Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Acélfarkas #15 üzenetére
A hírben levő elütésre írta:
"A Hannstar MicroLED projektjéről egyelőre még sok részletet nem lehet tudni, azt leszámítva, hogy 95,5 millió dollárt (~28 millárd dorint) fordítottak a fejlesztőközpont beindítására." -
törölt tag
Nem zsákutca, csak a felsőkategóriában versenyez, ennek megfelelő áron. Szerintem már a 75-77"-os osztályban is megfontolandó alternatíva.
Az LG-nél a 10.5G gyártósorokat (nagyobb panelek, illetve méretgazdaságosság) és a top-emission technológiát (nagyobb fényerő vagy hosszabb élettartam), illetve a 240 Hz-es paneleket várják a következő évekre, de bizonytalan, hogy mikor lehet ezekből valami. Mintha megtorpantak volna a beruházásokkal.
A Samsung talán már jövőre jelentkezik a saját OLED-jeivel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez is a jövő zenéje, jó pár évnek el kell telnie mire méretben és árban megfelelőt tudnak gyártani.
duree54
-
nagyúr
95,5 millió dollár?
Annyiért a logót szokták tervezni ezeknél a fejlesztéseknél. Esetleg a gyárhoz vezető bekötőút felfestései még beleférhetnek...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Fücsök007
őstag
Mára már elterjedtek, de csak jövő évtől kezdik el gyártani a tartósabb és jobb képességű OLED TV-ket. Egyébként 2022/2023 előtt összességében az OLED technológia marad képminőségben a csúcs, de jönnek az egyéb riválisok a valódi LED TV-s korszak előtt. (QNED, Dual CELL, MiniLED, EL-QD-->electroluminescent quantum dot LED.)
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
Én azt nem értem, az oled ennyire zsákutca lett? ... bár tény egy 15 éve még reméltem ilyenkor már általánosan az lesz az elterjedt.
De még mindig valamilyen LCD panel megy csak most már "pixelpontos" háttérvilágítással, a 15évvel ezelőtti elterjedt CCFL helyett.. persze a panelek fényáteresztése fejlődött, a háttérvilágítás pontosabb, a színszűrők jobbak, de akkor is valahogy az "akár nyomtatható"-nak ígért OLED egyszerűbbnek tűnt (gyártási költségekben is)... kár érte.
Aztán itt ez a "mikroled"-es ... eléggé bonylúltnak tűnik egy-egy ilyen nyák legyártása azzal a több száz ezzernyi leddel (ha nagy a panel).. tudom-gép csinálja, de... a hagyományos ledek is veszítenek a fényerőből idővel (nem is keveset).. így nem tudom ez miért volna tartósabb mint az oled irány.[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Ribi
nagyúr
Jajj, megzavart a cím, hogy mindne pixel mögött.
Csak nem mögött hanem maga a pixel a led. -
Ribi
nagyúr
Ez most ugyan úgy dupla kijelzős cucc mint amiről a TCL is lemondott és előttem még pár cég ugyancsak?
-
HoaryFox
őstag
Helyes, remélem hamarosan elérhetőek lesznek az átlagfelhasználók számára is
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.