Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Elűzi a fekete képernyős hibákat az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
na, az oroszok megint alkottak.
-
egy_vandor
csendes tag
elore lepes tortent az uggyel kapcsolatban! elvileg, hoznak hetfon egy ujat... egesz rendes volt a pali a (GSMDEPO) telefonban. bar, nem nagyon akarta elhinni, hogy letezik demo profilos lumia 710, mert, hogy bontatlan dobozut forgalmaz. ami valoban igen, mert a pali elottem bontotta ki. remelem, hetfon mar egy jot kapok
)
-
válasz
MasterMark #24487 üzenetére
Mert mondjuk ne az 500Mb-os mobilnetem fogyassza már a sok háttérben frissülő app, a 3 mail, és a többi, mikor egész nap WiFi közelben vagyok. Azért.
-
cellpeti
nagyúr
amúgy milyen WP7 es telót ajánlanátok még a Nokia Lumiákon kívül, ami megéri az árát? Ezekszerint a HD7-est nem. Samsung Omnia 7, LG Optimus 7, HTC Mozart?
-
blex
senior tag
válasz
amanoba #24480 üzenetére
előfordulnak az ilyenek, szerintem ez még nem ír le teljesen egy boltot. ha nem akarják mindenféle unszolás nélkül cserélni, az már igen.
én t-függős omniát kaptam anno valamelyik sufni gms-től független helyett, de gond nélkül kicserélték. nem a legkényelmesebb dolog a világon, de ha rendesek, akkor hagy hibázzanak egyszer-kétszer -
catroot
veterán
válasz
egy_vandor #24483 üzenetére
Szerintem az nem árt, ha hétfőn rájuk csörögsz. Ha személyesen nem tudod bevinni csak kitudtok találni valamit. Futárral vagy valamivel elküldeni, hogy cseréljék
-
egy_vandor
csendes tag
-
amanoba
őstag
válasz
egy_vandor #24481 üzenetére
a szoftver kérdésben nem vagyok jártas, de már csak azért sem javaslom a piszkálást, mert ugorhat a garid.
-
egy_vandor
csendes tag
válasz
amanoba #24480 üzenetére
ez, mind szep es jo, es el is mennek. de hetvegen alapbol nincsenek nyitva. en meg hetkoznap eleg sokat melozom. ma is szabit vettem ki, hogy hozza a futar. es nem tudom, mikor tudnam elvinni. ezert kerdezem, hogy lehet e igazi gyari wp szoftot rakni ra. es ha igen, hogy? mert, lehet, hogy vissza viszem.. de azert, jo lenne tudni, hogy ra lehet e varazsolni, vagy nem
-
amanoba
őstag
válasz
egy_vandor #24479 üzenetére
ezzel neked nem kell és nem is szabad foglalkozni, hanem visszavinni és az asztalra csapni, (vásárlók könyve, fogyasztóvédelem stb. varázsszavak kíséretében ha fontos) és kérni egy vaci újat, kibontani és ott kipróbálni.
pedig aszittem azok egy korrekt bolt, korábban vásároltunk mi is tőlük, többször is, nem igazán volt gond...de ez,botrány.
-
legiaap
félisten
válasz
egy_vandor #24476 üzenetére
Baszki hogy adhattak ki ilyet???
Én visszavinném csak azért is azt reklamálnék. -
amanoba
őstag
válasz
egy_vandor #24476 üzenetére
amikor megvetted tudtad, h demo-s? mert ha nem, vidd vissza sztem..
-
egy_vandor
csendes tag
sziasztok
az lenne a gondom, hogy vettem egy Lumia 710-es Nokia-t a GSMDEPO-ban
De demo profilos... magyarul, allandoan visszateszi a demo profilt. olyan, mintha bemutato keszulek lett volna
hogy lehet ujra flashelni a telefont? nekem az eredeti wp7 szoft kene ra. semmi moddolt izé[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz
legiaap #24474 üzenetére
Mármint minél jobb a navija? Mert szerintem a locationnél pont nem, aminek ugye 10k a térképe örökre, 1 évre meg most passz. Persze ha érdeklik a nokia plusz programok akkor hajrá, de amúgy annyira azért nincs sok plusz a nokia mellett, mint azt ők szeretnék. A 217ppi amúgy egy dolog, az még nem annyira zavaró, de nekem volt nem egy hd7 a kezemben, és annak a kijelzője tuti nem slcd, elég zavaróan fakó volt a mozartomhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz
cellpeti #24468 üzenetére
Ha a jelenlegi állapotában megfelel a rendszer akkor igen, változásokra viszont nem nagyon érdemes már számítani(a 7.8 felület változásától eltekintve persze). Amúgy szerintem nyugodtan vehetsz htc-t is, annyira azért nincs jobban támogatva a nokia, az ingyen navi azért nem olyan hatalmas dolog(főleg hogy a htc-é se túl drága). Bár én HD7-et a kijelzője miatt annyira nem vennék, de ez már egyéni preferencia kérdése
-
cellpeti
nagyúr
üdv
érdemes még WP7re beruházni, vagy el lesz hanyagolva a WP8 miatt?
-
Pikkolo^^
addikt
-
legiaap
félisten
Kicsit off, de azért had kárörvendjek kicsit. Az konkurenciának sem megy valami jól ezzel a félrefuserált térképükkel.
Mi azért dühöngünk, hogy csak novemberben fog kijönni, ők meg a térképük miatt sírnak, ja meg wifi gondjaik is akadnak. -
harry3
őstag
Megkérdezném itt is:
Mivel nem engedi csatolni a Gmailt az Outlookhoz, így a Gmailben beállítottam, hogy irányítsa át a leveleket, de azt szeretném, ha nem a beérkezett üzenetekhez tenné, hanem egy külön mappába. Hogy lehetne megcsinálni?[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Bakker a Lumia 800-nak, hogy lement az ára.
Az érkező telefonok lenyomták frankón. -
legiaap
félisten
Egy értelmesebb videó
-
l!nk87
aktív tag
válasz
MasterMark #24447 üzenetére
minek kell a qr-ja ? ha az xbox companionnak, akkor itt van
-
utolsó trollkodás.
-
MasterMark
titán
válasz
ikarigendo28 #24442 üzenetére
-
ikarigendo28
csendes tag
válasz
MasterMark #24440 üzenetére
Chrome hoz a chrync tokeletes bookmark szinkronizalasra
-
MasterMark
titán
Kedvenceket / könyvjelzőket lehet valahogy, valamivel szinkronizálni PC-vel?
-
legiaap
félisten
A Microsoft csak úgy hódíthatna el vásárlókat az almától, ha megmutatná ténylegesen mit tud a rendszer, no meg a wp8 és a windows 8 közti kapocs. Mivel nem minden felhasználó türelmes, hogy kivárja és lehet addigra megveszi inkább az iPhone 5-öt. Ezen a rendszeren max. (bár szerintem már rg elnyerte végleges formáját) apróbb simításokat kell végezni, így tökéletes lenne egy teljes prezentációra.
Nem tudom ennek a szeptemberi bemutatónak is mi értelme volt. Inkább csináltak volna mondjuk október elején egy nagy banzájt, ahol a wp8-at és a windows 8-at egyzerre mutatták volna be telefonokkal, pc-kel, tabletekkel, átjárhatósággal, árakkal, megjelenési időponttal és akkor szerintem több vevőt csábíthattak volna el a konkurenciától. -
A WP8 RTM fázisban van egy ideje (azaz kiadták a végleges verziót a gyártóknak).
Egyszerűen nem akarják lelőni a poént a termék októberi bemutatója előtt, ahol a W8-al együtt kerül bemutatásra.Addig a gyártók bemutatóin tartják felszínen a témát, elérve hogy a szaksajtó, illetve még egy index.hu is folyamatosan lehozza a témáról a cikkeket.
Nekem is fúrja az oldalam, hogy vajon mi is lehet a WP újdonsága (a developer keynoteon elhangzottak még picit kevésnek tűnnek), szóval nem csinálják annyira rosszul... -
SlayR
senior tag
válasz
tybsen #24434 üzenetére
Nem kimondottan csak az Appleről beszéltem csak azért eléggé sokszor lehetett olvasni fórumokon, hogy mert neki szifonja van bezzeg a nokia meg a samsung vagy bármi más sehol nincs...az meg, hogy leírják vagy bemutatják ha csak elolvasol pár hozzászólást legtöbbnek úgyis kevés mert akkor meg abba köt bele, hogy " de ez így nem jó mert... " és ezekre az esetekre írtam, hogy ennek nincs is sok értelme sokszor egy youtubeos videó egy egy telefon bemutatásáról egy egy tulaj által többet mond el, mint a hivatalos tesztek ahol kényszert éreznek hasonlítgatni készülékeket olyanhoz amihez fölösleges...ennyi
-
tybsen
addikt
nincsis mit ezeken mutogatni, ha odakerül a sor próbálja ki maga mindenki!"
Azért mindent az apple-ra visszavezetni.... kemény... Nem gondolod, hogy esetleg valakit érdekel is a téma, hogy mi változott, stb.? Vagy úgy gondoltad, hogy mindenki vásároljon egy készüléket, hogy megtudja, milyen a wp8? Esetleg mindenki egy üzletbe menjen tesztelgetni egy videó megnézése helyett?
-
SlayR
senior tag
Nem mind1? Az "okosok" úgyis kikezdenék rögtön ha mutatnának valamit ahogy kikezdték a 920 kamera témáját is mivel a sok okos és epül fan már ettől érzi csak jól magát...őszintén szólva nincsis mit ezeken mutogatni, ha odakerül a sor próbálja ki maga mindenki!
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz
legiaap #24430 üzenetére
Annyira egyetertek Veled, engem is nagyon bosszant. Semmit nem lehet tudni es csak annyi jon at, hogy most mar a teljes kepernyore kipakolhatok a csempek kulonbozo meretben. Az a baj ezzel a marketinggel (ha ez az), hogy az atlag felhasznaloban azt a benyomast keltik, hogy semmi nem valtozott - nem mindenki annyira fanatikus, mint mi itt a forumon, es ha eladasokat akarnak produkulni (mert hogy mennyivel jobb a 8 mint a 7.5), akkor mutatni is kellene valamit. Engem inkabb irrital mintsem kivancsiva tesz ez a hozzaallas
-
legiaap
félisten
válasz
btudos #24429 üzenetére
Nem értem mire ez a nagy felhajtás. Mikor az iPhone 5 megjelent rá pár napra már le is tesztelte egy oldal, sőt a megjelenést sem titkolták. Ezt a WP8-at meg úgy kezelik, mintha valami emberiséget megváltó cucc lenne. Nevetséges az egész. Így nem látom értelmét az ilyen videóknak. Ennyi erővel fotózzák le azt ne videózzák.
-
legiaap
félisten
válasz
amanoba #24425 üzenetére
A videó elején még örültem, hogy végre egy normális minőségű felvétel ezekről a telefonokról, aztán a hajamat téptem:
Ha már ott van a kezében ez a két telefon, akkor miért nem tud értelemesebb dolgokat is megmutatni. A külsejét már ezerszer láttuk, minden balfasz csak a kezdőképet meg a menüt görgetgeti, de hogy valami fontosabb dolgot megmutassanak, na azt már nem. Ráadásul, hogy a fenébe csinálhat ilyen bemutatót ekkora körmökkel! Ez még a karcálló üveget is tönkreteszi. -
mrhitoshi
veterán
Elvileg most már hivatalos: You Can Choose Lock Screen Background From Various Services In Windows Phone 8
-
amanoba
őstag
a másik fórumból itt egy videó működés közben az új htckről: http://www.youtube.com/watch?v=m6W_9O7o-KY&feature=related
awww de király a fekete-fehér telefon ezzel a menüvel...
-
tybsen
addikt
válasz
mukibuci #24411 üzenetére
Pont ezen akadt meg a szemem nekem is. Ez valahol azert pofatlansag, hogy olyan dolgokat domboritanak ki elonykent, amit kulon meg kell vasarolni. Amugy jo dolog a vezetekmentes toltes meg a fejhallgato is, de egy vagyon.
Az a kesztyus kep meg egy vicc, akarmennyire is praktikus.. pff.
Dolgozhattak volna meg ezen a tablazaton, formailag is.. legalabb egyformak lennenek azok a "csempek".
[ Szerkesztve ]
-
nábob
tag
Húha, úgye magyar Live ID-vel nem lehet letölteni mondjuk a Nokia Music-ot? Épp most sikerült, miután a rendszer nyelvét(és minden mást) átállítottam English(us)-re: egy QR scan után már sikerült is...hümm, ez nagyon gyanús, kipróbálom az XBOX companionnal is(MasterMark) és az is sikerült...jó mi?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!