-
Poldi
tag
válasz
Mottie #18112 üzenetére
Gondoltam kipróbálom ezt a SpawnTP-t. Két egyformát is találtam.
Az egyik igazából csak németül akart beszélgetni velem, de én meg nem akartam...
A másik belépéskor még tüzijátékkal is kedveskedett, de sajnos nem barátkoztak össze a multiverse világommal.
Szóval csak pár napja nézegetem ezt a "szerveresdit", meg pluginokat, azt hittem egyszerűbb...1.9-ben sárguló fű? Hmmm, hihetetlen, mennyi frankó dolgot összelapátoltak több mint egy év alatt.
Combat update... Harcra mintha lenne pár mod. Tényleg ez kellett nekünk? Lövöldözni inkább Battlefield.
Én látom úgy, hogy távolodunk az eredeti Minecraft hangulattól?Egyébként az az ásóval leütött fű, sztem a "föld-út" és csak dekoráció.
De inkább erősítse meg aki már próbálta is -
törölt tag
1.9-ben az ásóval leütött fű ami elsárgul, az mire jó? Csak simán dekoráció?
-
Poldi
tag
válasz
Mottie #18106 üzenetére
Ez a Multiverse plugin reménytelen... vagy bennem a hiba.
A "firstspawnworld" -el az a baj, hogy sztem ez csak a legelső belépésre vonatkozik. Felülbírálhatom vele a szerver alap-beállított világát, az első belépéskor, spawnoláskor. (Ez új játékosra ok.) Ha jól értem.
De nekem minden belépésre kellene, hogy vonatkozzon.
Azért köszönöm!Azt hiszem inkább iszok egy sört "pluginozás" helyett, hogy valami értelmeset is csináljak ebben a szórt napsütésben...
-
törölt tag
automaitkusan /spawn-t tolni valami ilyesmivel?
-
Mottie
őstag
Minden belepeskor vagy, amikor Uj jatekos lep be?
Szerk.: Szerintem ez kell neked:
Default Spawn World
Multiverse 2.2+ allows you to set what world users will spawn in. This does not have to be the world that is in server.properties. To do this, make sure you have the following 2 values set in your config.yml. You can set this value ingame by using /mv conf firstspawnoverride true and /mv conf firstspawnworld myworld. We advise against editing the file, but here is the clip:
...
# If true, this will ensure players, on first spawn, go to the spawn
# that you've set with Multiverse. Set to false if you use another
# spawn plugin.
firstspawnoverride: true# This is the world you want players to spawn in. It does *NOT*
# have to be the world in server.properties!
firstspawnworld: world
... -
Poldi
tag
válasz
#56573440 #18104 üzenetére
Spigot 1.8 alatt Multiverse-core és portal plugin.
A leírás szerint a "respawn opciót" állítgattam, de az csak elhalálozás esetén ok.Annyit szeretnék, hogy belépéskor legyen egy fix induló világ, ahonnan pl. portal-kapukon keresztül tudnék a kívánt világokba jutni.
(Van egy kis privat szerver, ott akarom megoldani.) -
Poldi
tag
Jah, én sem szeretem az agyon moddolt játékot
... szóval több világ kezelése, ehhez találtam a "multiverse" plugint.
De nem sikerül egy fix, kezdő világot beállítanom.
Elhalálozás esetén működik, de sima kilépés után mindig a "kilépő" világba rak vissza.
Megoldható, hogy új belépéskor egy adott fix világba érkezzek, vagy másik plugin (is) kell?
Esetleg parancsblokkal egyszerűbb lenne?
Kösz!Őőő, a "köcsög" vmilyen új bögrés mintás skin?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest