Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Nekem Tecra A10 van. A fényes kijelzővel egyetértek, és valóban, az enter igényel némi megszokást, a többi bill viszont nekem olyan mint az álom. Egyáltalán nem süpped a közepe, és nagyon eltalált a nyomáspontja is. Nekem semmi gond nem szokott lenni sem a bios-al, sem a hangerőszabályzóval. Egyszerűen nem is értem miért nem raknak más gyártók is ilyet a gépekre. Hihetetlen kényelmes, és nagyon hamar zavaró tud lenni a hiánya.
Az Alps touchpad drivere egy kupac kaki. Hajlamos a beragadásra, a nem működésre, és ezek kombinációjára. Az egyetlen pozitívuma, hogy alkalmanként nem fagy be.
A burkolat ugyan műanyag, és a káva egyik széle nálam a nyekergésre is hajlamos, összességében viszont masszív, és ami nekem fontos: anyagában színezett, tehát nem kopik ki, nehezebben sérül (napi cirka 70km tömegközlekedéssel táskában).
Kritikán aluli még a Toshiba-nál az a szoftverezettség. Minden felesleges (és annak vélt) vacakkal meg van tömve gyárilag, és így a c2d-vel 4x vagy 5x (!!!) annyi idő alatt tölt be, mint az atomos HP 5101-em, amin szintén Vista Business van! Csak remélni tudom, hogy a konzumer vonalon jobb a helyzet ez ügyben.Ha valaki tudja mit kellene leszedni, hogy normalizálódjon a helyzet, akkor ne tartsa magában

Új hozzászólás Aktív témák
- Élőszereplős kedvcsinálókon a Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest