- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Mikor élem meg azt,hogy nem egy szutyok laptopot hoznak javítani/oprendszer cserére,hanem egy ilyen muzsikus darabot
Elismerésem!
Ui.: Én mindenképp SSD vinyókkal venném. Kevesebbet dolgozik a gép ugyanazért. Már ezzel is lehet hőt "spórolni".
Illetve ajánlanék a vevőnek egy döntött tartókonzolt,amiben segédhűtés van. Thermaltake-nek van a kis laptopokhoz,de itt most az ASUS-nak kéne gondoskodnia rólaUi2.: Miért is foglalkozunk még a touche-pad-el? Ritka,ha még a szutyok laptopokat is egér nélkül kapom meg....10-ből 2 ügyfelet tudok,aki használgatja egér nélkül is. Szóval megértem az ASUS-t,hogy nem foglalkozott vele
Láttam a múlt héten egy olyan kis egeret (laposságban),hogy azt hittem valami MP4 lejátszó,csak laposabb. Szerintem ilyen tárolófakkos megoldásként el lehetne rejteni ekkora laptopban és akkor már örökre le lehetne hagyni azt az ócska touche-pad-et. Egy ismerősöm pl egy hatalmas matricával leragasztotta teljesen,mert ahogy utazik nap,mint nap órahosszákat az intercity vonatokon,akkor a besütő nap nyáron önálló életre kelti a touche-pad-et
Ui3.: Nem utolsósorban kiváló cikk!! Szeretem,amikor felboncolják az alanyokat,mert tudja a vevő,hogy PONTOSAN! mire számíthat.
Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 2042
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest