Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
jak21
csendes tag
super mario visszont csak nintendokra jönnek
-
CriticalHit
addikt
Örök kedvenceim:
-Incubation-The Time is Running Out+Into the Wilderness
-Fahreinheit-Indigo Prophecy
-Dark Omen
-OutCast
-Syberia
-Baldur's Gate-Shadows of Amn + The Throne of Bhaal
-Fallout 2
-Oblivion+Shivering Isles
-Knights of the Old Republic
-Half Life 2 -
Kr/\toS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez igy van. A lista nagyon erős, aki nem hiszi játsszon utána...
-
rumkola
nagyúr
Ezek alapján a világ legjobb játéka a Resident Evil 1, mivel 3x is benne van a listában.

-
zsolt1129
addikt
Nekem anno a Doom volt a favoritom. De régen is volt már az..
. -
CptMisi
őstag
mennyi olyan konzolos játék van, amiről csak álmodoztam? nagyjából egyet akartam volna, hogy kiadják PC-re: CoD3at, de kipróbáltam konzolon, és nem tetszett...Far Cry2, S.T.A.L.K.E.R., RTSek: Company of Heroes pl., inkább kell, mint a GTA4hez DLC...én konzolon sport és autós játékokon kívül semmivel se játszanék, ezért nincs is rá szükségem: mert a fifa minden évben ua. csak a grafika meg a játékosok változnak(98 teremfocival...
) NFS meg istenem, egyre rosszabb
remélem idén villantanak
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nem tetszhet mindenkinek ugyanaz
-
CptMisi
őstag
azért brothers in arms nem került be?

-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remek meglátás

-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem azt mondtam csak hogy eléggé kezd abba az irányba tolódni a beszélgetés és nem lenne jó ha zárolnák a topikot mert egész jó kis viták kerekedtek benne. Csak ennyi, ne vedd személyeskedésnek.
-
Sirandrish
legenda
és én flameltem?
mondtam olyat hogy márpedig xy nem mondhatja el a véleményét?
Yutani ez egyértelmü...nem kell félteni a konzolosokat sem ha warezról van szó de mindenképp kevesebben warezolnak..és a fejlesztőknek arra jobban megéri csinálni a cuccot.
FPS game természetesen a PC területe..ahogy a Stratégia vagy a H&S..de minden más jobb konzolon...bár nem tudom ez megint hogy jött ide
-
Yutani
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Onnantól kezdve felesleges ezen a toplistán vitatkozni, hogy azt x ember y helyről szavazva állította össze. Egyáltalán nem tartom szerencsésnek összevonni a konzolos és PC-s játékokat egy toplistára, mert eleve mind a kettő platform más igényeket elégít ki. Az én igényeimnek a PC-s játékok felelnek meg, de pl. PS2-n marha jókat szórakoztam a Burnout sorozattal. Sőt, azóta beszereztem egy Logitech Dual Action kontrollert, ami nagyon hasonló a PS2 kontrollerjéhez, és csak azzal játszom az autós játékokat PC-n.
Én el sem tudom képzelni azt, hogy ne játszak FPS játékkal, el sem tudom képzelni, hogy billentyű és egér nélkül nyomjam ezeket a játékokat. Egy haverom meg el sem tudja képzelni, hogy ne konzolon és ne kontrollerrel játszon, ráadásul el sem tudja képzelni, hogy az X360-ra ne warez játékokat szerezzen. Talán egy eredeti játéka sincs, míg én gyűjtöm a régi klasszikus és a modernebb jó jtékokat eredetiben.Szóval konzol és PC ne legyen egy toplistán, és azt se mondjuk, hogy a PC-esk warezolnak, a konzolosok meg nem, mert itt is, ott is megy a warez. Nem tudom, arányaiban hogy áll a dolog, de az biztos, PC-n könnyebb a warezt használni, mint konzolon, mert ott hardveres módosítás is kell általában. Viszont hozzájutni ugyanolyan könnyű mindegyik platformon a warezhez.
-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az emberek nem egyformák ezt el kell fogadnunk. Mindenkinek megvan a saját maga kis topXX-es listája és kész. Ezen most szvsz kár itt flamelni. Mindenki leírja hogy mit szeret és punk-tum.

-
Sirandrish
legenda
a cím attól még lehet jó...csak hát akik billt ragadtak és szavaztak azok ezeket a játékokat éltetik..nincs ezen mit csodálkozni.
Persze lehet azt mondani hogy nem találó de hát ez van...arról sem a lista sem a fiatalok nem tehetnek hogy az idősebb gamertársadalom nem "szavazott" -
DBob
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Igen, minden bizonnyal a fiatalabb korosztály véleménye alapján állitották össze ezt a listát...és? ez a lényegen nem változtat.."
Annyiban változtat hogy ez továbbra sem "Minden idők 100 legjobb játéka", hanem a mai fiatal amerikai gamer társadalom által kiválasztott legjobb 100. De ezt már te is bevallottad. Senki a listát, hanem az ahhoz kapcsolódó nevet vitatja szerintem.
"Konzolon kevesebben warezolnak...ezért oda szívesebben készítenek játékokat...erről ki tehet szerinted?"
A warez a játékipar velejárója a C64 óta. A PC-s játékipar is messze a konzolok felett járt, amikor még a nagy fejlesztő/kiadó cégek léteztek, és nem az "anyádgecidejólnézzki" adta el a játékot.
Sajnos, az elmúlt kb. 10 év alatt lezajlott felvásárlási / ellehetetlenítési folyamatok eredményeként ma már hosszú-hosszú évek óta nincsenek olyan cégek mint Bullfrog, Microprose, LucasArts, Brøderbund, 21st Century Entertainment, Infogrames, Interplay, Accolade, Westwood, Blue Byte és sok más. A nagy nevek közül az alkotó szabadságát szerintem csak a Codemasters és Blizzard tudta fenntartani. Lehet Blizzardot is megvették volna ha a WoW nem durran akkorát és tartja el őket a mai napig, amíg ki nem jönnek SC2-vel és Diablo 3-al.Szóval arról hogy a konzolra szívesebben készítenek ma már játékot elsősorban azok tehetnek, akik azzal teremtettek maguknak életteret a játékiparban hogy leamortizálták azt.....
-
eXodus
őstag
A lényeget senki meg sem említi? Duke Nukem 3D?
-
Viktor77
titán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
GTA4 biztos nem, ugyanis a 75.
-
Sirandrish
legenda
de miért minden áron a listát kell felelőssé tenni azért amiért a 30-40 esetleg 50 éves emberkék (akik a korábban felsorolt játékokkal talán játszottak többet) nem forumozik..legalábbis nagy részük..
Igen, minden bizonnyal a fiatalabb korosztály véleménye alapján állitották össze ezt a listát...és? ez a lényegen nem változtat..Szerintem már abszolút nem divat a verekedős játék. Túl gagyi, nincs kihívás
Játszottál már pl a Super Smash bros valamelyik részével?
Annyi extra tartalmat préseltek bele hogy ha nincs kivel vs módban tolnod akkor is el leszel vele hónapokig..
És ha még van 1-2 haver akkor....huhuuuEgon: gondolom a konzol készitői és a játékok fejlesztői tehetnek arról is hogy a PC-sek 80%a warezol igaz? Konzolon kevesebben warezolnak...ezért oda szívesebben készítenek játékokat...erről ki tehet szerinted?
-
Cane
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem már abszolút nem divat a verekedős játék. Túl gagyi, nincs kihívás, a győzelem legfeljebb szerencsés gombsor, button kombináción múlik. De itt nem is erről van szó. A lényeg, hogy nem szerencsés a "minden idők" kifejezés használata. A Tetris is a listán van ráadásul nem mai munkadarab, de épp ez az, hogy elvileg több ilyen sikeres és élvezetes régi játéknak is a listán kellene lennie. Nem vitatom, konzolon és pc-n is vannak nagyon jó játékok. ...De a gamer toplista is olyan szagot áraszt, mintha azt kóla és chipszabáló tini droidok véleménye alapján állították volna össze, talán pont a régi jó játékok hiánya miatt. A listán látott top 100 játék kiadási éve alapján talán kis túlzással meghatározható lehet a "célközönség" becsült átlagéletkora is...
-
Egon
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
szvsz nem véletlen hogy PC-re próbálnak konzol EMUkat írni és nem fordítva
Látom értesz hozzá...
Talán mert egy általános célú hardverre lehet írni emuláort, célhardverre kevésbé... 
a másik meg hogy miért nem PC-ről portolják a hihetetlen gameket? miért van ez éppen fordítva? nem is értem..
Olvasgass kicsit. Kulcsszavak: warez, megtérülés.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugyanígy lehetne kérdezni, hogy miért nincsen RTS és MMORPG a konzolokon... (a Halo Wars és az FFXI kivételével
) -
Sirandrish
legenda
válasz
(Darkwood)
üzenetére
hát ha a Crysis benne lesz akkor felsírok a röhögéstől az tuti

-
(Darkwood)
őstag
Amit első 10-be beraknék: Redneck Rampage, Blood I, Commandos, Carmageddon, Mortal Kombat 2-3, Outlaws. Mondjuk ez eléggé old school vonal lenne!

Ami szerintem biztos benne lesz az a GTA IV és a Crysis.
-
Sirandrish
legenda
ha már a lájtos felhozatalnál tartunk mondj már 1-2 normális verekedős és értelmes platform játékot PC-re...
de ha már felsorolás akkor folytatom: hol van PC-n
-Shenmue
-Final fantasy (a hihetetlen VIII óta)
-Dragon Quest
-Fight Night Round
-Tales of sorozat bármelyik tagjaszvsz nem véletlen hogy PC-re próbálnak konzol EMUkat írni és nem fordítva

a másik meg hogy miért nem PC-ről portolják a hihetetlen gameket? miért van ez éppen fordítva? nem is értem..
-
Nunder
őstag
Álmomban sem mertem volna gondolni hogy ilyen parázs vita kerekedik ebből a szimpla listából. Bele se merek gondolni mi lesz amikor megjelenik a további kiírás. Csak így tovább srácok

-
Egon
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
LOL...
Hol van konzolra
- Incubation,
- Disciples,
- nem butított Civilization
és még sorolhatnám?!?Az az évente (véletlenül) kiadott egy darab turn-based strategy igen lájtos, ami a konzolokon elérhető...

-
Sirandrish
legenda
Értem amire gondolsz..de a lista készitésekor szerintem szem előtt tartották azt is hogy amiket te felsoroltál azok úgy jöttek ki hogy nem igazán volt vetélytársuk...ergo nem volt mihez hasonlítani..így nehezen kerülhettek volna fel a listára.
Nem azért mert rossz játékok hanem többek között azért is mert akik azokkal a gamekkal játszottak, azok 90%a nem igen forumozgat..így szavazni sem tudtak, gondolom a 15-25éves korosztály nem a pongot fogja kedvenc játékaként megemlíteni...A másik...nem pont a T-ről beszélek..
De pl PC-n hol vannak olyan alkotások mint pl:
-Mario(k)
-Zelda(k)
-Shadow of the Colossus
-Okami
-Ico
-Metal Gear Solid
-Super Smash bros
-Tekken (a műfaj halott PC-n alapba)
-God of Warés sorolhatnám még hosszan...ezek olyan játékok amikről a PC-sek csak álmodhatnak...sajna fordítva sok játékot nem tudnék felsorolni...
-
DBob
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hiába jössz azzal hogy nézzünk a listára. Az a baj a listára nézve nekem továbbra sem (ahogy már én, és Cane is kiemelte) MINDEN IDŐK legjobb játékai jönnek le.
Nem tartom kizártnak hogy az elmúlt évek legjobb játékai ezek, és azt sem hogy mesterségesen el van fojtva a pc-s játékipar a konzolossal szemben mert töredék annyi bevételt hozz vissza (mégis miért hozna sok pénzt a konyhára, ha a legújabb terminator game 10khuf, és 2 óra alatt végig lehet játszani? Játékgép kevésbé viszi a pénzt).
Csak ezek után valahogy alaptalannak tartom a Minden idők jelzőt olyan játékokhoz, amik többsége csak a legújabb generációs konzolon fut. Persze az is lehet hogy már én vagyok túl idős ezekhez, hiszen sok olyan embert/srácot ismerek aki már pl pentium3-on, vagy felette kezdett játszani (vagy korban neki megfelelő konzolon), és az hogy Pong, Pitfall, Pitstop, Pinball Fantasis, Prehistorik, Populous, Prince of Persia (hogy pár P betűs klasszikust említsek) már csak hírből, vagy úgyse ismerik.
-
Cane
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
"Minden idők 100 legjobb játéka"...
Gondoltam a PC-s időszakból írok néhányat, ami tetszett is. Konzolokkal nem sok szerencsém volt, legfeljebb a Gran Turismo-val játszottam jópár órát, nem fogott meg egyik sem (olyan TV foci feelinges érzésem van ha meglátok 1 régebbi generációs konzolt: ha kiveszem a játékkazettát/cartridge-t, akkor egy nagy nulla az egész)... De ha már minden idők legjobbika, akkor közötte van pl.: Defender of the crown (c64) és a rém egyszerű de annál kitűnőbb Boulder Dash (c64) is.
-
Lenry
félisten
WoW 86.. W3 54.... mi a franc alapján osztották ezt a listát? úgy látom a kidolgozott háttérsztori nem sokat dobott
Half-Life is hol hátul van már....
áh
-
DBob
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
És mi van akkor ha mind PC-s?
Miért van az a képzeted hogy "jó játék -> konzolos játék"?
Ezt hangoztatod hozzászólások óta, és ha megnézed kb. egyedüliként.Nekem egyik játék se hiányzik pc-re azok közül amik csak konzolra jelennek meg, kivéve a wii-t. Mai konzolok közül egyedül arra mondom hogy szívesen magaménak mondanák egyet, mert olyan játékélményt tud nyújtani, amit más nem.
-
Zigur
senior tag
Szerintem rendben van a lista, van rajta mindenféle (egyetértek azokkal akik szerint a játék nem egyenlő FPS-es PC-n, van más is..).
A Metroid Prime helyezésének örülök, isteni játék, a super smash bros brawl lehetne fentebb is, de igy is jó

-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Legyen ez a mottó: " Oh, Yes We Can! "

-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg tudom érteni, a múltkori cikked után és is rákattantam!

Cane: Half Life benne van mindkettő de a többivel egyet értek.
-
Cane
őstag
elfeledett néhány, de ABC sorrendben:
-Doom (kivéve Doom III)
-Half Life sorozat
-Hidden & Dangerous
-Hitman I-II
-Mafia
-Operation Flashpoint
-Project Eden
-Project I.G.I. -
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Brillírozol 
-
Zsoccc
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na és akkor velem mi lesz amikor rajtam kívül kb. 3 PH-s ismeri a Shenmue-t?

-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy fanatikus rajongótól pont valami ilyesmire számítottam

A WoW-on viszont én is csodálkoztam, nem tudom hogy lehet ennyi játékos mellett ilyen "hátrányos" helyzetben.
-
Viktor77
titán
Kicsit meglepődtem a WoW 80-sokadik helyén, de annak örülök, hogy a Xenogears rajta van a listán. Eszméletlen történetű, hangulatú játék, csodás zenével.
-
Sirandrish
legenda
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
óóó... szavazok én konzolos játékokra: tekkenre meg társaira
nem kell ettől félni... egyébként szerintem átlagokat nézve külföldön (fejlettebb országokban) kb minden háztartásban alap a pc és a konzol is... itt magyarországon meg eléggé fel van borulva ez a mérleg...
egyszerűen könnyebben kiadnak pénzt konzolra, mert szinte fillérekbe kerül a kinti fizetésekhez képest... a játékokról nem is beszélve, hogy kinn egy takarítói fizetésből 10szer annyi játékot lehet megvenni, mint itthon diplomásként... -
e=mc²
őstag
Semmi sims? semmi fifa?

Amugy a Laser Squad siman befert volna. Meg a Bard's Tale.
-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt most csak ezért mondod mert a Zeldát letaszítanák a konzolos trónról
Nekem semmi bajom a listával. Szerintem összeszedett és mindenki talál benne olyat amivel játszott már és jónak találja. De majd a top10 lesz még az igazi asztalborogatós téma 
-
Zsoccc
senior tag
Lesz hamarosan egy szavazás már tervben van, egyelőre nem egészen olyan témában mint amit most ti szeretnétek, de akkor majd azt is megcsináljuk.
-
Sirandrish
legenda
az ötlet amugy nem rossz de mivel lesz reálisabb a lista?
Csak az itt lévő emberkék szavaznak majd..ergo egy PH-s lista lesz.
a Másik hogy a konzolos játékoknak pl esélyük sincs mivel itt mindenki (98%) PC-s...nem tudom mi bajotok a fenti listával de ez lesz a nevetséges...de hát ti tudjátok

-
konas
senior tag
Szavazzunk

-
fpeter07
veterán
Prince of Persia? Különösen az első rész.
-
Nunder
őstag
Na ez nekem tetszik. Annyival egészíteném ki, hogy én mondjuk 2 fordulót tennék bele. Mindenki arra szavazhat amire akar de max 10 játékra. Ebből a 10 gammából összejön egy egész szép kis adatbázis. Ezek után a top 100 vagy 50 vagy mittomén mennyi ki lesz választva és arra kiírni a szavazást. Szerintem Zsocccon keresztül el lehetne indítani a lavinát.

-
mephi666
nagyúr
támogatom
első kommentemben is megemlítettem... szerintem oly módon lenne jó, hogy össze kellene szedni stílusonként is csomó játékot, aztán lehetne szavazni mindenkinek a top5 játékára... aztán vegyes listán meg mindenki jelölhetne mondjuk 10-et... elég jól kirajzolódna szerintem párszáz szavazónál is, hogy mi a helyzet 
-
DBob
őstag
Aki elég bátor az kérjen egy modit vagy egy házigazdát és beszélje meg vele hogy lehessen szavazni a legjobb játékokra. Várom a fejleményeket
Ez nem lenne rossz ötlet. Azt hiszem utánajárok ennek. Kezdésnek adjatok tippeket kiket kezdjek zargatni, és hogy miképp képzeltek el egy valós felmérést
-
Nunder
őstag
Mint ahogy lehet is látni a leírásban a lista az olvasói vélemények alapján készült. Ha valaki nem olvassa és nem szól hozzá az oldal fórumain akkor az ne csodálkozzon hogy nem a számára megfelelő és legjobban tetsző játékok kerülnek a jobb helyekre. De mindenkinek meg van a lehetősége a szavazásra. Aki elég bátor az kérjen egy modit vagy egy házigazdát és beszélje meg vele hogy lehessen szavazni a legjobb játékokra. Várom a fejleményeket

-
Sirandrish
legenda
válasz
LackoMester
üzenetére
szar? mé? me leragadtál a PC-s játékoknál és nem ismered a 10%át sem?
Ez nem a lista hibája -
LackoMester
addikt
nemár,mi ez a xar lista

-
Wolverine
félisten
Miért lenne vicc? Nem az fps-ek a szavazók kedvenc típusai, így valsz. az első 10-ben sem lesz belőlük 8
(én pl. olyan játékos vagyok, aki utál shooterrel játszani; nálam a saját toplistámba valsz. csak akkor kerülne be valamelyik, ha a hangulata megfogott...)Ugyanakkor a Deus Ex méltánytalanul mellőzve van szvsz. szerk: az is meglep, hogy a Fallout 3 megelőzi a Falloutot...
-
DBob
őstag
Az ilyen "Best of", meg "Top XY" listák jó ideje nevetségesek a szememben. Valakik összedugják a fejüket, és promo célokkal összeraknak egy listát...
Legalábbis más magyarázatot nem találok arra hogy például miért van kb. épp 2x előkelőbb helyen egy Pokemon játék mint "A DOOM".
Csak ha már "minden idők 100 legjobb játéka" válogatást rakjuk össze, akkor vissza kéne gondolni arra az időkre több mint 15 évvel ezelőt, amikor két felé oszlott a gamerek világa. Az egyik játszott a Doommal, a másik szeretett volna, de nem tudott mert nem volt PC-je.
A lista úgy ahogy van 1000 sebből vérzik....
-
Sirandrish
legenda
de most te mit szeretnél? hogy a te top 100listád legyen itt?
hát csinálj egyet..a többiről nem nagyon hallottam
ne haragudj de ez ne a lista hibája legyen már...a játékok 80át próbáltam ezek közül és mind hihetetlen nagy game..az hogy te/ti nem ismeritek még nem jelent semmit
DBob: azé me Pokemon már szar?
-
Newlocal
aktív tag
Lehet én vagyok a láma, de sztem ez nagyon gagyi topista. az első 30-ban egy game van amivel játszottam az is a God of War. Lehet az én ízlésem a szar, de a többiről nem nagyon hallottam. A CoD, HL2 ilyen hátul? Ez vicc

-
konas
senior tag
Ez aztan a furcsa lista.Half life helyezese pl.Mindegy.Hidegen hagy

-
Szirti
tag
A Deus Ex szerintem is nagyon hátul van. Én a Top 10 be várnám a Planscape Tormentet is, de kinézem belőlük, hogy a 100 as listába nem fér bele...
Kitették a logóba a győztest

-
JanR
addikt
Ilyen, hogy Donky Kong, hol van? Na nehogy már, hogy egy world top100-ba nem férne bele. A GTA3-at hiányolom, mert az SA és a 4 felesleges. A bioshock nagyon szar pozíciót kapott és a HL 1 és HL 2-ről ne is beszéljünk...
Bár ez az én egyéni véleményem, lehet kövezni, de elég vicces ez a top100-as (egyenlőre top90-es) lista! -
ABee
tag
Igen, csak kár hogy a top 10 ben a super mario maradék részei lesznek benne, PC-s játékok közül esetleg az UFO, vagy valamelyik civ. Igazából azon is csodálkoznék ha FPS lenne még a top 10 ben, a mortalt meg egyenesen kizártnak tartom. Az a baj hogy a külföldi gamereknek fene fura az ízlésük.
-
Egon
nagyúr
Hmmm, elég érdekes lista. Szerintem platformonként külön kellene értékelni, mert ennek így nem sok értelme van.
Ami a konkrét címeket illeti: ezek közül egy kezemen meg tudom számolni azon progikat, amelyek az én listámon is fenn lennének. Nagy kérdés, hogy miért pont a leggyengébb Civ van fenn (talán az első rész benne lesz az első tízben?). Ha a Master of Magic nem lesz benne minimum az első háromban, akkor hülyék a (megkérdezett) olvasók...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
és? játszottál már Mario játékkal? mármint az ilyen PC-s borzalmaktól eltekintve?

-
DEJVID
őstag
Okami nálam egyértelműen első hely.

-
pengegyerek
aktív tag
Eléggé hihetetlen számomra, hogy a DeusEx megelőzi a Gears of War egy- kettőt.
-
nobela
senior tag
Hmm, Deus Ex 45.-ik?
Köszönöm, nincs több kérdésem.
-
LLKobe
veterán
Hmmm... 1-től 3-ig az összes Metal Gear benne van, gyanítom a 4. rész a top 10-be lesz

-
Prof01
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mert talán a konzol játékra való...

-
mephi666
nagyúr
válasz
fekeandras
üzenetére
hát jah... ha mi csinálnánk ilyen toplistát, akkor meg messze keleten csak lesnének, hogy "mi a sz@r az az imperium galactica?" és mit keres a top20-ban?
eléggé bejátszik az ilyen toplistákban, hogy minek hol van kultusza... egyedül azt nem szeretem még, ha egy játékból kijött 25 rész, abból 20 tényleg ott van... legyen mondjuk egy mario a top10ben, aztán másik 19hely maradjon más játéknak
szerintem így lenne fair... minden "sorozatból" a legjobb részt venni alapul... -
fekeandras
őstag
'ezmiezmár? Van rajta olyan is (elég előkelő) helyen amiről még csak soha nem is hallottam.Mi alapján döntik el, hogy milyen címek férnek be a "Minden idők 100 legjobb játéka" közé?

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
látom, Marioból is azért van vagy 20

-
szak33
csendes tag
Mortal Kombat, Age of 1, CS meg Quake tuti befutók az első 10-be

-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
talán mert konzolra pöttyet igényesebb és tartalmasabb játékok is kijönnek mint PC-re..ráadásul elég szép számban
mephi666: ezen címek 80%a hihetetlen nagy game..

-
mephi666
nagyúr
érdekesek ezek a listák... általában úgy osztják a helyezéseket, mint pl az oscar-t... ritka, hogy olyan filmnek adják, ami tetszik is

#5: hát jah... van olyan is... (oscar-oknál szintén) ami megérdemli, de csomó olyan is van, aminél értetlenül pislogok... ízlések és pofonok... ez van... de tényleg mindig van csomó olyan név, amit nem értek, hogy miért nincs ott, amikor többmilliós fantábora van?
más: gamepodon nem lesz időszakosan valami szavazás, ahol össze lehetne hozni jókis toplistát stílusonként és kirajzolódna nagy vonalakban, hogy mik a kedvencek?

-
rudi
nagyúr
Hmmm... az összes Quake, UT rész és a CS befért volna a top10-be
? Mert egyiket sem látom 11-100 között... -
Mr.Csizmás
titán
csak nekem furcsa, hogy túltengenek a konzolos címek?

11-50 között összvissz ha jól számolom 7 PC-s játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- SSD kibeszélő
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

) NFS meg istenem, egyre rosszabb
remélem idén villantanak

)

egyszerűen könnyebben kiadnak pénzt konzolra, mert szinte fillérekbe kerül a kinti fizetésekhez képest... a játékokról nem is beszélve, hogy kinn egy takarítói fizetésből 10szer annyi játékot lehet megvenni, mint itthon diplomásként...