Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
attila9988 #12 üzenetére
Illetve ha valaki audio munkaval foglalkozik (DAW/VST). Producing/Mastering/Mixing/Sound Design, akkor csak Win vagy Mac johet szoba. Linuxon nem kovettem az ASIO-t. ASIO4ALL-t nem probaltam alatta. Remeljuk a Vulkan elterjedesevel ezek is nyitnak majd erre.
Javitasra szorul: "mert szinte
nminden" -
válasz
attila9988 #12 üzenetére
Volt már két Linux-only évem, mikor a fő játékom a Deus Ex 1 volt, mert az jól futott wine-nal, de alaposan korlátozva voltak a lehetőségeim.
-
Raysen623
addikt
válasz
attila9988 #12 üzenetére
Jól hangzik ez a "dolgozni meg már jó hosszú ideje sokkal kényelmesebb lehet *nix -eken" mondat. Kérdésem a következő: CAd rendszereket hogyan futtatsz le Linux alatt?
Sima irodai munkára el tudom képzelni én is, de mégsem látom terjedni az elképzelést. -
PuMbA
titán
válasz
attila9988 #12 üzenetére
Harmadik meg a bugok
Tévedés azt hinni, hogy minden gépen jól megy a Linux, a driverek sokszor a béka segge alatt vannak. Anno csak a Linux miatt vettem NVIDIA VGA-t, hogy rendesen fusson, de az ablakkezelő néha nagyon belassult, a YT videók hardveres gyorsítása meg sokszor zöld képernyőbe öntötte magát, valamint a netezés sebessége se volt meggyőző nagy terhelésű oldalakkal, mivel ugye más a GPU hardveres gyorsítás módszere. Windows-zal ugyanezen a gépen semmi probléma nem volt. A Linux pont akkor jó, ha rendesen megy a gépeden, mint ahogy régi gépeken jobban futhat a Linux például, de ez sem feltétlen igaz, mert a 2005-ös laptopomon jobban bugzott a Linux AMD VGA driver, mint a Windows 8-ra hegesztett régi AMD driver. Ha hirtelen 80% lenne a Linux részesedése ugyanaz lenne, mint most a Windowsnál szerintem, menne a sírás, hogy ez szar meg az szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest